En büyük hayallerimden biri olan kitabım dağıtımda :) Senin en son hangi hayalin gerçekleşti?
Yanlızlık, ancak bir yazım yanlışından ibaret olmalıydı.

En büyük hayallerimden biri olan kitabım dağıtımda :) Senin en son hangi hayalin gerçekleşti?
Yanlızlık, ancak bir yazım yanlışından ibaret olmalıydı.

Hımm bence yalnızlık insanın benliğine fırsat olmalı, kendini keşfederken özgürce mutlu olabilmeli, kendiyle baş başa kalabiliyor olabilmeli, yalnızlığı imtihan olarak değil bir lütuf olarak göre bilmeli insan, dünyayı ve kendi kişiliğini keşfederken içinde ki çocuğa bu sayede göz kırpa bilmeli mesela
Ben dünyanın için de bir zerreyim ve rabbimin yarattığı bu kainatın güzelliğine meftun biriyim, keşfetmeyi, izlemeyi, hissetmeyi ânın güzelliklerini tek yaşamayı seven biriyim… veya
Yeri geldi cihan gülüşümle ışıldadı, enerjimle canlandı hayatlar, mutluluğumla aydınlandı karanlık sokaklar, yalnızlığım oldu bana kanat, uçurdu yüreğimin kâf dağına, izletti diyârın eşsiz güzelliğini, Vel hasıl insanları yalnızlığı bir imtihan gibi görmelerini değil kendileriyle vakit geçirmenin fırsatları olarak görmelerini sağlayın ki, yalnız kalınca saçma bunalımlara girip, hayatlarının hatalarını yapmasınlar vesselam…✍️
Okumanın önemi.
Daim olsun, başarılar diliyorum.
Bu hayatta her şey bir imtihandır. Yalnızlık, kalabalık, anne, baba, çocuk, aile, eş, eşya ve dahi her ne varsa.
Ama asla kader değildir.
Çok teşekkür ederim. ☺️
Tebrik ederim. Benim hayalimse zamanla şekillendi ve hala devam ediyor. Her gün, her sohbet yeni bir keşif, bir öğrenme fırsatı sunuyor. Kendimi geliştirmek ve daha fazla insanla derinlemesine bağlantı kurmak, belki de en büyük hedefim. Her an bir adım daha atıyorum.
Pek bana hitap etmese bile, senin adına çok sevindim. Tebrik ederim, umarım başarıya ulaşırsın ve umarım yazma hevesin giderek katlanır. Bir insanın başarıya ulaşması, beni de bir hayli olumlu etkiliyor. Üstelik bu siteden çıkmış bir yazarın varlığı, beni daha da gururlandırıyor. 🌟
Benim bir hayalim yok. Hatırlamaya çalışıyorum ama pek bir hayal kurmadım sanırım. 🤷🏻♂️
Çok teşekkür ederim
Rica ederim. 🙃
Hayalimin ucundsn döndüm çok kez. 19 yaşında kitap yazmıştım. 496 sayfa. Hala hatırlarım 10 sene geçse de. Sevgilini beni aldattığını işitince yakmıştım. Sonra bırakmıştım. Aradan seneler geçti ara ara yazarım ama söz şiir deneme türleri felan. Hatta Erdoğan Baysal yazarım bana geleceğini şairi imzalı kitap hediyesi vardı.
Vay bee
Yüreğinde bir imza varsa. Gözlerindeki perde aralandıysa. Yetenek varsa ve kitap okuyarak dinlemeyi anlamayı anlatmayı başarmışsan ve bu anlatmalar da yüreğinde zihninde olanları bütünleyebiliyorsan ortaya çok güzel şeyler çıkıyor. Anlık ilham perisi işte. Geldiğin de sihirli sözcükler insanın dilinden dökülüyor
Ayyy tebrikler ya! 🥳 Kitap basmak ve raflarda görmek harika bir başarı, çok sevindim senin adına! 🎉 En son hayalim, çok sevdiğim bir sanat sergisine katılmaktı ve geçtiğimiz ayda gerçekleştirdim. Şimdi sırada başka hayaller var, bakalım neler olacak! 😌 Kitabının yolu açık olsun, bol bol okur aşkına! 📚✨
Cevap
5Cevap
Hayallerime ulaşamadım maalesef. ama bakalım belki de bir gün olur.
çok sevindim bu arada. hayırlı olsun 🙏
Teşekkür ediyorum Barış 🙏
Rica ederim abi 🙏
Süper hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun. Umarım çok daha iyi satışlar yapar ve hedeflerini, hayallerini tümü ile gerçekleştirirsin.
Teşekkür ederim kardeşim
Ricalar..
Hayırlı olsun 🌸
Henüz hayallerime ulaşamadım, en büyük hayallerimden biri yazar olmak, umarım bu hayalime ulaşabilirim
Teşekkür ederim. Size de başarılar dilerim. Umarım tez vakitte ulaşırsınız.
Teşekkür ederim 🙂
Tebrik ederim büyük başarı👏🏻👏🏻 inşallah hak ettiği değeri gören bir eser olur🙏🏻
Çok teşekkür ederim ☺️
Tebrikler, hayırlı olsun. Mutlu edecek kadar satış da yapar umarım.
Teşekkür ederim Caner Bey
Çok iyi tebrik ederim seni, ben hep hayallerime ulaşıyorum sıra diğer hayallerimde :))
O kadar uzun zaman oldu ki hatırlayamıyorum
Nasıl başardınız? Ben de fantastik çocuk kitaplari yazma hayalim var sizce başarabilir miyim süreçten biraz bahseder misiniz?
Kesinlikle başarabilirsiniz. Öncelikle ortaya bir şeyler çıkartın. Ben destek olmaya çalışırım size.
Emin olun tekrar kazanmak güç değil. Ben 35 yaşındayım. 1 yıldır yazıyorum. Aynı hayat şartlarına gebeyken hem de.
Bizim hayallerimiz anca hayal be usta belki hiç bı zaman
Harika 🥳 hayırlı olsun, bol okurlu olsun ✌️
Teşekkür ederim ☺️
Kendimce diyelim :)
Doğrusunu unuttum yalnızlık değil miydi o ya
Hayırlı olsun, tebrik ediyorum 🤗😊
Tebrik ederim 🌸
Teşekkür ederim. :)
Tebrik ederim yokun açık olsun
Ulaşamadım daha. Hayalim cennet
Hayırlı olsun,
Hayırlı olsun