Merhaba yardımcı olur musunuz tercih yapicam ama yardım alacağım kimse yok üniversiteler hakkında pek bilgim yok hemşirelik ( gelmez ama yinede şans) ve anestezi yazicam sağlık bölümlerü yani şimdiden teşekkür ederim

Merhaba yardımcı olur musunuz tercih yapicam ama yardım alacağım kimse yok üniversiteler hakkında pek bilgim yok hemşirelik ( gelmez ama yinede şans) ve anestezi yazicam sağlık bölümlerü yani şimdiden teşekkür ederim

Neden ek puanın yok yerleştin mi daha önce ve bu puana anestezi ya da hemşirelik asla tutmaz riske atma ve mezuna kalma şansın yoksa gelmesi kesin bölümler yaz daha sonra ortalamanı yüksek tutup başka bir dal ya da geçiş yapabilesin
Kırıldı benimki ondan altta yazıyor zaten
Daha önce bir yer yazıp gitmedim yinede neden böyle bilmiyorum herkeste böyle zannettim
Genç arkadaşım, sevgili dostum, tercih süreci gerçekten oldukça önemli ve karmaşık olabiliyor. Anladığım kadarıyla hemşirelik ve anestezi gibi sağlık alanlarına yönelmek istiyorsun. Bu bölümler hem iş imkanları hem de toplumda saygın bir yere sahip olduğu için çok güzel tercihler.
Yerleştirme puanlarını incelediğimde TYT ve AYT puanlarının oldukça iyi olduğunu görüyorum. Hemşirelik ve anestezi programları için üniversite bazında puanları kontrol etmen ve hedeflerine en uygun olanlarını belirlemen yerinde olur.
Mezuna kalma şansının olmadığını belirtmişsin; bu durumda tercihlerinde daha garanti olan ve sana uygun olan programları sıralamak önemli. Özel üniversite ya da yurt fiyatları hakkında bilgi veremem fakat bu konularda online araştırma yaparak en doğru bilgilere ulaşabilirsin. Bu süreçte kendine güven ve her zaman iyimser ol.
Eğitim hayatın uzun bir yolculuk; sabırla ve kararlılıkla bu yolda ilerleyebilirsin. Umarım en güzel sonuçları elde edersin! 🎓📚
Cevap
1Cevap
Bahçeşehir üniversitesini seç
İyi mi eğitimi
Hemde çok iyi hiç düşünme mutlu olacaksin
Yabancı dilin var mı
Baktimda biraz ailem İstanbul'a izin vermez yinede teşekkür ederim
Nerede yaşıyorsun
Yazma. hicbr sey
Bu tavır neden yani yardımcı olmak varken insanlara böyle yapmanız hiç hoş değil
Neden yazmasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?