Kışın kahve eşliğinde kitap okumayı seviyorum ama yazın genellikle buzlu kahve ya da çeşitli bitki çaylarını tercih ediyorum.
Kitap okurken bir şeyler içmek zorunda değiliz tabii ama bence keyfi böyle daha iyi çıkıyor, en azından benim için böyle. 🍒

Kışın kahve eşliğinde kitap okumayı seviyorum ama yazın genellikle buzlu kahve ya da çeşitli bitki çaylarını tercih ediyorum.
Kitap okurken bir şeyler içmek zorunda değiliz tabii ama bence keyfi böyle daha iyi çıkıyor, en azından benim için böyle. 🍒

Kitap okurken dikkatimi dağıtacak hiçbir şey olsun istemem. Ne müzik dinlerim ne de bir şeyler içerim. Tüm duyularımla sadece kitaba odaklanmayı tercih ederim.
Kışın kiraz sapı çayı ve hibüsküs çayı çok iyi gidiyor
Sallama çay ☕️
Cevap
20Cevap
Rose Tea ideal
Lavanta çayı kokusu tütsü gibi aromatik
Lavanta yağını duşta suya katıyorum çok güzel koku veriyor tavsiye ederim tatlım
Deniycem portakal limon yağı çay ağacı yağı badem yağı bir sürü yağ var genelde saçıma sürüyorum Tuzlu su yapıyorum ben genelde duşta negatif enerji için veya sirkeli su dişil enerjiyi yükseltiyorms
Sirkeli su yapmam ama tuzlu su gerçekten işe yarıyor, evde denediğin tütsü var mı? Daha önce hiç tütsü yakmadım mesela lavanta otu ile yapılabiliyor mu aşkım
Ardıç tütsüsü yakmak adaçayı tütsüsü tütsü şart degl defne yaprağı da yakabilirsn
Kitap okurken bir sey yemeyi ya ds icmeyi sevmem
Ben Kitap okurken sadece kitap okuyabilenlerdenim ♪
Yazın soğuk kahve kışın da çay tercih ediyorum
Şu aralar soğuk olan ne varsa tercih ediyorum. İlk defa çaydan uzaklaştım.
Sigara. İyi gidiyor bazı kitapların satır aralarında..
Bitki çayı tercih ederim, genellikle papatya
Su yeterli bence
Buz gibi limonata (evde kendi taptığım doğal olan)
İllaki bir şey olması gerekmiyor şahsım için.
Bişi okurken bişi yiyip içmem
Sadece okumak isterim içeceğe gerek yok
Dondurma yemeyi :D
Kitabın sayfasına dondurma damlaları düşer
Düşmez titizim :D
Soda tercihimdir
Çay içmeyi severim
Ihlamur.
Soğuk kahve içerim
Bira
Su genellikle
Şalgam suyu