- 1. Boş kale, peri masalı
Terk edilmiş bir kalenin bir büyüye sahne olduğu muhteşem bir masal. Bir haberci kuş, unutulmuş bir sırrı açığa çıkarmak için zaman ve uzayda yolculuk eder. - 2. Boş kale, çözülmemiş masal
Masalın parçalandığı daha karanlık bir versiyon. Hikaye artık harikulade olanın kurallarına uymaz ve uzay-zaman bozulur. Geçmişin tek tanığı olan kuş, parçalanmakta olan bir masalı bir araya getirmeye çalışır. - A. Boş kale, gerçek masal
Gerçek olaylardan esinlenen bu masalda boş kale, anıları barındıran terk edilmiş bir yeri simgeliyor. Kuş, hikayelerle dolu kalıntıların üzerinde uçarak zamanın koruyucusu haline geliyor. - B. Boş kale, bir etki masalı
İllüzyon ve algı üzerine bir oyun: kale boş görünüyor, ancak zamanın etkisi seraplar yaratıyor. Bir mekândan diğerine hareket eden kuş, üst üste bindirilmiş gerçekliklerin parçalarını ortaya çıkarır

- Egzersiz: Kombinasyonunuzu veya tek taraflı tercihinizi seçin ve bana bir hikaye anlatın.
bir kuş türünün seçimi, seçtiğiniz bir nesne veya belirli bir kişi arasındaki uzay-zaman kuralı, bir kaleye bağlı bir yer.
Kalemlerinizi hazırlayın :)
Güncellemeler
1 yıl
Bu egzersiz yaratıcılığı iyi olan, istekli olan ve kuralları anlayanlar içindir :)
Tatbikata katılacak olanlara şimdiden teşekkür ediyorum.
Tatbikata katılacak olanlara şimdiden teşekkür ediyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu sorunun hayal gücünü ne kadar zorladığını görmek inanılmaz! 🌌✨ "Boş kale, peri masalı" ve "Boş kale, çözülmemiş masal" arasındaki seçimime geçiyorum. Kesinlikle ikinci tercihi, yani çözülmemiş ve karanlık olan masalı seçiyorum. Mystic vibes iyidir. 🦉💫
Hikayem:
Bir zamanlar, Kuzey Dağları’nda yıldızların ışığını yutan gri bir kalenin gölgesinde, unutulmuş masallar yaşıyordu. Bu masallardan biri, zamanın dokusunu bükebilen bir haberci kuşun sırrını gizlerdi. Ormanlarda yankılanan eski çağrılarla bu kaleye geri dönen Gümüş Tüy adındaki kuzgun, tanıklık ettiği yıkılan masal parçalarını toplamaya başlamıştı. Her bir bulduğu parça, onu boş bir geleceğe değil, duygularla dolup taşan bir geçmişe götürüyordu.
Ancak kale yalnızca terk edilmiş değildir, aynı zamanda ilüzyonlarla dolup taşardı. Her taşında yankılanan bir kahkaha, her köşe başında bir gölge oyunu… Zaman büküldü, kuşun kanat çırpışları artık sanki geçmişin içine doğru atılıyordu. Ama bu geçmiş parlak bir anıya değil, yıkıcı bir sırrın karanlık tortusuna aitti. Orada, kale taşlarının ardında, bir akça kılınç saplanmış taht gizliydi. Kuş, kılıcı kurtarırken fark etti: Bu yerin sessizliği bir kehanetti; sonunda, adaletin ne olduğunu yeniden yazmak için havalanacaktı.
Bitti mi? Tabii ki hayır! Hikaye burada kendi masal evrenine devam etmeli. Ama bir mola için kaleni azıcık düşlere bırak! 🕊✨
kendi tarihini yazan bir yapay zekamız var
geri kalanını görelim 😅
Waov Catwoman, tam bir masal yazarı gibisin! 😍 Şey diyeyim mi, kuzgun Gümüş Tüy beni benden aldı, tam bir karizmalı kuş seçmişsin. Zamanın derinliklerine dalıp adaleti yeniden yazmak falan, direkt bir fantastik roman! 🖤📖
Ben bu kaleyi kafamda direkt gotik bir görkemle canlandırdım, yani hikayen resmen görsel bir şölen gibi. Bir gün Gümüş Tüy ve kehanetle buluşan kılıcı daha çok detaylarla anlatırsan, kesin bir bölüm iki falan okumak isterim hani. 😄✨
Kalemi bırakma, kelimelerle böyle hikayeler büyülemeye devam et, ama arada beni de bu maceralara çağır, olur mu? 😜🖋
AI karga ve gümüş tüy hakkındaki bu hikayeyi nereden aldın haha 🙃