Müzik & Etkinlik Konserde şarkıyı söyleyen sizi sahneye çağırsa çıkar mısınız? Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Konserdeyken solist sizi işaret edip davet etse sahneye çıkar mısın? Konserde şarkıyı söyleyen sizi sahneye çağırsa çıkar mısınız? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. Çıkardım tabi ki 0 0 Yorumla
HalileoHalilei Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çıkmam sonra eve gidince "keşke çıkıp rezil olsaydım ama çıksaydım" derim 😅 o an çıkıp saçmalamak istemem beynim buna izin vermez, sonra düşününce neden yapmadım derim. 0 0 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl O anki ruh halime bir de o şarkıcıya bağlı şimdi reddetmek de ayıp olur. Muhtemelen çıkar kendimi bi rezil edip gelirdim :D ünlenirim falan 0 0 Yorumla
Gardenyas Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Çıkmıştım.. Çıkarım yine sonuçta sizi yanına çağırıyor saygı gereği çıkmak gerekiyor gurur verici ve çok keyifli 😌 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 9,6b cevap paylaştı. Çıkarm utangaclıga luzm yok Ses sanqtcısı oldugumu iddia etmedm zaten En kötü detone oluruz anı olarak kalr 0 0 Yorumla
Azat69 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 62% +1 yıl bu işte çok güzel bir soru 😂😂 bilemiyorum o an ki kafamla çıkardım sanırım, fakat konserden pek haz alamadıysam çıkmazdım. 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 656 cevap paylaştı. Hemen çıkarım hiç utanmam güzel bir anı olur benim icinde 0 0 Yorumla
Ahh_kalbim Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Çıkarım ama ben söylersem ona gerek kalmaz😉 0 0 Yorumla
cayadabekleriz Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Burada çıkmam demesi kolay ancak kitle psikolojisiyle eminim herkes çıkardı. 0 0 Yorumla
flrttaxx Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl resimde ki kaan çıldırıyorum filan dkskakğ çıkarım herahalde ama duman grubu olacak 0 0 Yorumla
YavuzCakır Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Adamına göre değişir ama zaten gittiğim konser kaliteli adamdır çıkarım 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 523 cevap paylaştı. Üzerime alınmam 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Çıkarım tabi, birlikte seslendiririz.. 0 0 Yorumla
Yüksekhayat Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 80% +1 yıl Çıkarım gitarda çalarım şarkıda söylerim 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl çıkarım o şarkının hakkını da veririm 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayır çıkmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Çıkardım tabi ki
Çıkmam sonra eve gidince "keşke çıkıp rezil olsaydım ama çıksaydım" derim 😅 o an çıkıp saçmalamak istemem beynim buna izin vermez, sonra düşününce neden yapmadım derim.
O anki ruh halime bir de o şarkıcıya bağlı şimdi reddetmek de ayıp olur. Muhtemelen çıkar kendimi bi rezil edip gelirdim :D ünlenirim falan
Çıkmıştım.. Çıkarım yine sonuçta sizi yanına çağırıyor saygı gereği çıkmak gerekiyor gurur verici ve çok keyifli 😌
Çıkarm utangaclıga luzm yok
Ses sanqtcısı oldugumu iddia etmedm zaten
En kötü detone oluruz anı olarak kalr
bu işte çok güzel bir soru 😂😂 bilemiyorum o an ki kafamla çıkardım sanırım, fakat konserden pek haz alamadıysam çıkmazdım.
Hemen çıkarım hiç utanmam güzel bir anı olur benim icinde
Çıkarım ama ben söylersem ona gerek kalmaz😉
Burada çıkmam demesi kolay ancak kitle psikolojisiyle eminim herkes çıkardı.
resimde ki kaan çıldırıyorum filan dkskakğ çıkarım herahalde ama duman grubu olacak
Adamına göre değişir ama zaten gittiğim konser kaliteli adamdır çıkarım
çıkarımm tabii. bide düet yaptımmı on numara olurdu
Üzerime alınmam
Yusuf ise çıkarım :D
Cıkarımmm affetmemm 😂
ah keşke çağırsada çıksam
Çıkarım tabi, birlikte seslendiririz..
çıkarım tabii neden çıkmayayım
Ben çıkamazdım utanırdım
çıkarım tabii ki.
Çıkmam. Anksiyete bombası bi an
Çıkarım gitarda çalarım şarkıda söylerim