Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
5 ayGüzel olmuş lütfen devam et hevesini kırma burdaki yorumlarla ilk ögrencelik öyle olur sonrası daha güzel emeğine sağlık 🙏✨☕
130 Yorumla
Soran5 ayTeşekkür ederim yaiaia🤗🧚♀️🧚♀️🤗🌸🌸🌸🌸🐰🦋😘
- 5 ay
Rica ederim bende elişi çok seviyorum dantel örmesi güzel 🤗🧚♀️💞
Soran5 ayGerçekten mi? 🦋🤗atkı bile ördüm ayrıca bere bile ördüm kanaviçe bile ögrendim. Dantel örmesi hiç duymadım nasıl yapılıyo
Soran5 ayBakiyim
- 5 ay
- 5 ay
Bak bunun gibi ama yabalı yani naylon iple ve daha güzel modellerle gül desenli
- 5 ay
Bohça bebek yastık ara takımı
Soran5 ayGüzel gözüküyor aslında benim annem var ama bana hiçbirini ögretmedi. Herşeyi internetten youtubedan ögreniyorum, kendi başıma ögreniyorum. Ögrenebilcegim bir kanal var mı?
Soran5 ayBaktım aslında ben buna ama bulamamıştım önceden
- 5 ay
Bende annemle ögrendim annem sağ elle yapıyor ben solak o yüzden çatışma var hep kafamda örnek kurup video resim baktım çünkü her örnek başlangıcı farklı hemen olmuyor püf noktaları var sayılar tutmaya biliyor
Soran5 aySende mi solaksın? Bende solagım ya neyse dünyada yalnız degilmişim. Hayatımda hiç benden başka solak birisini görmemiştim içim rahatladı
Soran5 ayO kadar insan tanıdım. Hep ben tek solak sanıyodum kendimi
- 5 ay
Çok zor ögrenir ögrenir ama zehir gibi örnek icat eder aklı solakların bide sadece sol değil beynin sağ bakış açısınıda kullanmak gerek solak olunca özellikle örgü şişler de ilmekler ters oluyor bizim😅🤭
Soran5 ayEvet bu çok dogru 😀😀ilmek ters oluyo evet hajshajshjshahs birde şey var uyumsuzn gibi hissediyorum. Kimseyle yan yana aynı masada yemek yiyemiyorum kolum çarpıyo
Soran5 ayAhshhsd
Soran5 ayHayat çok zor.
Soran5 aybir şey şey var. Herkes bana sen solak mısın diye çok soruyo
Soran5 ayBirde yaşlı insanlar sürekli işlerinin iyi gitmesini istiyorsan sag elini kullan diyo.
Batıl inançlarından sıkıldım.
Soran5 ayBenimde annem var. Bana hiçbir zaman hiçbir konuda bir şey ögretmedi. Her zaman hep kendi başıma yapmak ve ögrenmek zorundayım. Bir annelik yaptıgını görmedim. Bence sen çok şanslısın. Annenin degerini bil.
- 5 ay
Batıl inançlara bakma ayyy anne konusunda üzüysem kusura bakma elişi sohbetine kaptırdım kendini kıymetini biliyorum elbet ama bizde de oluyor çatışmalar fikir ayrılığı olsun sen elişiyle terapiye devam et kendini
Soran5 ayEvet baya iyi oluyo sardım kafayı taktım sorma bu yıl full bununla ugraşcam.
Soran5 ayYok kız ben üzülmem kolay kolay~
- 5 ay
Her desenin modelin çıkışı ayrı bi rahatlık terapi hissi seviyorum bende
Soran5 ayBen daha çok ögrenmek ve zaman geçirmek için yapıyorum hayatım. eglenceli degil mi?
Soran5 aySen baya yapıyorsun demek ki
- 5 ay
Ben çok yaptım kız kardeşim var 4 kızız haliyle çeyiz çoktu o zamanlar çeyiz modaydı şimdi hazır çok halen daha örerim annem dışarı çok ördü sattı gelin yelek şal lizöz bende dantel ince iş şimdi örgü şiş hırka kazak yelek yapıyorum ama asıl işim saç tasarım örgü sadece hobim
Soran5 ayBu harika bir şey
Soran5 aySen evli misin? Baya fazla örnüş annen demek ki ama artık kimse kullanmıyor ya ondandır daha
- 5 ay
Yok ben evli değilim biz aşırı ördük halen bile devam tabi ip fiyatları hazırlar arttı örende çok o yüzden sadece hobi olarak yaptığımıx zamanda çok annem biraz bel ve koldan rahatsız dinlendiriyor
Soran5 ayBence senin dua etmen gereken şey ve teşekkür etmen gereken bir annen var. Git annenin ellerini öp, böyle bir anne bulunmaz. Ne zaman kendini mutsuz hissedersen annenin yüzüne bak, neden biliyor musun sen anlatırken bile özendim. Çok abartılcak kadar degilde lazım olanları ör yine ya
5 ayBen de anlamıyorum ki. 😂 Ama güzel olmuş tebrik ederim. Göründüğünden daha zor olduğuna eminim.
