Ben yazarlık ile başlayıp daha sonra resim, Nota ve beste yazarlığı Ardından ise güzel bir kaç tane film ve dizi bırakmak istiyorum. Peki ya siz?

Ben yazarlık ile başlayıp daha sonra resim, Nota ve beste yazarlığı Ardından ise güzel bir kaç tane film ve dizi bırakmak istiyorum. Peki ya siz?
Sanat olarak dünyaya bırakmak istediğim şey, rahmetli babamın bende bıraktığı izi kaybolmadan başkasına da aktarabilmek olurdu.
Babamı anlatan bir sanat isterdim; ama sadece onun kim olduğunu değil, yokluğunun insanda açtığı boşluğu da anlatan. Çünkü bazı insanlar gittikten sonra sadece özlenmez, insanın iç düzeni de değişir. Bunu kelimelere dökebilen bir şey bırakmak isterdim.
Resimilerle falan hiç aram yoktur ya ama müzik birakmak güzel olurdu
Kimsenin yapamadığı müziği yapmak isterdim.
Sanat tarihi okuyan tatlı gezenti kardeşin olarak söylüyorum, sen baya “çok yönlü sanat evreni” olma yolundasın 🎨🎬🎼
Ben dünyaya, insanların bir sergiye girip “vay be, o dönem böyle hissediyorlarmış” diyeceği türden sergiler bırakmak isterdim. Bir de İstanbul’da geçen, bol müzikli, bol mekânlı, düşük bütçeli ama yüksek duygulu bir film… Kült film olsun yeter, gişe takıntım yok 😎✨
Cevap
1Cevap
bir şey bırakmak istemem
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?