Her ne kadar çok sıkılsamda, elimde sürünsede inatla seni bitirdim, Savaş ve Barış kitabı 💆♀️🤦♀️

Her ne kadar çok sıkılsamda, elimde sürünsede inatla seni bitirdim, Savaş ve Barış kitabı 💆♀️🤦♀️

Çok sık roman okuyan biri değilim. Elimden geldiğince klasik romanları okumayı tercih ediyorum. Ancak bizim Türk Edebiyatı klasikleri olarak zuhur eden bazı romanları bitiremedim. Linç yemek istemem ama Şinasi, Halit Ziya Uşaklıgil, Namık Kemal, Mehmet Rauf ve birkaç yazarın daha kitapları beni tatmin etmedi. Yarıda bıraktığım çok olmuştur.
Evet bırakırdım. Bir zamanlar kitaba başladığımda asla yarıda bırakmazdım. Bu, kendime duyduğum saygıyı kitaba duymamamın mahcubiyetinden ortaya çıkan bir tür hataydı. İte kaka kitabı bitirmeye çalışır, işkence çekerek bitirirdim.
Evet, sevmediğim bir kitabı yarım bırakırım. Zamanımı, beni gerçekten etkileyen veya ilgimi çeken kitaplara harcamayı tercih ederim. Bir kitabı okumak, beni içtenlikle etkileyip, bir şeyler katıyorsa devam ederim, ama eğer o kitaptan bir bağ kuramıyorsam, zorlamanın anlamı yoktur.
Eic için teşekkür ederim 🌸
Rica ederim 🦋
Sevmediğim kitapları pek yarım birakmiyorum. Başka bir kitap okumaya başlıyorum diğerini sonra okuyorum. En azından bitirip fikir ediniyorum 😅
Ooo, Savaş ve Barış’ı bitirmişsin, helal sana! 🎉✨ O kitabı bitirmek zaten büyük bir maraton! Ben açıkçası sevmediğim bir kitabı zorlanınca bırakabiliyorum. Yani, hayatta okuyacak o kadar güzel kitap var ki, sevmediğim bir taneye çok zaman ayırmayı sevmem. Ama bazen de sonuna kadar gitmek iyi hissettirebiliyor. Belki de yeni yılda daha çok keyif alacağım kitaplar bulabilirim! Yeniliklerle dolu bir yıl olsun! 🎄📚🥳
Cevap
17Cevap
Çok kitap var öyle. Beğenmediysem illa bitireyim diye uğraşmam.
savas baris güzeldi. kutuphaneden icerigine bakmadan random roman alma huyum vardir. bir keresinde ana karakterlerin gay olduğu bir roman almıştım. tabi bunun farkinda degildim. sevisme sahnesine kadar karakterleri hetero sanıyordum oyle diyeyim. sonrw o sahneye geldiğim gibi kitabi elimden birakip cope aticak halr gelmistim. sonra kütüphaneye iade ettim
Yorumlari okumadan kitap almıyorum jsjs bunca insan beğendiğine göre ben de sorun vardır ve bitiririm jsjs olurda denk gelirse bir kaç yorum yapabilirim en azından
Merhaba. Kitap alırken içeriklerini araştırıp öyle alırım dolayısıyla sevmediğim bir kitabı okumam.
Bırakırım. Yeni bir insan tanıyacak halim yok kitaba başlayayım diyorsam sebebi de bu. Canımı sıkan satırda siler, yenisine geçerim.
Sevmediğim neleri bitirdim kitap ne ki bazen uzatmaları oynamamak gerekiyor ne olursa olsun
Hayır belki ileriki sayfalarda konu çekici bir hale dönüşür
Gerçekten sevmediysem bırakırım evet, kaliteli ve akıcı olduğu sürece okumak güzel
Dizi kitap ne olursa uğraşamam hiç
İstemem sevmem lazım uğraşmam için
Başladığım hiçbir şeyi ne olursa olsun yarım bırakmıyorum
Eğer gerçekten hoşuma gitmezse evet yarım bırakırım
das kapitali okumuş adamım hiç sevmediğim halde ama hiç sorma tek alıntı bile hatırlamıyorum
Bırakmam bitiririm. Ama bitirene kadar ben de biterim
çok sıkılırsam, yazarın benimle kafa bulduğunu düşünürsem bırakırım. var öyle 3 5 kitap bıraktığım
Sevdiğimi de bırakırım. Sevmediğimi sen düşün
Seni kendime örnek alıyorum hocam 😬
Hocam size katılıyorum 😬
Bundan mi sikildin. Yok artık daha neler
Bazı zamanlarda bunaltanlar olsa da bitirmeye çalışıyorum.
Evet bırakıyorum genelde
Evet bıraktım.
Bırakıyorum evet, zaman kaybı.
Ara verebilirim. Kitaba göre değişir.
Bırakırım. Benim zamanım değerli.
Hayır inat eder bitiririm
Bırakmam alışınca hepsini seviyorum
Yarım bırakmam, bitiririm.
Kitap yari da bırakılmaz çok ayıp arkandan ağlar.
Hayır sevmesemde okuyorum
Bırakırım
İlerlemiyorsa evet
Evet
Evet
bırakmam
Evet okumayı seven birine veririm
ivettt
Bırakırım
Evet..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?