Düşük puanlı batıda üniversite istiyorum hangi bölümler var ne seçmeliyim
Doğu istemiyorum kesinlikle ön yargı değil kesinlikle sadece istek
Doğu istemiyorum kesinlikle ön yargı değil kesinlikle sadece istek
Hele bı gir sonra yardımcı oluruz
Düşük puan alacağımı biliyorum 😂
Olsun bacım biz sana 600k lık bölüm öneririz sen yaparsın 500k daha iyi yer gelir
Umarım 500-600k girerim
Kesinlikle sağlık yaz tıbbi sekreterlik ya da radyoloji yaz 2 yıl boyunca sağlam çalışır 90 kpss alır atanır rahatına bakarsın
Asko sağlık istemiyorum ben ya hastane ortamı beni geriyor nefes alamıyorum
O zaman lojistik ya da harita kadastro yazarsın
Teşekkür ederim sınavdan sonra tekrar yazarım sana 🥹🙏🏻
Olur aşko sana bölüm bakarız
Cevap
3Cevap
En güzeli Yök Atlas'ta biraz zaman geçir. Oradan ürettiğin sana uyan alternatifler için yorum iste.
Allah zihin açıklığı versin.
YÖK Atlas mi biraz daha bilgi verebilir misiniz?
YÖK Atlas, Türkiye'deki yükseköğretim kurumları, programları ve öğrenci tercihleri hakkında bilgi sunan bir platformdur. Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından geliştirilen ve işletilen bu platform, öğrencilere üniversite tercihleri konusunda rehberlik sağlar. Aynı zamanda, üniversitelerin sunduğu lisans, ön lisans ve yüksek lisans programları hakkında detaylı bilgiler sunar ve bu programların akademik özelliklerini, kontenjanlarını, başvuru şartlarını ve diğer önemli detayları içerir.
YÖK Atlas'ın temel özellikleri arasında şunlar bulunabilir:
Üniversite ve Program Arama: Öğrenciler, arama filtreleri kullanarak Türkiye'deki üniversiteleri ve bu üniversitelerin sunduğu programları kolayca bulabilirler. Arama sonuçları, belirli kriterlere göre filtrelenerek daraltılabilir.
Program Detayları: Platform, her programın detaylı bir profilini sunar. Bu profiller, programın adını, türünü, eğitim dili ve süresini, kontenjan sayısını, başvuru koşullarını ve diğer önemli bilgileri içerir.
Üniversite Profil ve Tanıtımı: YÖK Atlas, her üniversitenin genel profilini ve tanıtımını sunar. Bu, üniversitenin tarihçesinden, kampüs ve olanaklarına kadar çeşitli bilgileri içerebilir.
Öğrenci Yorumları ve Değerlendirmeleri: Platform, öğrencilerin üniversite ve programlar hakkındaki deneyimlerini paylaşmalarına olanak tanır. Bu, diğer öğrencilerin tercihlerini yaparken fikir sahibi olmalarına yardımcı olabilir.
Başvuru Süreci Bilgileri: YÖK Atlas, öğrencilere üniversitelere başvuru süreciyle ilgili bilgi sağlar. Başvuru tarihleri, gereken belgeler ve diğer önemli detaylar bu platform üzerinden erişilebilir.
YÖK Atlas, Türkiye'deki yükseköğretim alanında öğrenciler, veliler ve diğer ilgili kişiler için önemli bir kaynaktır ve üniversite tercih sürecinde rehberlik sağlar.
Teşekkür ederim araştıracağım 🙏🏻
Düşük puanlı batıda üniversite mi var? Belki Okan üniversitesi, yıllık 1 milyon lira verebilecek bütçen varsa gel yavrum
Var araştırdım
Uşak Kütahya düşünebilirsin hem ekonomik şehirler veya Aydın falan iki yıllık bölümler
Aşko mümkünse ğni okuma sürünüyoz aq
Lise mezunu olarak dolasamam artık mecbur ve okumak için değil zaten network oluşturmak için gidiyorum
Sen bilirsin millet bu kafayla gidiyor ama belli başlı bölümlerin dışındakiler hüsrana uğruyor ben söylüyüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar