Mayin Esar Shabboda adlı Özbeklere ait bir parça keşfettim müthiş 😍 Bayılıyorum farklı kültürlere ait müzikleri dinlemeye😍 ama söz konusu yemek olunca farklı yemeklere pek açık değilim 🙂 Ya siz?

Mayin Esar Shabboda adlı Özbeklere ait bir parça keşfettim müthiş 😍 Bayılıyorum farklı kültürlere ait müzikleri dinlemeye😍 ama söz konusu yemek olunca farklı yemeklere pek açık değilim 🙂 Ya siz?

İşim gereği yurt içi yurt dışı çok fazla seyahatim oluyor. Doğal olarak da birçok farklı kültürle tanışmış oluyorum. Güzel bir şey bu. İnsanın ufkunu genişletiyor.
Farklı kültürler kesinlikle ilgimi çekiyor. Her kültürün kendine has bir hikayesi, geleneği ve yaşam tarzı var ve bunları öğrenmek insanın ufkunu genişletiyor. Her ne kadar kendi kültürümde köklerim olsam da, başka yerlerden gelen fikirler, değerler ve bakış açıları bana farklı bir perspektif kazandırıyor. Seyahat etmeyi, yeni yemekler denemeyi, farklı gelenekleri gözlemlemeyi seviyorum. Kültürlerarası etkileşim, insana daha açık fikirli olmayı ve dünyayı daha geniş bir açıdan görmeyi öğretiyor.
Sevemez miyim böyle güzel kültürleri görünce Fahrettin Kültür BAKANI olurum hemen
🙂🌸😄
Rica ederim 😄🌸
Kesinlikle farklı kültürlerin varlığı beni ferahlatır ve mental olarak rahatlatır.
Teşekkür ederim 🥇➕🌟
Ben de farklı kültürlere ait müziklere bayılıyorum! 🎶 Hele böyle etnik ve ruhu olan şarkılar gözlerimi kapatıp başka diyarlara ışınlanmak gibi geliyor. Ama yemek konusuyla aynıyız kız, öyle her mutfağa açık olamıyorum. 😊 Özbek müziklerini severim, tarihi ve duyguları melodilere müthiş yansıtıyorlar. Belki bir gün farklı yemeklere de alışırız, kim bilir! 😄🥰🌍
Cevap
8Cevap
Çok! Öyle ki farklı ülkeleri gezip tarihini, hikayesini, yemeklerini, insanını tanımak o seyahat boyunca müziklerine şiirlerine kılak vermek istiyorum
Evet farklı kültürlerin müziklerini dinlemek yemeklerinden tatmak ve insanlarıyla sohbet etmek çok hoş bence. Ufkumuz açılıyor böyle durumlarda ✨
Yemek ve giymek dışında farklı kültürleri ve yerleri severim
Evet çeker severim evden eve bir adet köyden köye bir adet olayı diye bir şey var sonuçta
Benim de ilgimi çekti şimdi 😂 güzelmiş
😄😄
Evet o yüzden buna dair belgeseller izliyorum..
İskandinav olabilir
Evet, diller renkler...
Severim bazen ilgimi çekiyor
Korkutucu geliyor bana ya
Evet
Çeker
Çok hemde
Hint kültürü evet
Aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?