-Öldükten sonra ne oluyor? Yani kıyamet kopmadan ölürsek bize ne oluyor? -Rüyalarımız beyin etkisi oluyor? -Cennet neden bir yerde be zar bir şeyden çok olduğunda kullanılıyor. Mesela 'kuş cenneti' gibi -Uzay'a ve Ay'a kim bu isimleri koydu? Ve neden? -Astronomiyle astrolojinin alakası ne? Neden Dünya'nın genelinde bir umutsuzluk var? -Hayal kurmak bile neden bu kadar huzur veriyor? -Annelerin sesi, kokusu, nefesi neden huzur?
~bunlar gibi binlerce soru var kafamda. Sanırım burada bulunma sebebimde bu 🎧
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Anneannemi köydeki dayımın karısımı öldürdü o yelloz anneannemden sonra o evde duramamis ve annemle teyzem rüyalarında anneannemi mezarinda biyerde toplanmis şekilde görmüş. Anneanecim seni cok seviyorum seni tanımayı çok isterdim. Ruhuna bi el fatiha
Çok ciddiyim. bilimsel açıklamalar kadının erkekten daha fazla uyarıldığıni söylüyor evet. sebebi de haz alıncak yer miktarı erkekten fazla olduğundan. fakat bu bir ispat delil niteliğinde olamaz. kadin erkeğin aldığı hazzı erkek olmadan, erkekte kadının aldığı hazzı erkek olmadan hiçbir zaman anlayamayacak. bu varsayımda hiçbir zaman gerceklesmeyecegi için bir bilinmeyen olarak kalacak.
Tanrı kendinden daha güçlü bir tanrı yaratabilir mi? Yaratabiliyorsa kendisi en güçlü değil. Yaratmıyorsa gücü her şeye yetmiyor. Bu bir paradoksa girer. Gel burdan bak?
Herhangi bir organizmayız sadece zekamız yüksek o yüzden mi böyleyiz? Neden oluştuk? Rastgele mi? Neden buradayız? Eee buradayız sonra öldüğüm an ne olacağım koca bir hiçlik mi? Hiçlikse bu nasıl bir şey? Karanlık bile bir hiçlik değil sonuçta
neden benim yerime daha zeki daha iyi daha yetenkli biri değilde ben geldim, yerimdi terilyon insan gelebilirken ben sen onlar ve değerleri seçildik? yaşamak için yoksa ölmek için mi yaşıyoruz? böyle tuhaf sorular işte her gün böyle düşünüyorum cevap arıyorum gelmiyor😂
Bu bedende hapsolan ruhun belki de başka bir beyin ve bedenle gelse yaşamı daha da farklı olabilirdi mesela dimi? Neden bu maddenin içindesin? Daha da önemlisi ruh ve irade nedir? Ruh ne mesela? Enerji mi, yaratıcının bedene verdiği kutsal bir şey mi? Ne?
Yoo aslında herkesin sorabileceği sorular ama bazıları sığ yaşar veya bizden daha mantıklı insanlar olarak cevabını bulamayacağı sorular peşinde koşmaz
Pek inanmıyorum belki de sorun bendedir Hesap açtım eski arkadaşlarımı görmek için de buralar değişmiş benim zamanımdan kalan yok gibi Afiyet olsun Papay
Benim sana inanmaktan başka çarem yok. Çünkü fotoğrafı olmayan basit bir profilsin. Bana yalan söylesen de pek umrumda olmaz açıkçası. Benimde sana yalan söylemek için bir sebebim yok çünkü hayatımın bir noktasında yer almıyorsun. İnanmayı seçmiyorum okuduğumu kurcalamıyorum ve gerek yok.
Neden sinirlendin 🌚 çabuk parlayan bir mizacın var basit bir profil 😏 seninki gibi uzun süredir aktif olan bir hesap değil bu basit olmayacakta ne olacak 🌚 intg görmek isterdim kota bürünmüş beyefendi 😜🌚🌚🌚
Hayır sinirlenmedim :D Çoğu zaman konuşmalarımın sonuna nokta koyuyorum. Ama xper1 profil fotoğrafı olmayan bir hesap basit bir hesaptır. İntg derken İnstagram'ı kastediyorsun sanırım.
Herkes sorar bu soru da cevabı o kadar zor değildir bence ,, Allah dedi ki ,, zariyet suresinde ﴾56﴿ Ben cinleri ve insanları, başka değil, sırf bana kulluk etsinler diye yarattım.) Belki sana biraz filozoik gelir ama Hakk sözü işte ❤️ Ona kulluk etmek te tüm sorularımıza cevabtır huzurumuzdur Mutluluğumuzdur inanıyorum ❤️