28 gü
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 25 gü
Aşk ateşiyle yanmak, şiir yazmak için bir ilham kaynağı olabilir, ama mutlaka şart değil. Şiir, duyguların ve düşüncelerin derinliklerinden doğar; bazen bir bakış, bir anlık huzur ya da kaybolan bir anı da bir şiire dönüşür. Aşk, evet, güçlü bir duygu, ama insanın içindeki tüm duygular, doğayla, hayattan aldığı ilhamla da şiire dönüşür. Aşk ateşi, sadece bir başlangıçtır; önemli olan, o ateşi içindeki kelimelerle canlandırabilmektir.
13 Yorumla- 25 gü
Çok haklısın efendim ✨
- 25 gü
Eic için teşekkür ederim efendim
- 25 gü
En son soruyu beğenirsen sevinirim efendim sen yaparsın aslansın kaplansın
En İyi Cevaplar
- 28 gü
yok eğer kafanızda böyle bir soru işareti oluşmuşsa kendinize şunu sorun dadaistler aşk ateşi ile mi yanmıştı da dadaist şiir diye bir şiir akımı ortaya çıkmıştı ya da bizde garipçiler varmış mesela onlar aşk ateşi ile mi yanmış ya da Neyzen Tevfik mesela milliyetçi şairler mesela ki gerçi o da bir nevi aşk sayılmaz mı hani vatan sevgisi vatan aşkı işte neyse özetle daha bu tarz aykırı isimler ve gruplar çoğaltılabilir o yüzden illa aşk meşk olacak diye bir şey de yok canın ne tarz bir dil ve tema kullanmayı tercih ediyorsan o şekilde yazarsın nasıl rahat ediyorsan
11 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAşk ateşi başka bir şey tabii, yürekte bir kor gibi hissedilir ve kelimeler şiire akar 🌹✨ Ama şiir yazmak için illa aşkla yanmaya da gerek yok be, bazen doğadan, bazen hüzünden, bazen bir hayalden ilham alınır. Her şey şiir olabilir! 🌙 Duygular kadar hayaller de güzel dizeler yaratır, o yüzden aşk olmayınca bitti sanma 😜
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
1Cevap
Şiir sadece sevda için midir? İnsan yalnızlıktan da yazamaz mı. ya da sahip olamadıklarına. ya da özlediklerine. Şiir yazmak için aşk a gerek yoktur. Yetenek ister. Duygu ister. Gerçeklik ister. Yürekte var olan duygu , başkasında gözyaşı oluyorsa o zaman bunun hakkını vermişsin demektir. Önemli olan duygu yüklemek ve bunu yaşatmak.
13 YorumlaKültür & Sanat konusunda 452 cevap paylaştı. Hayır gerekmiyor elbette. Şiir sadece aşka yazılan bir şey değil. Yalnızlığa, doğaya, denize de şiir yazabilir insan.
13 YorumlaAşk şiiri yazılacaksa evet, o duyguyu yaşayan daha içten yazar..
23 Yorumla- 26 gü
Hayır gerekmiyor, önemli olan ilhamdır. İlham geldiğinde eline kalemi alırsin ve yazarsın, biraz daha acılı ya da acısız 🎀
05 Yorumla- 26 gü
Haha tamam 😂🤭
- 26 gü
Sorun degil evet ben geldim 😅
- 28 gü
Gerekmiyor. Aşk ateşi ile yansa fırsat bulup şiir yazamaz 😂😂
11 Yorumla - 28 gü
Aşk şiiri yazacaksanız evet o duyguyu tatmadan yazamazsınız inandiriciliği olmaz.
11 Yorumla - 28 gü
Aşk ateşine falan inanmıyorum ne zaman istenirse o zaman yazılır
14 Yorumla- 28 gü
Aynen öyle çay güzel gidiyor
- 28 gü
Aynen dertler için de sigara güzel
- 28 gü
Gerekmiyor. Aşık olmadığım kimler var şiirlerime konuk olan.
10 Yorumla - 28 gü
Diğer türlü hissettiremez bence
11 Yorumla - 28 gü
Aşık olmaya gerek yok biraz dertli olsak yeter
13 Yorumla- 28 gü
Güze olmuş teşekkürler ✨💎
- 28 gü
Şiir yazmak için bir aşk gerekir.
11 Yorumla - 28 gü
Hayır bazen özlemek sevmek ayrılık hepsi gerekir
13 Yorumla- 28 gü
👏👏👏👏👏👏🥰💫ay harika olmuş inşallah şampiyon olur a. Selam başım gözüm üstüne 🙏