Yeme & İçme Kitap okurken sizin tercihiniz kahve’mi çay’mı hangisini tercih edersiniz? Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor #iyiakşamlar#mutluhuzurlu#akşam#dilerim#💜🌸🫧 Güncellemeler1 yıl …. Kitap okurken sizin tercihiniz kahve’mi çay’mı hangisini tercih edersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Kahve tercih ederim 1 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. İkisi de akıyor her türlü bugün ıhlamur içerek okudum 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,8b cevap paylaştı. Kitap okurken ancak ihtiyaç dahilinde su içerim 1 0 Yorumla
HızırBey Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Çay iyidir de maç izler iken bir şey okursam uyurum😀 1 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kahve güzel oluyor 😇 1 1 Yorumla Misakisaki 1 yıl kesinlikle.. Yorumla
Princessax Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Benim tercihim kahve. 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Yeme & İçme konusunda 23b cevap paylaştı. Kahve candır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kahve tercih ederim
İkisi de akıyor her türlü bugün ıhlamur içerek okudum
Kitap okurken ancak ihtiyaç dahilinde su içerim
Çay iyidir de maç izler iken bir şey okursam uyurum😀
Kahve güzel oluyor 😇
kesinlikle..
Benim tercihim kahve.
Basen vodka da iyi gidiyor
Kahve