Yeme & İçme Çay mı kahve mi sizin tercihiniz nedir? 07Ali007 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Sizce Cay mi yoksa Kahvemi? Bence Cay 🤗 ama kahvede soguk kahveyi cok seviyorum. Çay mı kahve mi sizin tercihiniz nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Ben kahve daha çok seviyorum tabi ki de 1 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. İkisini de tercih ediyorum keyfime ve zamana göre. Mecbur muyuz birini seçmeye. 😃 1 1 Yorumla 07Ali007 +1 yıl Tabiki mecbur degilsiniz efenim 🤗 belki birini daha cok seviyorsunuz diye bu soruyu sormustum 🤗 Yorumla
oxrody Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Bu zor bir karar 😄 ama kahvenin 40 yıllık hatrı olur derler 1 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kahveciyim kahvesiz olmaz 1 0 Yorumla
Yaso9597 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 32% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 482 cevap paylaştı. en çok nescafe tercih ediyorum. 1 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Cayy 2 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Suuu tabi ya 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Daha çok kahve… 1 0 Yorumla
Hemeraa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 373 cevap paylaştı. Çay diyorum. 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Kahve tabiki 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben kahve daha çok seviyorum tabi ki de
İkisini de tercih ediyorum keyfime ve zamana göre. Mecbur muyuz birini seçmeye. 😃
Tabiki mecbur degilsiniz efenim 🤗 belki birini daha cok seviyorsunuz diye bu soruyu sormustum 🤗
Bu zor bir karar 😄 ama kahvenin 40 yıllık hatrı olur derler
Kahveciyim kahvesiz olmaz
en çok nescafe tercih ediyorum.
Sütlü köpüklü severim
Cayy
Çay tabii
İkisinide tüketiyorum ama sanırım kahve
Çayy
Suuu tabi ya
Çayy
Çay severim
Kahve