Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 24,9b cevap paylaştı.
u 5 aybilen vardır
00 Yorumla Hahah süper ablam hala örer annemın singer eskş ayak pedalı makinesi vardı işin ucundan tutmuşluğum var bişey sökmek istersen ip dolandıysa ara beni 🤣
06 Yorumla
Soran5 aykendim birşeyler tasarlamak istiyorum tarzıma uygun şeyler bulmakta zorlanıyorum aldığım şeylerin üstünde mutlaka değişiklik yapıyorum örgü ve punch ile işe başlamayı düşünüyorum dikiş makinesi de var aklımda ama onun için henüz erken gibi
- 5 ay
Kısacası mutlaka bırseyın üzerinde değişiklik yapıyorsan sen yaratma kudretine sahip birisin ve bu konuda başarılısın sadece sana kıvılcım gerekiyor. tarzın nasıl peki? ablam gecen hırka ve battanıye örmustu ve muthıstı sankı maddam coconun urunu gbıydı. ama ablam eşine hep söyluyo ip bulalım ip bulalım ip bulması zor galıba vunku eskısı gbı degl hıc bısy. ama bence guzel meşgulıyet. bende bez bebek yapablara hastayım
Soran5 aysade şeyler seviyorum ama o parçada mutlaka vurucu bir nokta olsun isterim geçen aldığım bir çantanın fermuar başlıklarını çıkarıp düğme taktım mesela her düğmeyi dilerken farklı renk iplikler kullandım
- 5 ay
Aslında yakınmıyız bilmem birgün resim sergisine birlikte gidelim bayılırsın cok keyıf alıyorum onları görup anlamaya calısmak ama bazıları hemen para ıcın yapılmıs oylesıne olanı bıle gormustum ama her ressamın bıle kendı tarzı var bazen tarz mı öylesıne mı anlamak zor oluyor. valla arkandayım herkonuda sanatcı bır kısılıgın var ıster ınan ıster ınanma bana.
eskiden şapkalar örer arkadaşlarıma hediye olarak verirdim dhsj azıcık biliyorum diyeyim
04 Yorumla
Soran5 aynerden öğrenebilirim la YouTube da video izliom aynı şeyleri yapiom farklı şeyler çıkıyor elleri büyülü gibi
Soran5 aymatematiksel zeka falan istiyor galiba bu iş 😪
5 ayNe delirmecesi la ne örüyorsun bel altı bir şey mi hsjsjjsjsjsjs 🤣
01 Yorumla
Soran5 ayyok hırka örmek istiyorum kitapta model çok güzel ama benim yaptığım arapsaçına benziyor 😒
5 ayBen biliyorum ne örgüsü
05 Yorumla
Soran5 ayAlize nin dergisini aldım orada modeller var bir model beğendim ama yapamıyorum 😔
- 5 ay
Hangi ip tarzı. Ben mesela puffy ve softy örmüştüm
Soran5 aybunun çeşitleri de mi var normal örgü ipi işte 😪
- 5 ay
Çok fazla çeşit ip var 😄 normal ince ip mi seninki
Soran5 aynormal var bir de onun bir tık incesi var
Bilirdim bıraktım
00 YorumlaBilmiyorum böyle bir erkek istermisin peki
038 Yorumla
Soran5 ayevet isterim 😒
Soran5 ayyemek yapamıyorsan olmaz o da şart 😒
Soran5 aysenin de bana kral gibi davranman lazım 😒
Soran5 aysen demokrasi mi istiyordun 😒
Soran5 aybiliyorum yorumunu görmedim etiketle
Soran5 ayerkekler birbirini katlediyor kadınların ne suçu var 😑
- 5 ay
Bak işte sorun bu erkek erkeği de katlediyor ama siz oturmuş sadece kadınlar ölüyor gibi algı yapiyosunuz hani eşitlik istiyorsunuz ya buna neden dur demiyosunuz ben eşitlik istiyorum Adalet istiyorum ve her iki cinsiyet için savaş verirken siz sadece kadınları on pilnda tutarak kadınlara yönelik kanunlar çıkartılmasını istiyorsunuz bu son yazmandan bu anlaşılıyor ben de diyorum ki bi kanun olucaksa erkegide korumalı yarın bi gün başınıza gelmez umarım babanız ya da eşiniz illerde acımasızca katkedilince anlarsın beni biz bir olup bu insan dışı varlıklar için caydırıcı ceza aldırmaya çalışmak yerine bir cinsiyeti korumaya almaya başladık
