Romantik mi yoksa maço mu tartışmasını hepimiz biliyoruz bu zamana kadar hep bu sitede soruldu ama bugün konumuz bambaşka.
Sizce; romantik sevgili mi yoksa maço sevgili mi sevdiğini daha mutlu eder? Bana soracak olursanız romantik sevgili bir tık öndedir hep çünkü hani jestler yapar falan gül alır ama maço hayatımda hiç olmadığım için (yalan 😂) bu durumda sizin görüşleriniz de çok önemli.
Haydi bakalım: Aşk kazansın! 🙂
Aşk kazanacak! Romantik sevgili mi yoksa maço sevgili mi sevdiğini daha mutlu eder?
Çok romantik olmasın, beni sıkar. Maço da olmasın nefret ederim. Yani hiçbir şekilde kaba olmasın, "şunu yapma şunu etme" böyle şeyler söyleyip de beni boğmasın. Kısıtlandığım yerden kuş gibi uçarım. Az romantik normal insan bir bey alayım ben. Shsjsl
Bırakın arkadaş böyle kutuplaştırmayı... Ne yani Maço erkek romantik olamaz mı Neden maço diyince aklınıza kro kaba saba şeyler geliyor anlamış değilim
Her zaman sevgisini hissettiren sevgili kazanir. Romantik olup bunu sadece sevgilisini jestlerle kandırabileceğini düşünen bir erkekse de olmaz. Sevdigi halde delikanli adama yakismaz diye bir dusunceyle buyuyup sevdigi kadina bir guzel soz söylemeyen erkekle de olmaz. Benim tercihim masaya yumrugu vuracak hatun bugün bulaşıkları ben yikicam diyecek 😅
Ya allah askina maco erkek sevgilisini nasıl mutlu edebilirki 😂😂😂 anca yumrugunu masaya vurur sinir krizleri geçirtir insana. Ama romantik olan oyle mi. Seni anlar seninle konuşur. Her daim romantik diyorum. Macolar benden uzak
Bu sorunun cevabı kadında olan fenimenliğe göre değişir. Yerine göre romantik ve maço olmayı bilen yani rol yapmadan olduğu gibi olan erkek sevdiği kadını daha mutlu eder.
Romantik tam bitis cizgisinin onunde kaybeder. Fazla yilisiklik insani bogar. O yuzden maco tercih edilir genelde. Ayda yilda bir jest yapar ama yaptimi guzel yapar
En İyi Cevaplar