Kişilik & Karakter Hangi hayalinizi gerçekleştirdiniz? aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncell Hangi hayalinizi gerçekleştirdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. hiç bir hayalim gerçek olmadı 0 0 Yorumla
blade063 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 499 cevap paylaştı. Hayallerimi hedef haline getirip Hedeflerimi gerçekleştiriyorum. Hangisi olduğuna gelince bence bir önemi yok hepsini adım adım yapıyorum nasılsa :) 0 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ev hayalim vardı şu an evim var 0 6 Yorumla aloneenolaa +1 yıl Vay nası aldın Yorumla MrKuzey +1 yıl babannem aldı askerden sonra :D Yorumla aloneenolaa +1 yıl Bende sen kendin çalışarak aldın sandım 😄 ne babaanneler var yav Yorumla MrKuzey +1 yıl tayyip izin verir mi sence çalışıp almana :D adam 32 tl yaptı doları türk gençliği batsın diye Yorumla aloneenolaa +1 yıl Yok be vermez sende haklısın Yorumla MrKuzey +1 yıl yani bence de Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Daha hiçbir hayalimi gerçekleştiremedim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sabah kalkabildim mesela 0 7 Yorumla aloneenolaa +1 yıl Müq ben kalkamadım mesela Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman magnum dondurma yiyebilirsin Yorumla aloneenolaa +1 yıl O çok pahalı naynn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya kaç kere geliyoruz dünyaya ye gitsin Yorumla aloneenolaa +1 yıl Param yok çalayım mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok çalma ödünç al. Bu çalmaya girmez ksjdndkdmkdf Yorumla aloneenolaa +1 yıl Olmaz Yorumla
GoldenFireBall_06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bir çoğunu. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
hiç bir hayalim gerçek olmadı
Hayallerimi hedef haline getirip
Hedeflerimi gerçekleştiriyorum.
Hangisi olduğuna gelince bence bir önemi yok hepsini adım adım yapıyorum nasılsa :)
Ev hayalim vardı şu an evim var
Vay nası aldın
babannem aldı askerden sonra :D
Bende sen kendin çalışarak aldın sandım 😄 ne babaanneler var yav
tayyip izin verir mi sence çalışıp almana :D adam 32 tl yaptı doları türk gençliği batsın diye
Yok be vermez sende haklısın
yani bence de
Ben hiç hayal kurmadım ki
Daha hiçbir hayalimi gerçekleştiremedim
Sabah kalkabildim mesela
Müq ben kalkamadım mesela
O zaman magnum dondurma yiyebilirsin
O çok pahalı naynn
Ya kaç kere geliyoruz dünyaya ye gitsin
Param yok çalayım mı
Yok çalma ödünç al. Bu çalmaya girmez ksjdndkdmkdf
Olmaz