Sevimli bir zıtlaşma
Zıtlaşarak anlaşan sevgililer mi yoksa romantik sevgililer mi daha iyidir?
Sevimli bir zıtlaşma
Bence zıtlasarak daha iyi sonu güzel bitiyor
Ben sürekli bir şeylerin ayrı tutulmasından veya illaki tek bir şeyin seçilmesinden yana değilim Yani bu durumda açıkçası iki seçeneği de seçerim ben. Bir ilişkide romantiklik olmazsa olmazımdır çünkü romantik bir ilişki yaşamayacaksam neden bir ilişki yaşıyorum gider arkadaş kanka olurum sevgililiği arkadaşlıktan ayıran şeylerden bir tanesi romantikliktir En azından ben kendi ilişkim için söylüyorum ancak zıtlaşmak atışmak tatlı tatlı bunları da isterim sürekli romantiklikte bir yere kadar dizi film çevirmiyoruz sonuçta
Romantizm çok güzel bir şey. Ama her zaman olması bence sıkıcı olabilir. Ben sevgilimle gülmek, eğlenmekte isterim. Bayar yani bir süre sonra. Arada olmalı ki anlamı kalsın. Öte yandan zıtlaşmak güzel tuz, biber ekebilir ilişkiye. Ama onunda dozu önemli. Birde şu var; karakter olarak zıt iki insan sevince birbirini sevip karşılıklı zıtlaşsa bile gerektiği yerde alttan alabilip güzel uyum yakalayabilir. Fakat düşünce yapısı, fikirler, hayata bakış açısı tarafından zıtlaşan çift asla uyum, denge yakalayamaz ve sonu hüsran olur.
Cevap
18Cevap
Fazla romantik biri değilim zaten o yüzden zıtlaşarak anlaşmak daha keyif veriyor. İnatlaşıp, didişip sonra doğru yolu bulmak vıcık vıcık romantizm yaşamaktan çok daha güzel oluyor.
Romantik
Zıtlaşarak anlaşmak daha keyifliymiş, kendi iliskimden biliyorum. Kıyamet kopariyoruz sonra sariliyoruz sksjs çok daha değerli oluyor 🙄
Bu aşamada da neleri isteyip istemediğimizi anlamiş oluyoruz. Devamlı uyum sağlamak, anlaşmak bazı şeyleri gerçek anlamda anlamanın yolunu tıkıyor..
Sanırım eig bu olcak ajahhaha
Teşekkürler 😄
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Ben sadece sevmediğim, hoşlanmadığım erkeklerle kararlılıkla ve her fırsatta zıtlaşırım. Terazi etkisinde bi Aslan burcu kadını olarak sevgilimle romantizm benim olayım kesinlikle evet. ⭐
#tubasueda 🍀🍀
Bence de arada bir de olsa tatlı tatlı zıtlaşmak iyidir, diğer türlü monotona bağlıyor, sıkar bir süre sonra 😉
Zıtlaşmayı inatlaşma anlamında kullanmış olabilir misin bilmiyorum ama zıtlaşıyorsan anlaşamıyorsun zaten demektir
Zıtlaşarak tutkuyla bir birimize çekilen aşktan razıyız😄 mıç mıç ilişkileri sevmem.
Başta zıtlaşarak hoş gelebilir ama daha sonra bu ciddileşir sonucu iyi olmaz en iyisi romantik olsun
Zitlaşmadiğim insan yok çevremde bari o normal olsun :))
ortasını bulmak gerekli, devamlı zıtlaşarak gitmez bir yerde insanı yorar, aynı şekilde romantik mıçmıç olanda bunaltır ortasını bulmak gerekir
Rom romantik
yok mu bu arada
Sap bıraktılar benii 😑
Hersek dozunda güzel fazlası zarar romantik olmanında fazlası zarar tartışmanın da
İkisinin ortası olmalı. Hayatta her şey var sonuçta. Biri ihtiyacım olduğunda sevgi de göstermeli, kendi düşüncelerini de söylemeli.
Zıtlaşarak anlaşma olmaz! Belli bir yerden sonra bayar ve ilişki cidden zedelenir. Empati, romantizm daha önemli.
Ortaya karışık bir şeyler olsun işte
Bence ilişkiden ilişkiye değişir herkesin karakteri bir olmadığı için iki türlüde ortaya iyi bir ilişki çıkabilir ki bence çoğu ilişkilerin sonu aynıdır. - ayrılık -
Zıtlaşmadan sevemem illa kendimi yıpratmam gerekiyor tc kızı şaşırtmaaz
İlişki de her ikisi de gerekli bence sürekli romantik de takılmayız ve sürekli zıtlaşma halinde de olamayız bu zıtlaşma hali bi süre sonra ilişki içerisinde olan kişileri sıkabilir. Ortaya karışık en güzeli
Biraz zitlasmak isterim.
Orta yaa ikiside gerekli fndnndn
Romantik kytlr,,,
%60 zıt %40 romantik olsun baymasın 😂
İkisi olursa müthiş 😂
Romantizm her zaman kazanır
Toksik en sevdiğim
Şunu çıkarıyorum ki kızlar toksik seviyo
İlişkinin tuzu biberi
Arada romantik arada zıtlaşan
Romantik olanlar daha iyi
ne istedihini bilen olgun