Tercihiniz hangisi olurdu?

Romantik olsun
Eğlenceli daha hoştur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tercihiniz hangisi olurdu?

Romantik anlayışına göre değişir ama şimdi özel günlerimizi hatırlayan bir sevgili bana kendimi değerli hissettirir. Mesela sürpriz yapmasına bile gerek yok ama en azından doğum günüm olduğu an "Doğum günün kutlu olsun." diyebilmeli. Görüyorum ki çoğu erkek hatırlamıyor bile ya da bana hep öylesi denk geldi İnsan, sevdiği kişinin her ayrıntısına değer verir ve hatırlar diye düşünüyorum. İnsanız, unutabiliriz de ama sevdiğim dediği kadına dair çoğu şeyi en azından hatırlar diye düşünüyorum.
Eğlenemediğim biriyle de olmaz. Devamlı hır gür bir ilişki çok yorucu olmalı. Lakin pek sakin bir ilişki yaşadığımı da hiç görmedim. Galiba tartışarak anlaşıyorum.
Ben her zaman için eğlenceli bir ilişki tercih ederdim eğlenceli ilişki zaten romantik olurdu.
Romantik bir ilişki, duygusal bağlantıyı güçlendiren romantik jestler, romantik anılar ve yoğun duygusal deneyimler gibi unsurlar içerebilir. Bu tür bir ilişki, çiftlerin birbirlerine yakın hissetmelerine ve güven duygusunu arttırmalarına yardımcı olabilir.
Eğlenceli bir ilişki ise, çiftlerin birlikte keyifli zaman geçirdiği, birbirleriyle güldüğü ve birbirlerine destek olduğu bir ilişki türüdür. Bu tür bir ilişki, çiftlerin birlikte yeni deneyimler yaşamasına, farklı aktiviteler yapmasına ve birbirlerine karşı olumlu duygular beslemelerine yardımcı olabilir.
Hangi tür bir ilişki tercih edileceği, kişinin kişilik özelliklerine, yaşam tarzına ve ilişki beklentilerine bağlı olarak değişebilir. Bazı insanlar romantik ilişkileri tercih ederken, diğerleri eğlenceli bir ilişkiye daha yatkın olabilirler. Ancak, önemli olan, çiftlerin birbirleriyle uyumlu olmaları ve birbirlerine saygı göstermeleridir.
Ben ikisinide isterdim yeri gelince romantik olalım yeri gelince çocuk gibi eğlenelim.
Çünkü hep romantiklik belli bir süre sonra bayar ya da hep çocuk olmak bizi gerçeklikten uzak tutar.
Zor şey istiyorsun cocukadam skfshs
Halbuki kolay şeyler isterim. d
Cevap
39Cevap
İkisi bir arada olmalı yerine göre romantik yerine hore eğlenceli olmalı.
Eğlenceli olmadıktan sonra romantik olmasının bir önemi yok..
Ben ilişki tercih etmiyorum. Tek başıma mükemmelim.
Eğlenceli daha hoştur Ama romantik de olmalı bazı zamanlar tutku da lazım hepsi bir arada olmalı bana göre.
Eğlence, arkadaşla olur. Romantizm, partnere kalır. Partnerle romantizm olmasın eğlence olsun derseniz de bu daha çok iyi bir arkadaşla sevişmek gibi kalır.
Sevgi varsa romantizm kaçınılmazdır. En öküzü bile sevince şebeğe dönüyor 😂 o yüzden eğlenceli
Şebeğim diye sevesi bağrına basası geliyor insanın skfhs
awsdfghjkl evet ama içinden dışından söylersen kaçar diye düşünüyorum 😂😂
Bence doğal olmalı dışından söylemeli sdgshds aşkitoştan daha iyi bir hitap ŞEBEEEM. Böyle dolu dolu diyeceksin sfjs
eşek kadar adama şebeekim desem bana tip tip bakmaz mı 😂😂🤭 Eşekim diye seveyim ben ona da bir şey demez heralde 😂🤣
Valla karşındaki adama bağlı, başbaşa kaldığınızda dersen bir şey demez heralde skfjsj en fazla o da sana maymuşum falan der 🤣🤣
maymuş mu😱 olay çıkarırırm 😂 ağzını zımparalarım onun 😂😂ben diyim ama o bana demesin🥺😂
Öyle bir dünya yok gibi. Ayrıca ağız zımparalamak nedir 😨 vallahi kanım çekildi okuyunca 😂😂
😂😂
en iyisi biz düz temiz isimlerimizle hitap edelim yeter kan çıkmasın şimdi durduk yere 😂
Allah sevgilinin yardımcısı olsun 😨 her an büyük tehlikelerle karşı karşıya kalabilir 😂😂🫡
Umarım ona göre ayağını denk alır 😂😂🏃♀️
Almazsa zımpara 😨 yarabbelalemin o bahtsız arkadaşımıza yardım eylee amin 🤣
aahahahahahah zımparalık yapmassa bende zımparalamam 😂😂
Zamparalık yapmazsa, diye okudum 🤣🤣🤣
Yanlışlıkla doğru okumuşsun 😂 oraya göndermeydi zaten 😂
Ne güzel anlaşamadık biz öyle shdhshd🤣🤣
korkuyorum bu büyü bozulacak da anlaşıcaz diye 😂😂
Büyüyü güncelleniriz ya önemli değil 😂😂
ahaha anlaşamadığımıza çok memnun oldum 😂😂🏃♀️
Keşke herkesle böyle anlaşamasam çok memnun oldum ben de 😂😂🤣
Karakter gereği hem çok duygusal hem çok neşeli bir yapıya sahibim ilişkilerimdede dört mevsimi aynı anda yaşarımda , yaşatırımda
Yerine göre romantik olmayı bilip 🥂yerine göre 5 yaşındaki çocuğun luna park sevincini yaşayıp bize yansıtan kişi. 🎡
Yüzde yetmiş tutkulu geri kalan yüzde otuz da eğlenceli, romantik karışımı alayım ben.
