Öğlen soru sormuştum. Hayalimi yazmistim. Sırılsıklam olduğum halde denize gittim. Kamera vs. Unutmusum. Aman. .

Denizin üstünde baloncuklar çıkıyor. Turkuaz ayrı bir güzel. Su ılık asagilar desen daha da buz. Ters yüzerek izledim suyun altından , suya düşen yağmur damlalarını. İyice dolaştım. Tekne sahibi birisine benim fotoğrafimi çekermisin dedim. Sonra 2 sohbet ederken , Adamın geçen sene capasini gizli bir koydan dalıp çıkarmıştım. Hatırlatti. Sohbet güzel yagmurun suya düşüşünü izlemek sahane. Ve dondum. Buz buz. Motora binip dans ederek eğlenerek giderken , bir yandan da dudaklarıma , yanaklarıma iğne gibi batan yağmur damlalarını hissediyordum. Duşa direk girdim. Donuyordum.

Eee usutmeden bir şey yapmam lazım. Bekarım , başım gözüm oynamasın. Hemen karışık çorbacima gittim. Vitamin deposu. Bol sarimsakli , tereyağlı offf. Yarında bir kere daha ısıtırdim. Offf doydum şükür. Herşeyin sapasağlam jaajjajaj müthişti , şahane bir gündü ve devam ediyor halen. Tekrar yasanmiyacak ve daha güzellerini yaşayacağım

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer