Kendi doğup, büyüdüğünüz kültür dışında hangi kültürlere sempati duyuyorsunuz?
@postmodernpokemon
Kendi doğup, büyüdüğünüz kültür dışında hangi kültürlere sempati duyuyorsunuz?
@postmodernpokemon
Ermeni Kültürü. Mesela burada cüce, obez, pasaklı, tembel, cahil bir kezban için 500bin düğün yap üstüne boşanırsa tüm hepsi onun olsun, üstüne de ömür boyu nafaka öde. Ancak Ermenistan avrupa gazıyla sağa sola sataştığı ve savaş eşiğinde olduğu için tüm erkekleri ülkeyi terk etmiş. Tüm iş hayatında mecburen kadınlar var. Kadınlar erkek bulurlarsa evlenmek için her şeyi yapmaya hazır. Korkudan 2-3 kadın ev arkadaşı kalıyorlar ve evlendikleri erkekleri oda arkadaşlarıyla paylaşıyorlar. Erkeği çalıştırmıyorlar, saklıyorlar. Olası bir savaş çıkarsa kaybetmemek için erkeğin ülkeden kaçtığını bile söylüyorlar.😎
Keşke Rusya’da doğsaydım diyorum eski Sovyet yapılarının arasında büyümek ne güzel olurdu birde kızları da unutmamak lazım Türkiye’de kızlar sanki ödülmüş gibi aw erkek nüfusu fazlalığından, Rusya’da da tam tersi kadınlar fazla ama bunu değiştirmek kendi elinde ben oralara taşınıcam zaten
Cevap
8Cevap
Evet Amerika kültürünü seviyorum
Hint ve Kore kültürü çok itici ve bir o kadar da eğlenceli geliyor
Hint-Aryan kültürüne aşırı sempatim var. Batı ve Amerikan kültüründen nefret ederim.
Genel kültür, bilgi vs için evet ama özenmek asla değil.
Hayır hiç sempati duymam, sadece merak ederim. 😎
Hiç bir kültüre ilgi duymuyorum ama ekonomik gücü yüksek olan ülkelere gıpta ile bakıyorum
Duymuyorum asla ! türk kültürlerimiz hiçbir yabancı ülkelerinin kulturlerine benzemiyor
Ülkeme ait olan tüm kültürlere.
Eskiden ingiliz kültürüne ilgi duyardım
Evet duyuyorum.
Hangileri peki?
Arap kulturu
Hayır
Yooo
Yok yok
Amerika
Bazılarına evet
Hangilerine ve neden?
Hayır