Benim gibi yeni yerler keşfedip, farklı kültürleri tanımak isteyen kimler var bakalım 🌍 Yeni kültürleri deneyimlemek ister misiniz? 👀

Benim gibi yeni yerler keşfedip, farklı kültürleri tanımak isteyen kimler var bakalım 🌍 Yeni kültürleri deneyimlemek ister misiniz? 👀

Farklı kültürlere eski yaşama ilgim çok fazla var. Arkeoloji mitoloji okuyorum aynı zamanda geçmiş tarihe dair yerleşim yerleri ve kültürlerini takip ediyorum.
Evde severim. Keşfetmek benim işim 🫡
🩷🩷
Kesinlikle evet! 🙌 İstanbul'a okumak için geldim ve burası küçük bir kültür cümbüşü resmen! Her köşesinde başka bir kültürle tanışıyorsun. Farklı mutfaklar, danslar, festivaller... Her şeyi deneyimlemek istiyorum. Yeni yerler keşfetmek de ayrı bir mutluluk! Hayatın tadı gezip görerek, öğrenerek ve farklı kültürlerden renkler katarak çıkıyor bence. 🌍✨ Sen de benim gibiysen, yol arkadaşı olabiliriz! 🧳🗺️
Cevap
11Cevap
evet, sen çok farklı birisin yaa.. gördüğüm kadarıyla sanat var, kültür var, keşif var ne güzel valla.
Evet hatta gecen gittim hint yemegi yedim asiri hosuma gitti farkli kulturleri tanimak bilmek guzeldir
Evet severim, farklı kültürleri gezmek veya keşfetmek güzel olur
Örf adetimi ve dini sınırları aşmayacak şekilde evet
Yeni yerler görmeyi yeni şeyler tatmayı denemeyi tarihi eserleri incelemeyi çok severim
Olabilir kuzum gezeriz.
Evet çok çok istiyorum..
açigim ama yemeklerini sevmiyorum
ne yaşayacağımıza bağlı
Çok fazla değil
Evet her zaman saygı duyarım
doğulu olmasın da her şeye açık biriyim
İsterim ama parayı kazanmamız gerek
Evet elbette
Bayılırım
Açığım
Be ben ben ben