10 YorumlaNe olduğunu çözemedim fakat elinize sağlık emek var.
02 Yorumla
Soran5 ayVasıfsız insanlar anlamaz kafanı ve olmayan beynini yorma boş ver.
- 5 ay
B*k gibi gözüküyor da gene de terbiyemi bozmayıp emeğe saygımı ifade etmiştim fakat geri alıyorum onu hak edecek bir insan bile değilsin öte yandan helalinden bir engeli hak ettin bu önyargıyla sen insan ilişkileri konusunda iyi bir yere gelemezsin.
Tatlı olmuş bence ya, deniz temasına da uygun ortasında dalga var gibi
01 Yorumla
Soran5 ayDegil mi bende öyle düşündüm öyle yaptım🦋🧚♀️🤗
hobın hayırlı olsun :)
11 Yorumla
Soran5 ayEvet teşekkür ederim🤗🌸🌸🤗🦋🦋🦋🧚♀️
5 ayİlk sefer için güzel bence
11 Yorumla
Soran5 ayBencede Evet teşekkür ederim🌸🤗🦋
5 ayOlmuş ellerine sağlık
13 Yorumla
Soran5 ayTeşekkür ederim 🤗
- 5 ay
Rica ederimm😊
Soran5 ayYaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiia ~~ 🧚♀️🧚♀️🤗🤗🤗
Örgünün her halini denedim devam et gelişirsin
10 Yorumla
5 ayguzel olmuş
21 Yorumla
Soran5 ayTeşekkür ederim 🦋🧚♀️
fena değil
11 Yorumla
Soran5 ayThank 🤗
5 ayİlk için başaralı
15 Yorumla
Soran5 ayBencede🦋🤗
- 5 ay
Çeyizde işlersin
Soran5 ayÇeyiz için degil, kendim için işliyorum. Elalemin canım oglu için bir şey yapmam.
- 5 ay
Yaş kaç
Soran5 aySanane kardeş sen hayırdır
Gayet güzel olmuş
11 Yorumla
Soran5 ayEvet teşekkür ederim 🦋🌸🤗
Mükemmel olmuş
15 Yorumla
Soran5 ayOlmuş mu
Soran5 aySence
Soran5 ayYaiaiaiaa ben öyle bir insan mıyım sence?
Hahahah tabiki öyleyim 😃😃
Harikasın. Böyle devam et !💕🌸🥳
01 Yorumla
Soran5 ayEvet teşekkür ederim🦋😘
5 ayBir daha olmasın knk🤦🤦😔😔
10 YorumlaGüzel olmuş
00 Yorumla
5 ayİlki için gayet yeterli ve güzel.
00 Yorumla
5 ayEline sağlık.
01 Yorumla
Soran5 ayTeşekkürler
Güzel olmuş
01 Yorumla
Soran5 ayEvet teşekkür ederim🧚♀️🤗🦋🌸🌸
5 ayEline sağlık
01 Yorumla
Soran5 ayTeşekkür ederim.
Eline sağlık tarzın güzelmiş bu arada
00 Yorumla
5 ayBerbat olmuş
00 Yorumla
5 ayHarika
00 Yorumla
5 ayİlk için f3na degıl
00 Yorumla
5 ayElinize sağlık güzel
00 YorumlaDevam
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sorİlk deneme için baya tatlı olmuş kanka 🎀 Özellikle çapayla çiçek köşeleri çok sevimli duruyor. Kenar dikişlerinde biraz eğrilikler var ama o da acemilik şıklığı, vintage havası katmış resmen 😄 Birkaç mendil daha işlediğinde elin inanılmaz hızlanacak, dikişlerin de dümdüz olacak. Sakın hevesini kaçırma, bu mendil tam “ilk eserim”lik, sakla bence 🧵✨