YKS2026 Ek tercih yapacak mısınız? Talip Tepe Takip Et Kariyer Koçluğu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ek tercih yapacak olanlar puanınız kaç nereleri hangi ünileri tercih etmeyi düşünüyorsunuz? EVET HAYIR Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Ek tercih yapacak mısınız? Cevapla Puan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
benukba Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Hocam bi sorum olacak; önlisansta yatay geçiş şartları neler? Yani puana bakmadan gerekli ortalamayı yaparsam yatay geçiş yapabilir miyim? Ona göre ek tercih yapacağım. 0 0 Yorumla
ağlayankek0 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Ek tercihi bir üniversiteye yerleşip kayıt yaptırmayanlar da yapabilir mi 0 5 Yorumla Talip Tepe +1 yıl Maalesef Yorumla Talip Tepe +1 yıl https://youtu.be/pWVQXtZthWE Yorumla ağlayankek0 +1 yıl Ama bu sene ÖSYM öyle birşeyden bahsetti Yorumla Talip Tepe +1 yıl Bahsedilen o değil 2. ek yerleştirme bunu da bu videomda anlattım Yorumla ağlayankek0 +1 yıl İzledim hocam teşekkür ederim 🙏 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hukuk mezunuyum elhamdulillah 2 6 Yorumla serhatyed89 +1 yıl İşyok demi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Var maşallah de de nazar değmesin 😉 Yorumla serhatyed89 +1 yıl Güzel Allah daha çok versin ben de Marmara Hukuk kazandım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayırlı olsun Yorumla hello333 +1 yıl Hangi üni mezunusun Yorumla serhatyed89 +1 yıl Sağolun Yorumla
djjsjdjdjdkdkdkdk Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Baraj me Zaman dusecek hocam 1 2 Yorumla Talip Tepe +1 yıl 2-3 hafta sürer bu süreç biraz beklemede kalın:) Yorumla djjsjdjdjdkdkdkdk +1 yıl Tesekkur ederim takiteyim 🙂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hocam bi sorum olacak; önlisansta yatay geçiş şartları neler? Yani puana bakmadan gerekli ortalamayı yaparsam yatay geçiş yapabilir miyim? Ona göre ek tercih yapacağım.
Ek tercihi bir üniversiteye yerleşip kayıt yaptırmayanlar da yapabilir mi
Maalesef
https://youtu.be/pWVQXtZthWE
Ama bu sene ÖSYM öyle birşeyden bahsetti
Bahsedilen o değil 2. ek yerleştirme bunu da bu videomda anlattım
İzledim hocam teşekkür ederim 🙏
Hukuk mezunuyum elhamdulillah
İşyok demi
Var maşallah de de nazar değmesin 😉
Güzel Allah daha çok versin ben de Marmara Hukuk kazandım
Hayırlı olsun
Hangi üni mezunusun
Sağolun
Baraj me Zaman dusecek hocam
2-3 hafta sürer bu süreç biraz beklemede kalın:)
Tesekkur ederim takiteyim 🙂
Yok..