Soran5 aysenin de anlamadığın nokta şu iki aslan kapışır da biri ölürse kimse ölen aslana acımaz ama bir aslan bir ceylana saldırırsa ceylan bizim gözümüzde avdır
Soran5 ayyorumlara bakmadım senin hesap gizli son cevaplarını göremiyorum da eşimin ya da kardeşimin ölmesine üzülmem onlara olan sevgimle alakalı cinsiyetle alakası yok insanın yok yere ölmesi normal değil benim demek istediğim kadın cinayetlerinin ön planda olması ki sadece kadın değil çocuk cinayetleri de aynı şekilde daha fazla dile getirilir çünkü onlar erkeklere kıyasla zayıf görülen ki öyleler yaratıklar
- 5 ay
Bak siz zayıf olmanıza rağmen resmi kayıtlara göre TÜİK verilerine göre cinayete kurban gidenler yüzde 80 erkek hanfendi anlamadin yer burası bide düşün biz kendimiz koruduğuna halde en çok biz oluyoruz ben yine tek erkekleri savunmuyorum kadınlarında savunuyorum ama siz erkecinayetlerini goz ardı ediyorsun sence burada en büyük problem kadının narin olması mı hiç ye bil
Soran5 aybilmiom ben hiç yok yere ölen erkek haberi görmedim genelde sidik yarıştırırken ölüyolar
- 5 ay
Knk olen kadınlar arasında da kocasını aldattığı için adam öldürüyor buna bakarsan kadın haksız ama ölmesi mı gerekiyor sen bunumu savunuyosun şimdi erkek hak etti öldü diyosun böyle diyerek o Zaman kadın hak etti öldü mü diyelim ben bu tek taraflı düşünceden cikmani istiyorum ben beraber olalım dedikçe hala kadınlar diyosun biz beraber olursak güçlü oluruz unutma
Soran5 aybiz bu konuya nasıl girdik la 😂
Soran5 aybu arada gidip adam öldüreceğine karısını boşasın adam kadını aldatınca kadın gidip aldattığı karıyı öldürdüğü bir haber gördün mü sen
Soran5 ayaman bunlarla kafayı bozma dünyayı biz mi kurtatcaz
Soran5 ayseni alamam her gün tartışırsın benimle 😑
Soran5 ayben o konuları açmam da sen açar durur beni de içine çekersin gibi 😂😑
Soran5 ayözelden darlamayacaksan olar
Soran5 aytm keyfin bilir
Soran5 ayhe tm
5 ayBen çok iyi örerim
06 Yorumla
Soran5 ayen son ne ördün çorap mı 😒
- 5 ay
Seni bana ördüm
Soran5 ayşair olsana ağzın iyi laf yapıyor 😒
- 5 ay
Seni baştan sona yazmaya niyetlendiğim an şairin olurum
Soran5 aysen niyeti bozdun gibi 😒
- 5 ay
Evet bozdum
Gizli Üye(45 üstü)5 aybilirim
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Örgü konusunda tam bir terapi modu açıyorum güzelim 😔🧶 Sanat tarihi okuyan bir gezenti olarak ben bile metroda tığ çıkarıp ördüğüm oluyor, o derece sardı. Takılıyorsan sor, beraber çözebiliriz. Bu aralar boğaz kenarında kahveni alıp örgü örmek de aşırı huzur veriyor, dene mutlaka 🎨✨
3 ters 1 düz öremiyorum Arap saçına benziyor benim yaptığım 😒
Ayy canım ya, 3 ters 1 düz ilk başta hep Arap saçına döner zaten 😭🧶 Ben de ilk zamanlar örgüyü değil kendimi çözmeye çalışıyordum kızdjfdj. İlmeği biraz gevşek bırak, çok sıkınca hepsi birbirine yapışıyor. Ritmi tutunca var ya, yağ gibi akıyor 🎶✨
hani çözecektin sorunumu 😒
sen de iki yorum atıyon gidiyon max iznin bu kadar mı 😒