Kültür & Sanat Hangi kitabın içinde yaşamak isterdiniz? Nobilis Takip Et Xper 6 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Selam,Her kitabın kapısı farklı bir boyuta açılıyor. Kimisi çok eskilere kimisi henüz gelmemiş olana. Kimisi bugüne açılıyor. Olaylar içinde kaybolup gidiyoruz. Okuduğunuz hangi kitap sizi "Bu hikayenin içinde ben olsaydım keşke" dedirtiyor?Benim kitabım Otostopçunun Galaksi Rehberi 😊 Hangi kitabın içinde yaşamak isterdiniz? Cevapla Rehber Soruları Beğen Paylaş Takip Et
uninviteddman Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 54% +1 yıl Tutanamayanlara. bırakın beni zaten tutunacak dalımız kalmadı tutunamıyoruz o kitap birebir anlatıyo zaten 1 1 Yorumla Nobilis +1 yıl Üzdün Yorumla
MrForfatter Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 74% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 359 cevap paylaştı. Edgar Allan Poe nun tüm hikayelerinde, hikaye içinde gözlemci olmak isterdim. 1 0 Yorumla
Fayanna Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 64% +1 yıl Dostoyevski'nin yazdığı her kitabın içinde yaşamak isterdim 1 1 Yorumla Nobilis +1 yıl Okuduğum kadarıyla, güzel bir seçim olduğunu söyleyebilirim 😊 Yorumla
reisaga Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,9b cevap paylaştı. Simyacı 1 3 Yorumla Nobilis +1 yıl Güzel hikayesi vardı Yorumla reisaga +1 yıl Evet. Etkileyici bir kitap. Felsefe taşı ve ebedi hayat iksiri Yorumla Nobilis +1 yıl Defalarca okuyabilirim o kitabı Yorumla
Habits Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yüzüklerin Efendisi 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar