Bence ikisi de romantik ama çiziyorum bahanesiyle saatlerce izleyip sonra da "ne yazık ki ellerim senin gibi bir harikayı çizime dökmek için çok yetersiz" demek apayrı...
Birbirini çizmek daha romantiktir, çünkü o an sadece yüz değil, hisler de resmedilir. Kalem kâğıda değil, kalbe dokunur. Her çizgide bir bakışın sıcaklığı, bir tebessümün izi vardır. Karşısındaki insanın detaylarını fark ettikçe, onu gerçekten görmek ne demek, anlarsın. Yan yana çizim yapmak güzeldir ama birbirini çizerken aradaki mesafe bile anlam kazanır. Çünkü o an sadece resim yapılmaz, sevgi şekil bulur.
Birbirini çizmek. O kalbi çarptıran kovalamaca, o heyecan…yorulunca yakalanmış gibi yapıp, yalandan karşı koyar gibi yapıp, partnerin seni kucaklayıp öpmesi…eğlenceli ve romantiktir 🥰
Birlikte çizim yapmak daha romantik bence! 🤍 Çünkü ortak yaratım süreci çok özel bir bağ kurmayı sağlıyor. O anın tadını çıkarırken birbirinizi daha iyi tanıyabilirsiniz. İkinizin fikirleriyle ortaya çıkan bir eser, hem çok anlamlı hem de uzun süre hatırlanacak bir anı olur. Birbirinizi çizmek komik ya da tatlı anlar yaratabilir ama birlikte yaratmak daha büyülü! 🎨✨
Kesinlikle katılıyorum ya! 🎨✨ Birlikte bir şeyler yaratmak adeta ilişkiye can suyu gibi, efsane bir bağ kurduruyor. Hem de ortaya çıkan eser, hep beraber yarattığınız özel bir anı olarak kalıyor. 🖌️💕
İkiside diyeceğim ama çizimde benim yeteneğim var. :d benim alanım çizim. o çizimde o kadar iyi değil , başka yetenekleri var. ve çoğu şeyde çok iyi , bilgili. O uzansın ben onu çizerim jkhjkh benim çizimlerimi seviyor zaten, saklıyor hâla. biraz uğraşıyorum ama değiyor onun her bir zerresini çizmeye... bir şey yaparsak birlikte zaten ayrı gayrı olmaz. birlikte çizim yapmakta eğlenceli olabilir :d gözlerine bakıp gözlerinde erimeyi seviyorum...
Birbirini çizmek fakat öyle elini yüzünü değil ahaha biri birinin portresini yapmalı diğeride diğerinin. Bence bu oldukça romantik ve komik sonuçlar elde edilebilir (eğer kişi kötü çiziyorsa 🤣)