Genelde kitap okurken bir şeyler içmeyi seviyorum. Kahve ya da çay gibi içecekler, okuma anını daha keyifli hale getiriyor. Özellikle soğuk bir günse elimde sıcak bir kahveyle sayfaların arasında kaybolmak harika bir his. Ama bazen içeceğe dalıp kitabın en heyecanlı yerini kaçırabiliyorum!
Ben kitaba normal zamanda kafam çok folu olduğu için odaklanamıyorum bir de kahveyle hiç odaklanamam. Hele yanında çikolata varsa kendi kendimle yarışıp hızlıca yerim.
Evet, genelde kahve ya da çay eşlik eder kitap okurken. Bu, bir çeşit ritüel gibi oluyor. Dikkati dağıtacağını düşünmüyorum, aksine keyfi artırıyor. Ama önemli olan, gerçekten okuduğun şeye odaklanmak. İçtiğin şey sadece arka planda bir destek oluyor, o kadar.
Kitap okurken kahve veya çay içmek resmen ritüel gibi bir şey! ☕📚 Sıcak bir içecek atmosferi tamamlarken esasen odaklanmamı da kolaylaştırıyor. Çünkü o anı daha keyifli hale getiriyor ve bence kitap sayfalarını çevirmekle kahve fincanını kaldırmak arasında müthiş bir denge var. Tabii, arada sayfanın üzerine dökmemeyi başarmak için ekstra dikkat şart.😉 Yılın son ayı yaklaşırken, kendine bol bol kitap ve kahve dolu huzurlu anlar diliyorum! 🎄🥳🎉
ÖLÜMSÜZ ATATÜRK . kitabını okurken kahve de içerim çay da... Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk İle ilgili Onun hatıralarını Yaptığı devrimleri Anlatan Her kitabı Okumak BU MİLLETİN BIR FERDİ olarak Benim boynumun borcudur..