Hadi bugün KS üye temsilcisi olayım evet sorularınızı dinliyorum. (KS'yle ilgili soracağınız sorular için lütfen 1'e basınız)

Hadi bugün KS üye temsilcisi olayım evet sorularınızı dinliyorum. (KS'yle ilgili soracağınız sorular için lütfen 1'e basınız)

KS ye söyleyiniz
Cinsellik konusunda soru sorma yetkisi hergün saat 00:00 ve 04:00 arası olarak sınırlandırılsın... ya da boşalan çıksın aq kasıyor
Ay evet maalesef bu konuyu yöneticilerimize iletecegim.
Cevap
10Cevap
Evet çok var evren ile ilgili sorular
Alayım lütfen sorularinizi. Evrene dair aradığınız herşeyin cevabı bir tık uzağınizda..🌸✌
Sence paralel ya da çoklu evrenler var mı? ve sence kuantum boyutunda fizik değişir mi
Ilk sorunun cevabi;
Şöyle ki biz gözlemleyene kadar bir olayın sonsuz varyasyonunun olabileceği. Örneğin benim şu an bunu yazdığım bir evren, yazmadığım başka bir evren, yazarken televizyonu seyrettiğim bir evren gibi.
Hangi bağlamda alırsak alalım paralel evren veya evrenlerin olup olmadığını bilmiyoruz. evrenimiz dışındaki evrenler varsa onlarla ancak kütleçekim kuvveti vasıtası ile haberleşebileceğimiz düşünülmekte fakat bunun için çalışan bir kuantum kütleçekim kuramı gerekli ve elimizde henüz yok. Yok ihtimaller evreni olarak düşünüyorsak da bizim o ihtimallerin olduğu sonsuz sayıda evren ile iletişim kurmamızın bir yolu yok gözükmekte, dolayısı ile everett'in bu kuramını gözlememleme ve teyit etme veya red etme şansımız mevcut değil şu an için
Ikinci sorunun cevabı;
Şu kesin ve net ki fizik yasaları değişmez. Hatta bunun için öteleme simetrisi, zamanda simetri gibi terimler bile vardır. Yani yer çekimi kanunu Türkiye'de de, Amerika'da da, evrenin diğer ucunda da, Ay'da da aynı işler. Buna öteleme simetrisi denilir. Aynı şekilde bugün de, yarın da 1 milyon yıl sonra da aynı şekilde işler. Buna da zaman simetrisi ya da zamanda simetri gibi bir şey deniliyor.
Yasanın işlemiyor zannettiğimiz kısmı onun henüz formülize edilememesinden kaynaklıyor. Kuantum hep vardı, hep işliyordu. Fakat biz bunu bilmiyorduk. Newton'un kanunları yeterliydi işimizi görmek için. Bizim kuantumu henüz newton fiziğine bağlayamamızın nedeni basit bir dille iki fizik arasındaki formülü bilmediğimiz için. Yani doğanın nasıl çalıştığını bilmemek doğanın suçu değil, bizim henüz o mekanizmanın nasıl çalıştığını bilmiyor oluşumuz problem. Zaten bilim insanları bu iki mekanik aradında everythings of theory yani her şeyin teorisi adı altında çalışıyor
Neden, insanlar kwjjdjd şaka şaka un helvasi mi.. irmik helvası mi? Jdjdjd
Sütle ya da pekmezle yapılan un helvası bütün helvalara bin basar. Sence kuzum😎
Bende tarif var içinde hem süt, hem pekmez, hemde irmik var un, ceviz de var 😂vazgeçememiş hic birinden... servis ederken dondurma ile servis paçika diye biri onun yutub kanalindan almistim tarifi
Abooo hepsi bir arada mı bakcam bu tarife 💃Benimle evlenir misin😂😂🙈🙈🌸
https://youtu.be/fFJwWV__18I?si=BT6fG8YYiAj4awU1
Buydu sanırım 😂
Videoya konulan resim bile müthiş. Tatlı olsun her türlü yerisss💃İçinde zehir de olsa yerisss💃
Heyecanlandim tatli görünce 🙈 Teşekkür ederim kuzum🌸💗
Rica ederim❤😂
Uzayın sonun da ne olabilir acaba, gerçekten sonsuz mu?
Sonsuz olsa bile ışık yok ki. Kapkaranlik bir Samanyolu.. uzayla ilgili gelen 2. soru. 😂
Aa neden öyle dedin, bilinen evrenin en büyük yıldızı UY Scuti 2,64 milyar km'lik çapıyla Güneş'ten 1900 kat büyük. En büyük yıldızlar arasında yer alan VY Canis Majoris ise Scuti'den yüzde 70 daha ağır olmasına karşın sadece 2 milyar km çapında, yani demek istiyorum ki uzay da güneş benzeri belki de keşif edilmemiş milyonlarca güneş ☀️ ve ona bağlı gezegenler mevcut olabilir👍🏻
Bu bankaları defalarca reddedmeme rağmen neden sürekli ararlar?
maalesef bunun herhangi mantıklı bir cevabını bulamadim ben de.
Var. Her soruya niçin cevap arayarak kendimi harap ettiğim soru?
Ah aynı belaya tutulmuşuz Sayın değerli üyemiz. Şimdi size iki hap öneriyorum. Biri yeşil biri kırmızı renkli. Seçeceğiniz renklere göre yaşayacağınız durumlar değişecek.
Kırmızı hap.
Delirme garantili bir hayat yaşamayı seçtiniz.
Peki bu hayatın risk ve getiri endeksi yüksek mi? Bir de onu sorsam?
Şimdi Sayın değerli üyemiz bu soru fal kısmına giriyor. Sorunuza cevap verilecektir fakat hesabinizdan 10 milyon dolar çekilecektir.
Getirileri risklerinden daha fazla. Yani riskleri yaşamaya değer.
Uzaylılar var mı :D
Var kardeşime uzaylı diyorum😛
Genelde saçma sapan cinsellik soruları. Cevaplamiyorum bile.
Renkli sabun beyaz köpük? 😂
Sabun köpüğünün beyaz olmasının bir nedeni, sabunda kullanılan renklendirici yüzey aktif maddelerin oranının çok düşük olmasıdır. Aslında, yakından ve dikkatli bakıldığında farklı renklerdeki sabunların köpüklerinin de renkli olduğu görülür.
Ben sayısal loto sonuçlarını arıyorum.
Vahiy gelirse bana bu konuda direkt sana söylücem👍
Sen deeee
Elde çıkan siğilin sebebi sadece hpv mi
Hmm siğil oldugundan emin miyiz. Belki küçük bir yaraydi ve fark etmemissindir sonra mikrop kapmıştir. ya da belki gerçekten siğildir ama sebebi farklidir. Doktora veya saglik ocağına mutlaka koş 🌸geçmiş olsun
Nezaket ve flörtü nasıl ayırt edebilirim?
Eğer ki seni cidden rahatsiz ediyorsa bu flört değildir nezaket de degildir. Hoşuna gidiyorsa konuşmak ve seni heyecanlandiriyorsa ona yazarken istemsizce gülüyorsan bu flörttür. Konuşurken de karşı tarafin gerçekten seçtiği kelimeler senin için anlamli ve sevgi doluysa bu nezakettir. Herkes için nezaket ve flört tanımıni farklidir. Genel hatlarıyla ele almadim. Sen sana nasıl doğru geliyorsa öyle yaşa.
Az önce sordum 4 tane karıyla ilgili
1 1 1
Dinleme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?