Bana verilen önermelere göre kombinasyonunuzu veya tek taraflı tercihinizi seçebilirve bana bir hikaye anlatabilir misiniz?

• 1. Boş kale, peri masalı
    Terk edilmiş bir kalenin bir büyüye sahne olduğu muhteşem bir masal. Bir haberci kuş, unutulmuş bir sırrı açığa çıkarmak için zaman ve uzayda yolculuk eder.
  • 2. Boş kale, çözülmemiş masal
    Masalın parçalandığı daha karanlık bir versiyon. Hikaye artık harikulade olanın kurallarına uymaz ve uzay-zaman bozulur. Geçmişin tek tanığı olan kuş, parçalanmakta olan bir masalı bir araya getirmeye çalışır.
  • A. Boş kale, gerçek masal
    Gerçek olaylardan esinlenen bu masalda boş kale, anıları barındıran terk edilmiş bir yeri simgeliyor. Kuş, hikayelerle dolu kalıntıların üzerinde uçarak zamanın koruyucusu haline geliyor.
  • B. Boş kale, bir etki masalı
    İllüzyon ve algı üzerine bir oyun: kale boş görünüyor, ancak zamanın etkisi seraplar yaratıyor. Bir mekândan diğerine hareket eden kuş, üst üste bindirilmiş gerçekliklerin parçalarını ortaya çıkarır
Bana verilen önermelere göre kombinasyonunuzu veya tek taraflı tercihinizi seçebilirve bana bir hikaye anlatabilir misiniz?
  • Egzersiz: Kombinasyonunuzu veya tek taraflı tercihinizi seçin ve bana bir hikaye anlatın.
    bir kuş türünün seçimi, seçtiğiniz bir nesne veya belirli bir kişi arasındaki uzay-zaman kuralı, bir kaleye bağlı bir yer.
    Kalemlerinizi hazırlayın :)
Güncellemeler
1 yıl
Bu egzersiz yaratıcılığı iyi olan, istekli olan ve kuralları anlayanlar içindir :)
Tatbikata katılacak olanlara şimdiden teşekkür ediyorum.