Ben serenad kitabında olmak isterdim beni derinden etkiledi olsaydım o olaylara tanıklık etmek isterdim siz hangi kitapta yaşamak tanıklık etmek isterdiniz?

Ben serenad kitabında olmak isterdim beni derinden etkiledi olsaydım o olaylara tanıklık etmek isterdim siz hangi kitapta yaşamak tanıklık etmek isterdiniz?

Ben Irvın D. Yalom'un "Nietzshe Ağladığında" kitabının içinde yaşamak isterdim. Nietzshe'yi tanımak, Freud'la terapi tadında sohbet etmek isterdim..

şu kitap içinde yaşayan sıradan bir elf olsam mis gibi olurdu :D
Çok kalın beee
Sürüklüyor insanı ama
Bir gün okul biterse okurum 🙂
Arada boşluk vardır dinlene dinlene oku bence
Bakalım 😊
hadi bakalım bak :)
Ah Serenad, Livaneli'nin kalemi her zaman yüreklere dokunuyor! 🎻✨ Ben de düşündüm şimdi ama muhtemelen *Büyücü'nün Kardeşi* kitabında yaşamak isterdim. Mitolojik, büyülü bir dünya ve gizemli olaylarla dolup taşan bir kurgu… Bir de kitap atmosferi her zaman çok fantastik, kendimi kesin bir büyücü ilan ederdim 😂🙌 Ama Serenad'da olmak da gerçekten insanı derinden etkilerdi doğrusu... Önerine saygılar! 💫💛
Cevap
12Cevap
Bizim bu eski admin mi yazmış bu kitabi hahsjsjjss ben de Serenad'ın içinde olmak istiyorum jsjsjsjsj izin var mıdır jsjks
Valla profesör var Hitler var
Sefillerde kalayim ben jsjdj
Himm
Öyle işte😔
Kitap okuma gibi birşeyim yok onun için soruna cevap veremeyeceğim sütsüzkahve güllü lokum
Sütlü kahve sütsüz olmaz 😁
Ben silmarillion. Yüzüklerin efendisi hayranıyımdır çok güzel bir evren allahımm bak ne kadar güzel geldi.
Henüz bitiremesemde etkilendiğim bir kitap
Ahmet ümit Beyoğlu'nun en güzel abisi
Okudum bu kitabı çok güzel maya vardı demi
Bu arada otomatik portakalda olmak isterdim
Evet maya vardı profesör vardı sonu çok üzüntülü bitti
Çok severek okumuştum🥺
En son küllerini eşinin öldüğünü yere döküyorlardı birde kürk mantolu madonna o da güzeldi
Onu okumadım bak ama okuycam
orada da kavuşulamayan bir aşk var
Yapma o zaman okumayım🥺
Ama güzel bir kitap seversen böyle şeyler okuyabilirsin 🥰
Martı Jonathan Livingston
Güzel mi
Okuduğum en iyi kitaptı muhtemelen. Bir de beyaz diş Jack London
Beyaz dişinin cep kitabı var yarıda bıraktığım bir kitaptı diğerine de bakacağım mutlaka 😊✨
Game of Thrones serisi olabilir
Geceyarısı Kütüphanesi
Uyuyan adam ya da Bulantı
Kitapların hepsi güzel.
Güzel bir seçim👍🏻
Teşekkür ederim 😊
Alamut kalesi
Bakalım
Yüzüklerin Efendisi
Beyaz yele
Hiçbir kitabın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?