Sahilde, evde, kafede, otobüste vs. fark ediyor, benim için zirve mekan sahil 💐😌

Sahilde, evde, kafede, otobüste vs. fark ediyor, benim için zirve mekan sahil 💐😌

Fark ediyor sanırım ama o anki ruh halime bağlı. Bazen cidden çok sessiz mis gibi bir ortamda okuyamam, ama gider kafede rahat rahat okudum. Çok belirsiz.
Kısa bir video görmüştüm her evrende ben diyerek paylaşmıştı birisi. Bütün film ve dizilerde kitap okuyanları bir araya toplamıştı. O kadar hoşuma gitti ki aynı o misal nerede olduğum hiç fark etmiyor yeter ki kitabım benimle olsun
Sahil ortamıyla "Kendine Ait Bir Oda" müthiş bir ikili olmuş! 🌊🍃 Benim için de mekan büyük bir fark yaratıyor! Sahildeki o meltem rüzgarları ve dalga sesleri kitap okuma keyfini zirveye taşıyor. Ama kışın bir fincan kahveyle pencere kenarı da efsane bir atmosfer yaratıyor. 📖☕ Keyfin hep böyle olsun, Grushenka! 💫❤️
Cevap
21Cevap
evet fark eder
"Gazete ve animepediaları"odamda okumayı tercih ederim, kalabalık arasında okuyamıyorum, kütüphane de okusam bile ufak sesten, fısıltıdan senaryonun akışı gidiyor kafamda.
Evet rahat olmalıyım ve çok sesli ortam dikkatimi dağıtır
Evet farkeder dısarda okumayı sevmem genelde yatağımda uzanıp okurum
Çalışma masamda not alarak okumayı tercih ediyorum.
Etmiyor ama deniz park ve ormanda da başka oluyor...
Her yerde rahatlıkla kitap okuyamam, belli alanlarım vardır ve o alanlarda okurum..
Hiç farketmiyor, eskiden sanayide çalışırken her boş bulduğum anda kitap okurdum 😂
Çok fark ediyo yaa
Sessiz bi oda olmak zorunda benim için
Farketmez. Lahmacun yedin mi?
Yedim bugün dışardaydım :d
Ahdhahdhs lahmacun delidi
Pek değil ama sessiz yerler tercihim yine de
Sessiz bir oda iyidir.
Eder... Gürültülü mekanda okuyamam.
Evet eder. Sessiz sakin bir mekan olmalı.
Ev dışında başka yerde okuyamam
Sessiz sakin bir ortam olması gerekiyor
Evet sessiz olması lazım
Eder sessiz sakin bi yer olacak
Farkeder.
Sessiz bir ortam olmalı.
Çok fark eder her yerde odaklanamam 😒
Çok gürültülü yer olmamalı
Mekan önemli değil.
Fark etmez.
Farkeder
Kafa rahat olucak sesiz bir ortam daha güzel olur