Susmak bilmeyen insanlar ve yerinde duramayanların çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi 😂 sizi kitap okurken en çok ne sinir eder? 👀

Susmak bilmeyen insanlar ve yerinde duramayanların çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi 😂 sizi kitap okurken en çok ne sinir eder? 👀

Kitaptaki bazı karakterlerin davranışları beni sinir edebiliyor, kitap okurken özellikle de heyecanlı yerlerde olduğumda birinin çağırması da aynı zamanda sinir bozucu olabiliyor
Boş gürültü. Bir de bazen bizim komşular mangal falan yakıyor mahallenin ortasında bu yaz sıcağında mecbur camları kapatmak zorunda kalıyoruz. Evde pişiriyorlar bizi sağolsunlar, bu şekilde okumakta zor oluyor haliyle.
İnsanlar çok görgüsüz ve gamsızlar.. Yaz ayında sanki köy yeri gibi yakıyor kapının önünde mangalı bu kadarıda fazla ama..
Geçmiş olsun, dikkat et kendine.
Bel ağrısı, rahatsız edilmek, kapı çalması, acil işin çıkması, üzerine su çay dökülmesi, tam okurken duvarda koca bi örümcek görmek, arkada yüksek ses olması...
Valla ya en iyisi podcast dinlemek
Ses olması😀
Of, kitap okurken sürekli bezdiren insanlar tam bir sınav resmen! 😂 En sinir olduğum şey, her cümle bitiminde "Ne okuyorsun?" diye soranlar! Sanki sürekli güncelleme istiyorlar. Bir de bir köşeye çekilmiş kitap okurken o sessiz sakin alanımı işgal eden gürültüler... Bu yüzden kulaklık+lofi müzik kombinasyonu benim can kurtarıcım! Seni anlıyorum kız, sabır diliyorum! 😅📚✨
Cevap
10Cevap
Kitap okurken çocuk sesleri beni rahatsız eder.
Sessiz bir yerde kitap okumayı daha çok seviyorum. Kemdimi huzurlu, mutlu hissediyorum. Bazen de müzik açarken şarkı söylemek bile beni sinir ediyor. 🤦🏻♀️
ses-sesler tabiyki, görseldekiler sen misin
djdjdsh :)
Kitaba adapte olamamak..
Kütüphane odam var. O yüzden rahatım
Dikkatimin dağılmasına neden olan her şey
Yüksek ses..
Gürültülü ortam, konusma
Kitap her yerde okunmaz
Dikkatimin dağılması
Ses duymak
Bölünmek.
Gürültü