Yaşadığınız yerdeki organizasyonlar veya yaşayanlar o bölgenin kültürel özelliklerini yansıtıyor mu?

Yaşadığınız yerdeki organizasyonlar veya yaşayanlar o bölgenin kültürel özelliklerini yansıtıyor mu?

Ben kendi kültürümü yansıtmıyorum. daha çok kendimi amerika kültürüne ait hissediyorum. bunda küçükken izlediğim filmlerinde veya oynadığım oyunlarında etkisi var tabi ki. kendi ülkemi seviyorum tabi ki ama bazı kültürel gelenekleri bana saçma geliyor.
Saçma gelenleri say :D
Pek sanmıyorum çünkü çok kültürlü bir yerde yaşıyorum. Ama farklı yerlere gidip yeni kültürler öğrenmek isterdim. Fırsatını buldukça da gideceğim ¢
Cevap
2Cevap
Yaşadığım yer olan İstanbul'u sevmiyorum o yüzden hiç bir özelliğini yansıtmak istemiyorum 😬
Nerede o eski beyoğlu 🥺
Offf bu espri 🤢
Etnik kültürümü ben yaşıyorum türkiyede kendimi yabanci hissediyorum diasporatik olduğum için
Hepimiz misafiriz burada :/
Yok ırk olarakta babam türk ama türk kültürünü yaşamadim gürcistan isviçre arasi gidip geldim yoksa kainatta herkes misafir doğru
Ben Türk oğlu Türk olduğum halde bununla övünemiyorum. Türklere karşı bir önyargı gelişti artık. Amerika'nın yerlileri, kızılderililere döndük. Hypsele'den tüm dünyaya...
Gürcistan güzeldir. Az gezmedim tbilisi sokaklarını. :)
Selamımızı iletin komşuya.
Partizan ruhunu dişe kana geçirmiş milliyetçilik ile aslında bir toplumu yerle yeksan ederek hep ben bilirim evrende sadece biz varızciliktan kaynaklı bence analizim bu yönde oldu. Çok teşekkür ederim çok naziksin
Çok yerinde bir analiz olmuş ama anlamak için 5 kere okudum. Biraz virgül çalışsak nokta çalışsak kitap yazılır bu dolulukla 🙏
Evet noktalama bilmiyorum proje ödevlerinde zorlandığım imla örgüsü yapacak bir şey yok diğer türlü kasiliyorum yazi dile yerine konuşma diliyle yaziyorum tekrar teşekkürler
Rica ederim. Kelime dağarcığı direk göze çarpıyor:)
Türkiye'de kültür mü kaldı? Ortadoğu'nun Arapçılığı, Batı'nın sadece o... puluğu ve i... neliği bir arada bir yer. Köyü, şehri, doğusu, batısı heryer vıcık vıcık popülizm.
Topluma değilde bana uyuyorsa o kültür yansıtır ve yaşarım
Hayır öyle bir çabam da yok zaten gerekte yok
Evet yansitiyor ama insanlari degil
Evet
Biraz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?