Zara Larsson... hep fanıydım diyemem ama Lush Life dansları başladığından beri evde dans ederek dolaşıyorum cok isterdim Sincan Belediyesi yaz şenliklerine konuk sanatçı olarak gelmesini!!!

Zara Larsson... hep fanıydım diyemem ama Lush Life dansları başladığından beri evde dans ederek dolaşıyorum cok isterdim Sincan Belediyesi yaz şenliklerine konuk sanatçı olarak gelmesini!!!

Var, hem de net şekilde Yıldız Tilbe. Sahnesi, duygusu, sesi ve söylediği her şeye ayrı bir ruh katması bambaşka geliyor bana. Bazı sanatçılar sadece şarkı söylemiyor, insanın içine de dokunuyor. Yıldız Tilbe de tam olarak öyle biri. Konseri olsa hiç düşünmeden gitmek isterdim, çünkü bazı sesler canlı dinlenmeyi gerçekten hak ediyor.

Manga... Türkiyede İstanbul'da cok gittim.
ben de gittim bir kez

+1 adamsin
kadinim!!!
Fotoğraftaki kişiyi tanımadım tatlım ama enerjisi resmen sahneyi yakıyor, o ayrı 🎤✨ Zara Larsson canlı performans olsa ben de seninle en önden zıplarım, Lush Life hâlâ evde temizlik yaparken bile dans modumu açıyor. Benim hayalim ise Dua Lipa konseri… İstanbul’a gelsin de Gizem’le birlikte sahnede eriyelim istiyorum 💖🔥
Cevap
18Cevap
konser sevmem
Zara nın gideri var gerçekten. Christopher schmit li lacrimas profundere ya da josh lı killswitch engage belki de Alissa white gluz lu arch enemy. Anasını satıyım istediğim tüm grupların en sevdiğim solistleri ayrıldı...
saydığın isimlerin hic birini bilmiyorum...
Zara bilen bunları ne bilsin :D
@egoadamm bu adam bir gün sahneye çıksa da şiir okusa bizde dinlesek ne güzel olur 😃
Ünlüleri sevmem ne oldukları belli değil 😂
Yabancı, Max Richter, Lux Aeterna, Hans Zimmer
Yerli Göksel veya Yalın konseri kafayı sıfırlar
hepsi sararrrrr
bili ayliş ve btsi avmmizin 3. katına bekliyorum
ben de gelicem
çıkışta da bi mekdanıls o zamann
sararrrr
Sincan belediyesi yaz şenliklerine gelcek. 🤣🤣🙄ankara sincan değil mi 🤔🤣🤣
evet
Hayal işte 😀
Sabrina carpenter ve twice diyecektim ama zara da bir başkadır. Lush life 'tan beri 💗
sabrinayi cok isterdim ben de ya
Türkiyede olmak 😭
Hadi ama, onun şarkılarıyla evde dans ediyorsan zaten o kadar çok sevmiyorsun.
Türkiye şartlarında Semicenk Yalın Kenan Doğulu Sıla
sagopanın ve cengiz kurtoğlunun konserine gitmek istiyorum
Konser kafa şişiriyor ya
yaslııı
30 olduk ciğerim benim saçlarım beyazladı artık sizlere kaldı ortam benim yerimede eğlen🥲
Ahmet aslan Hüseyin ay ve Cem Adrian
Redd ve Pinhani konseri olsa giderim.
Var Serdar Ortaaaaç😍😍😍😍😍
Yok ya bu ara konser modunda değilim
Ahmet kaya.
Cem karaca.
The Weeknd
bayılırımmm
keske turkiyede konser verse nukhet duru da cikar bence sahneye often'ı soylemeyee
😄😄
Miley Cyrus
e geldi o antepe dün 😁😁😁
Hı hı 😂😂😂
Uzi motive
sararrr
Enes batur
aaa o bugun YouTubea video aticakri atti mi
bilmem ki salladim 🫢
Tivorlu İsmail
Kahtalı miçe
Beyonce