Tutku zaten başlı başına romantizmden gelmez mi 😎
İkisi arasında farklılıklar var.
Tutkulu bir aşk aynı zamanda romantiklik içerir diye düşünüyorum 🫡
Olabilir sıkıntı yok dediğim gibi her çift kendisine özgüdür 😎
😨 dejavu 😨
😘😂
😱😨😨
Korkma korkma 😂😂
Korkasım geldi bir an 🤣
Fikrim sabittir dejavu muhtemeldir 😂😂
Dejavudan ötürü değildi korkum, neysem 😂
Neydi ki anlat biz de bilek 😎
Bi'Bilen değilim ki anlatayım 😎
Neyse boş ver öyle olsun 😃
Bunda da ikisi yerine göre ama mırç mırç manoton yapmacık ilişkilerden hoşlanmıyorum yalan üzerine kurulu olanlardan her şeyden önce samimiyet
Ben eğlenceli bir ilişkiyi tercih ederim, eğlenceli bir ilişkide romantizm saklıdır 😄
Neresinde saklı be
Felsefe yapma be 😏
İkisi de olsun tam şiir okuyacakken abe kaynana naptın bize ne yaptın bize diye devam edip göbek atalımsı bir ilişki oovv yess
Eğlenceli , romantizm bana göre değil.
Samimiyetsiz bir kere
Eğlenceli ilişki. Romantizm de gerek tabi ama genel hatlarıyla eğlenceli olmasını isterim.
ikisine de sahip olduğumuz bir ilişkim var, asla birini diğerine tercih etmem o yüzden
Eğlenceyi romantizmi de enjekte ederiz. Sıkıntı tınne.
Romantiklik de olmalı ama illaki tercih edecek olursam eğlenceli.
eğlenceli olması daha önemli eğlenemediğim birisiyle yapamam
Bende hepsi var.. Beraber her duygunun dibine vuramayacaksak ne anlamı kalır ki.. Keyifli geceler..
Eğlenceyi seçtim ama romantik bir ilişkide olsa hoş olur.
Eğlenebikir isem romantik kısmı da gelir arkasından
Romantik olsun ben arkadaşlarımla yeterince eğleniyorum zaten daha fazlasına gerek yok.
Eğlenmek lazım Sonuçta romantizmde eğlenmenin bir parçası değil mi
eğlenceli eğlenceli eğlenceli eğlenceli eğlenceli!!!
Romantik+eğlence+tutku+gizem böyle bir aşkı tercih ederim aşk kırıntısıyla hiç doyamam...
Asla romantik biri olmadığım için cevabım belli
Eğlenceli olsun, romantiklik her türlü halledilir. En azından bana bıraksın o konuyu fjfj
Romantiklik bir yere kadar ama eğlence her daim olmalı..
Ben ikisi de olmadığım için yalnızlığı kabullendim.
Eğlenemediğim hiç bir kimseyle ilişkimi devam ettirmedim. Zaten zor ortamda çalışıyorum; bir de sıkıcı birini hayatımda tutamam..
Romantik anliktir ama eğlence her an kovalanır zevki yok
Bol eğlenceli bir ilişki
Neden ikisinin de dengeli olduğu bir ilişki yaratmıyorsunuz aranızda, her şeyden azar azar.
ikisi bi arada ayırını kaçırmayan bi adam var mı çok merak ediyorum cidden
Romantik ilişki tercih ederim duygularımı daha çok harekete geçirdiği için
Romantikliğin anlayışın olduğu her ilişkş bence eğlencelidir zaten
Hep romantik nereye kadar ama demi
Hep eğlenceli nereye kadar peki 🥳
Bu saatten sonra sakin bir iliski
Ben seni biliyorum, nickin gibi eski blablacı 'ysan
Iki tane blablaci vardi digeri biraz manyakmis herkes de onu biliyor😂ben o degilim
Sen hangi blablacısın shdhs eskilerdensen pandayı bilirsin 😃
Bir suru panda nickli insan tanidim sen nasil bir pandaydin😂
RealistPanda en popüleriydi bence 👀
Aaa evet hatirliyorum
isback 🐼
Kurkcu dukkanina hosgeldin😂
Sen de hoş geldin :))
İkisinden birini seçiceksem eğlence olsun 😂
Keşke bir seçenek daha koysaydım hepüsünden ortaya karışık
Eğlenceli bir aşkın içinde romantik anlarda olur
Beraber eğlenebilmek en bi romantik şey zaten.
Kimse romantik komediye hayır demez :D
Hem romantik hem eğlenceli ✨
Romantik olsun. Ama nerde bulucaz, nasıl?
İkiside ypk mu sjsjnsns
hem romantik hem eğlenceli. ;)
Eğlence tabiki napcam romantigi
Romantik ama eğlenceli de dengeli diyelim
Romantizm güzel ama sürekli olması sıkar
İkisinin de dozunda olduğu bi ilişki
Eğlenceli iyidir
Eğlenceli bir ilişki
Eglenceli, egzantrik, romantik
Romantik olunca eglenceli olmuyor mu?
Sevişmek ne hoştur yıldızların altında
Alayı