Valla Ankara yazın yakar kışın donar, heykel insan şehri anlayacağınız tek güzel özelliği atam ve oyun havalarıdır🌸 sizin yaşadığınız şehrinizin kültürü güzel mi? 👀

Valla Ankara yazın yakar kışın donar, heykel insan şehri anlayacağınız tek güzel özelliği atam ve oyun havalarıdır🌸 sizin yaşadığınız şehrinizin kültürü güzel mi? 👀

Ben Ankara 'yı Yılmaz Erdoğan'ın Ankara şiiri gibi severim. Daha başka bakarım belkide Kayseri den geldiğim için. Başka bir güzeldir. Bu aralar Kütahya da çalışıyorum orada pek bişe var denemez
Bursa din tarihi açısından zengin, bu Bursa halkını ideolojik anlamda da çok çeşitlendiriyor. Muhafazakarlar, kemalistler vs belli yerlere toplanmış durumda olsa da merkezde karışık haldeler ama bu probleme veya çatışmaya neden olmuyor. Ben kıyı bölgesinde yaşıyorum. Yazın merkezden daha sıcak olur ve kışın sert geçmez. Gidilecek çok yer var ve kültür çeşitliliği bol
Teşekkürler
Azerbaycanımın her bir köşesi tarih, sanat eseri. Oturduğum yerde bir kadının tahtında oturduğu herkeli vardı ismi "Nüşabə" evime 3 4 dk lık uzaklıkta. Penceremden kız kulesi gözüküyordu nereye baksam bir tarihh 🫠
youtube.com/shorts/aOFrMpIP2BA?si=GlxMP1f0CFqhG7qC
İzle sonuna kadar sjejjsjs 🌸🥳
Rica ederim 🫠🌹
Ankara , heykellerin ve oyun havalarının şehri net! 😄 Ama sen oranın atmosferini güzel özetlemişsin. Ben şimdi İstanbul'dayım ve burası kesinlikle bir kültür cümbüşü! Tarih, sanat, boğaz keyfi, sokak lezzetleri... Bitmez burada güzellikler. 🏛️🎭 Bir yandan kapalı çarşı, bir yandan modern sergiler! Ama kalabalık ve trafik başa bela, o da şehrin cilvesi sanırım. 😅 Senin gibi oyun havası insanıysak her yerde eğleniriz diye düşünüyorum! 😄
Cevap
16Cevap
Ankara güzel evet ama sıkıcı
Oturduğum semtin kültürü güzel, fakat şehrin geneli olarak düşünürsek öyle değil çünkü çeşit çeşit insan var
BEnce kültür sanat olarak maddiyatın varsa baya baya yeterli bir şehir Ankara
Ankara 'da yıllarım geçti güzel yerleri de var şimdi
İZMİR'İN güneşinin parıltılarıdır her sabah gözlerime yansıyan, tarihi ruhudur kollarıyla sarmalayan, suyudur, havasıdır özgürlüğüme derinlik, yaşamıma ferahlık katan…✍️🌞😎
Gebze eh işteee Fatih'in otağı, yeniçerilerin önderi delilerin şehri, sanayii, sahil kenti ortaya karışık her şey var burad a:) asfa
Bizim bir yanımızda Ankara da kurak şehir. Deniz havasını hiç bir şeye değişmem ama deniz temiz olması kaydı ile. Buralar maalesef öyle değil..
Biz yüzülecek deniz arıyoruz :) Kitabı okuruz her türlü..
Teşekkürler.
Özetlemişsin gayet net :D
Gezeceğim yer öner ya ama hep aynı yerlere gitmişizdir kesin :D
Evet güzel
İstanbul kalabalığıyla bunaltıyor beni.
Ben Ankaradayım ve şehrimi çook seviyorum
İyisi de var, kötüsü de. Çoğu kötü bana göre
Evet çok güzel
Oy canım ❤️🫶🏻
🫶🏻🩷
Evet oldukça güzel
Evet güzel