Kültür & Sanat Bu hayattan göçüp gitmeden konserine muhakkak gitmek istediğiniz bir müzisyen var mı? emiiinnn Takip Et Yoda Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ölmeden önce konserine muhakkak gitmek istediğiniz bir müzisyen ya da müzik grubu var mı? Varsa kimdir, nedir? Bu hayattan göçüp gitmeden konserine muhakkak gitmek istediğiniz bir müzisyen var mı? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 2b cevap paylaştı. Candan ErçetinZeynep BastıkDumanHaluk LeventYaşar Günaçgün 1 0 Yorumla
oldfountain Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Korona bitsinde en sevmediğim kişilerin konserine gitmeye bile okeyim😂 1 3 Yorumla emiiinnn +1 yıl Ajdar seni çağırıyor 😂 Yorumla oldfountain +1 yıl Korona devam etsin lütfen😂😂 Yorumla emiiinnn +1 yıl Şşşş tövbe de 😂 Yorumla
cansuyuu8 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl O kadar çok var ki. Ama en çok istediğim Duman ve Edis konseri 💥👌 2 0 Yorumla
Giethorn Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Sezen aksu kesinlikle. Umarim sahneleri birakma kararindan doner. 1 0 Yorumla
Dingonunαhiяindαkiαɫ Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 65% +1 yıl Var da benim ayaklarına gitmem lazım. Hangi birini sayayım? 1 0 Yorumla
munzurlu6262 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yıldız Tilbe konseri. Yapılacaklar listeme ekledim mutlaka gideceğim 1 0 Yorumla
султан Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Gripin... bu gidişle cenazesine giderim gibi corona geçmezse. 1 0 Yorumla
IILilith Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Hayır, konserler hoşuma gitmiyor ama Ricky Gervais'in bir şovunu izlemek isterdim canlı canlı. 0 0 Yorumla
Boavista Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Müslüm Baba olsaydı konserine gitmek isterdim... 1 2 Yorumla emiiinnn +1 yıl Mekanı cennet olsun 👍🏻 Yorumla Boavista +1 yıl Amin Yorumla
StingerAkali Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 57% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 370 cevap paylaştı. Bts sanirim. Adamlar isin hakkini veriyo cidden. 1 0 Yorumla
sssicaksutlukahvem Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Adamlar grubunun konserine gitmeyi isterdim. 1 0 Yorumla
kahveligünler_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Ydız tilbe 1 1 Yorumla emiiinnn +1 yıl Ama ne ses var o ablamızda da Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 7,7b cevap paylaştı. Mabel matiz 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 931 cevap paylaştı. Cem Adrian 1 0 Yorumla
Sine_ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Evet var 0 1 Yorumla emiiinnn +1 yıl İşte o kim. 😁 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Candan Erçetin
Zeynep Bastık
Duman
Haluk Levent
Yaşar Günaçgün
Korona bitsinde en sevmediğim kişilerin konserine gitmeye bile okeyim😂
Ajdar seni çağırıyor 😂
Korona devam etsin lütfen😂😂
Şşşş tövbe de 😂
O kadar çok var ki. Ama en çok istediğim Duman ve Edis konseri 💥👌
Sezen aksu kesinlikle. Umarim sahneleri birakma kararindan doner.
Var da benim ayaklarına gitmem lazım. Hangi birini sayayım?
Yıldız Tilbe konseri. Yapılacaklar listeme ekledim mutlaka gideceğim
Gripin... bu gidişle cenazesine giderim gibi corona geçmezse.
Hayır, konserler hoşuma gitmiyor ama Ricky Gervais'in bir şovunu izlemek isterdim canlı canlı.
Müslüm Baba olsaydı konserine gitmek isterdim...
Mekanı cennet olsun 👍🏻
Amin
Bts sanirim. Adamlar isin hakkini veriyo cidden.
Corona bitsinde gitmesek te olur
Adamlar grubunun konserine gitmeyi isterdim.
Ydız tilbe
Ama ne ses var o ablamızda da
Mamaya bende isterim mesela
Mabel matiz
Radiohead
norm ender
Cem Adrian
Evet var
İşte o kim. 😁
Linkin Park