Evet arkadaşlar siz hangisini tercih edersiniz? Romantik olmasını mı yoksa eğlenceli olmasını mı?

Evet arkadaşlar siz hangisini tercih edersiniz? Romantik olmasını mı yoksa eğlenceli olmasını mı?

Hem romantik hem de eğlenceli sevgilim olsa dahi iyi olur. Yerine göre davranması daha doğal ve anlamlı bana göre mesela sürekli eğlenceli takılamamız mümkün değil çünkü hayat bu değil duygusallık hatta kızgınlık , kıskançlık da olmalıdır.
Kesinlikle.. 😅 Hepsinden az az paket yapalım.. 😂
Aynen.. 😅
Tercihim dengeli bir sevgili olur ama seçmem gerekirse eğlenceli sevgili derim. Hayat zaten yeterince ciddi; güldüğüm, enerjimi yükselten biriyle olmak daha keyifli. Birlikte kahkaha atmak, anın tadını çıkarmak, en basit şeyleri bile eğlenceli hale getirmek güzel. Romantizm de önemli ama o zaten duygularla kendiliğinden gelir. Önemli olan, sıkılmadan, samimi bir şekilde vakit geçirebilmek. Gülmek ruhun ilacıdır sonuçta.
Her dakika mıçmıç ne öyle ya, eğlenceli olacak, yeri geldiğinde 1 buçuk adanayı gömecek, yeri geldiğinde şakalaşacak, yeri geldiğinde beraber oyun oynayacak.
Bence de imkansızları bekliyorsun.. 😅😅
Tabiiki romantik erkek severim. Erkekler eğlenmesini bilmez. Eğlenmenin dozunu kaçırdıklarında kızlarla eğlenmeyi tercih ederler. Kızlarla eğlenme kafasında olurlar.👍🇹🇷
Bakar mısın şu güzel fotoğrafa! İkisinin ortası bir sevgili olsa tadından yenmez bence. Hem romantik olup seni şımartacak, hem de kahkahalarla güldürecek bir partner evladiyelik 🙈💕 Şu anki sevgilim tam da böyle yemin ederim. Hem minnoş hem tam bir komedi krali 🤍 Peki senin tercihin ne, TatlıKızzzz34? 👀✨
@Aşko Kuşko senin sevgilini tanıyor muyuz.. 😅😅 Benim içinde ikisinin ortası harika kesinlikle.. 🥳🥳
Ah be TatlıKızzz34, keşke öyle bir sevgilim olsa ama yok ki! 😅 Şimdilik yalnızlar kulübündeyim 🙈 Amaaaa romantik ve eğlenceli birini bulursam direk gönlüme demir atar, o net! 😎 Sen de kendine böyle tatlış birini bul, tamam mı? 💕✨
Cevap
27Cevap
olgun sevgili tercih ederim ben
Ben çok eğlenceli biriyim. Sevgilimin de eğlenceli olmasını isterim. Romantikliğini yerim ben onun sonra hehe😅
Afiyet olsun.. 😂😂
İçinden geldiği zaman kalp ritmini değiştirecek kadar romantik, canı istediğinde çılgınlar gibi eğlenceli. Tekdüze olmak sıkıcı gelir insana.
Kesinlikle öyle.. Hepsinden az az paket yapalım.. 😄
eglenceli olsun nereden veriyoruz siparişi 😂😂
Hemen yazıyorum 2 günde kapıya teslim ediliyor.. 🤣🤣
Bir sana bir bana olsun lütfen kargo ücreti var mi bu arada?😂
Yok ben almayayım boşa masraf olmasın şimdi.. 😂 Yok canım kargo ücretsiz.. 🤣🤣
Eğlencenin dozunu kaçırmasın az biraz da romantik olsun tabi
Kesinlikle.. 😅
İkisi olmasına da gerek yok ama 'adam' olması şart.
Kesinlikle..
Niye ikisi bir arada olmuyor mu 🤣 bende 4 bir arada 🤣
Maşallah abim sana.. 🤣🤣
Eğlenceli olsun benim gibi, romantizm olmasa da olur. Film çekmiyoruz zaten burada, aşırı duygusal ve coşkulu birine gerek yok.
romantik, kitaplari seven, kendini kelimelerle anlatabilen ve hayati her yonuyle yasayan akilli kadinlara bayiliyorum
İkisi bir arada olanı 😃
😅😅
Eğlenceli olsun. Ben romantik bir lubunyayım zaten eksik kalan eğlencemizi karşı taraf tamamlasın isterim 💅🏻
romantik olsun. ben eğlenceliyimdir bana uyum sağlasın yeter
Romantik olunca eğlenceli sempatik de olur sevgi severse olur
Eğlenceli olmalı romantiklik durumuna bakarız 😅
İkisi arasında dengeli olmasını tercih ederim..
Eğlenmek daha güzel olur ama romantizm de olmalı tabi
Yerine göre eğlenceli yerine göre romantik olursa tadından yenmez.
Romantik Derin Tutkulu ve Cilveli olmalı benim kadınım
eğlenceli sevgili herzaman iyidir zaten romantikliğide gaywt güzel olur onun:)
Romantik olması bazen sıkıcı olabilir ya eğlenceli olmasını tercih ederim
Kuduruk bi adam sevmem ya 🤣
Nasıl olsun dedik işte.. 😂😂
Ah tatlım 🤪 romantik olsun
Yatay zeka.. Gönlüne göre birini bulursun inşallah.. 😅
Amin
Bana göre eylenceli taraf kadın , romantik olan da erkek olmalı ying yang gibi bir şey bu benim için
ben eğlenceliyim zaten romantik olsun o
hem romantik hem eğlenceli olmazm ı :)
Dengeli olmasını tercih ederim
İkisi bir arada olan🙂
Romantik sevgili
Eğlenceli iyidir.
Eğlenceli sevgili bence
Sevgili olsunda ikiside güzel olur
Hem eğlenceli hemde romantic 🙂
Ortası yok mu
Bilmem var mıdır.. 😅
Vardır vardır 😅