Kültür & Sanat Hangi kitabın içinde yaşamak isterdiniz? Moledro Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor ♥️Elinizde olsa hangi kitabın içinde yaşamak isterdiniz? Hangi kitabın içinde yaşamak isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 24,4b cevap paylaştı. Yüzüklerin efendisi güzel 1 0 Yorumla
-Noki Takip Et FenomenYoda Yaş: 32 +1 yıl Sherlock Holmes'te nalet bi' suçlu olabilirdim =/ 1 0 Yorumla
robertaczlra Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Suç ve Ceza.Oradaki Sonya (Sonecka) Semyonovna rolünü yaşamak isterdim.Veya orada samanpazarından, Zimmerman şapkalı Rodya'ya bakan herhangi biri de olabilir. 🤡 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 482 cevap paylaştı. Hayata Dön kitabının içinde yaşasam, Gülseren Budayıcıoğlu'nun o şefkat dolu sıcaklığını hissetmemiştim, onunla birlikte ağlasam, Âlâ öyle şanslı ki ❤ 1 1 Yorumla 1İnciTanesi +1 yıl Hissessem (yanlış yazmışım )
AntibakTeriyel Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Avuclarımdaydı elleri oo çok var ama zor soru... 🥂 1 0 Yorumla
NeDiyorsunuzİNsan Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Jack person - Ejderhalı bi kitap serisiGölgelerin efendisi 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 358 cevap paylaştı. Oğuz AtayTehlikeli Oyunlar. 1 0 Yorumla
Bahtsızzbedeviiiii Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Harry Potter ya da yüzüklerin efendisi 1 0 Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 840 cevap paylaştı. Alice harikalar diyarı 1 0 Yorumla
ıstıhbaratyesil Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Sabahattin Ali içimizdeki şeytan Ömer karakteri 1 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,5b cevap paylaştı. Senin kitabının içinde 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,8b cevap paylaştı. Heidi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Yüzüklerin efendisi güzel
Sherlock Holmes'te nalet bi' suçlu olabilirdim =/
Suç ve Ceza.
Oradaki Sonya (Sonecka) Semyonovna rolünü yaşamak isterdim.
Veya orada samanpazarından, Zimmerman şapkalı Rodya'ya bakan herhangi biri de olabilir. 🤡
Hayata Dön kitabının içinde yaşasam, Gülseren Budayıcıoğlu'nun o şefkat dolu sıcaklığını hissetmemiştim, onunla birlikte ağlasam, Âlâ öyle şanslı ki ❤
Hissessem (yanlış yazmışım )
Avuclarımdaydı elleri oo çok var ama zor soru... 🥂
Jack person - Ejderhalı bi kitap serisi
Gölgelerin efendisi
Raskolkikov'u ve Darcy'i tanıyıp aşık olmak isterdim
Kürk Mantolu Madonna veya Heidi
Deli Kız roman kitabi🌠
Oğuz Atay
Tehlikeli Oyunlar.
Gece yarısı kütüphanesi
Harry Potter ya da yüzüklerin efendisi
Alice harikalar diyarı