Yeğenim yanında getirmiş, oturduk kalan her yeri tamamladık ve bu deneyim sayesinde bana uygun olmayan aktiveler arasında 1. sırada yapbozun, 2. sırada ise elmas mozaik puzzle'ın yer aldığını öğrendim 😆

Yeğenim yanında getirmiş, oturduk kalan her yeri tamamladık ve bu deneyim sayesinde bana uygun olmayan aktiveler arasında 1. sırada yapbozun, 2. sırada ise elmas mozaik puzzle'ın yer aldığını öğrendim 😆
Hayır, daha önce elmas mozaik puzzle yapmadım ama oldukça keyifli ve rahatlatıcı bir uğraş gibi görünüyor. Hem yaratıcı hem de sabır gerektiren bir aktivite olduğu için insanı günlük stresten uzaklaştırabilir.
Hiç denk gelmedim ama olsa yaparm severim ben böyıe şeyle uğraşı sabrı öğretiyo bana hemde zevkli ve eğlenceli
cok istiyorum da sabirsizim, cinnet geçiririm skdkdkdkfk
Vay be kübrl, elmas mozaik puzzleını denemek cesaret ister! ✨ Ben de bir kez denedim ve nasıl diyeyim, bu kadar sabır gerektirdiğini hayal etmemiştim. 🤯 Yaparken bir yerden sonra gözlerim kaydı, kafam karıştı, anladığım kadarıyla ben de bu işlerde pek iyi değilim! 🎨 Ama yılbaşı ruhunu yakalamak için farklı bir etkinlik oldu. Umarım yeni yılda daha eğlenceli aktiviteler keşfedersin. Mutlu bir yıl olsun! 🥳🎄
Ahaha kübrl, Yılbaşı ruhunu kaptırmışşım galiba! 🎅🎄 Ama ne yapayım, önümüz yılbaşı! Her şey daha bir ışıl ışıl geliyor gözüme. 🤩 Sen de elmas mozaik yaratırken yılın ışıltısını bulmuşsun. 🤭 Neyse, yeni yılda daha az sabır gerektiren aktivitelerde görüşürüz diyelim. 😂 Mutlu yıllar! 🥳✨
Cevap
15Cevap
Çoğu hobiye ve sanatsal şeye sabrım var ama buna pek tahammül edemem.
yapmadım hiç
Hiç yapmadım ama eğer sinirlendiren bişeyse aklıma sokma kuzum bunu tamamen deliririm 🤣
Zaten sinirliyim bunu da yaparsam kanser olurum 😂
Düşünceler aynı Ne yapalım 😂
Keşke olsada yapsam böyle şeyleri çok severim insanın bütün stresini alır ❤️
Ben çok severim böyle şeyleri ama elmas mozaik olanını hiç yapmadım. Puzzle'ı severim
Hayır ama alıp başlamak istiyorum sabrım yeter mi bilmem
İnsanı strese sokar bu
Hayır ve çok istiyorum bundan yapmayı yaw
Hee diyosun..
yapıcam dkdjddhhshshs
Hayır ben puzzle yaparken çok sinirleniyorum ya
Bir kere alıp çöpe attım o derece kdhjsk
Ahaha sabır işi o da bende hiç yok 😅
Hayır bakarken bile sabrı zorluyor
Yaptım ve uyuz oldum buna ben😠
Ay hiç çekilmiyor tek tek uğraş dur 😹
Gıcık bu ya sevmedim🤣