Kültür & Sanat Seçtiğiniz bir kitabı yaşama şansınız olsaydı hangi kitabı seçerdiniz? prensesmari Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Ben gece yarısı kütüphanesini seçerdim. Farklı hayatları deneseydim nasil olurdu bilmek isterdim. Seçtiğiniz bir kitabı yaşama şansınız olsaydı hangi kitabı seçerdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Joker seçerdim tabi ki de çizgi roman olarak. 1 0 Yorumla
MasalsızKaldım Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Uyurgezer kitabı. O kitapta yaşasaydım bu kadar gerilime nasıl tepki verirdim ve çevremi nasıl delirtirdim merak ediyorum 1 0 Yorumla
di00ib Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Ne yazıkki hiç Türkçe kitap yazan olmamış ben yazayım bari Cin Ali ve topu 1 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Herhangi bir fantastik bir kitap olur, hiç sorun yohh. 1 0 Yorumla
fernandosucree Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Harry Potter. Çoğu çocuğun hayali oldu hogwarts mektubu 1 0 Yorumla
Exalanss Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Onu bilmem ama hangi kitabı yaşıyorsunuz olsaydı sorunuz cevabım Oğuz ataydan Tutunamayanlar olurdu 1 0 Yorumla
İpek1863 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Genç werther in acıları 1 1 Yorumla handsomee88 +1 yıl neden yazmıyosun. ben yazamadım sana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Joker seçerdim tabi ki de çizgi roman olarak.
Uyurgezer kitabı. O kitapta yaşasaydım bu kadar gerilime nasıl tepki verirdim ve çevremi nasıl delirtirdim merak ediyorum
Ne yazıkki hiç Türkçe kitap yazan olmamış ben yazayım bari
Cin Ali ve topu
Herhangi bir fantastik bir kitap olur, hiç sorun yohh.
Harry Potter. Çoğu çocuğun hayali oldu hogwarts mektubu
Onu bilmem ama hangi kitabı yaşıyorsunuz olsaydı sorunuz cevabım Oğuz ataydan Tutunamayanlar olurdu
Svetlana Aleksiyeviç Kızıl İnsanın Sonu
Genç werther in acıları
neden yazmıyosun. ben yazamadım sana
Alis harikalar diyarında
Yalnızlık / hanry david
genelde kitap okumuyorum
Yeşil Adam - Ayşe Acar
Hush Hush Serisi
Çalıkuşu
Güneş Ülkesi
Çizgiroman - Harley Quinn serisi
Polyana