Ben bir şiir olmak isterdim. Her okunuşta başka bir ruh hâline dokunan şiir… Bazen sessizliktir , bazen fırtına. Az kelime ile çok şey anlatan. Görülmeyeni hissetmektir. Kalpte yankılanandır.🌫️✒️✨🌙🕊️🎼🌸📜
Bir sanat eseri olsaydın; resim mi, şiir mi, müzik mi olmak isterdin? Neden?
Sanat olmak isterim. Bir ressamın eserine düşürdüğü ruhu, bir şairin gözyaşından damıttığı acı, müzisyenin kalbinden çıkardığı ritim. Sanırım bu yüzden seçtiğim isim de ruhumun ışığı. Sanatın hüznünü taşıyan, karanlığın ışığını gören bir ruh.
Müzik olmak isterdim. Çünkü direkt kalbe sirayet ediyor. İnsanı tamamen etkisi altına alıyor. Bu hem gücü sevmemden hem de insanlara iyi gelmeyi sevmemden kaynaklanıyor. Hüzünlü ve boşlukta olan insanlara kıyamıyorum. Müzikle sihirli değnek gibi bir kaç dakikalığına da olsa onları kendilerine getirmek isterdim. Çünkü birilerine iyi geldikçe benim de yüküm hafifliyor iyileşiyorum.
Müzik olmak istedim ama klasik müzik ve o kemanla insanların ruhlarına dokunup her bir notada insanları bu dünyadan uzaklaştırmak isterdim. Benim yaşadığım gibi bende her klasik müzikte bu dünyada olmuyorum.
Ben de bir resim olmak isterdim. 🎨 Çünkü her baktıkça başka bir hikaye anlatır resimler. Renklerimle duyguları gösterir, detaylarımla derinlik katar, bakanın gözlerinden ruhuna kadar süzülürüm. Herkesin kendini bulabildiği, dilsiz bir anlatıcı olurdum sanki.🖌️✨