Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir.. 🖤

Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir.. 🖤
Sanatın icra edilişini izlemek benim için en güzel an.. O u ortaya koymak için verilen emek, gösterilen gayret, dokunuşlar, çizimler, hassa boya vuruşları, tashihler, seslendirmeler... o an şahit olmak...
Sanatla ilgili beni en çok etkileyen etkinlikler, genellikle görsel sanatlar ve performans sanatlarıdır. Özellikle bir sergiye katılmak veya bir tiyatro gösterisi izlemek, beni derinden etkileyebilir. Görsel sanatlarda, bir tablonun veya heykelin arkasındaki duygu ve anlamı keşfetmek, farklı perspektifleri görmek beni büyüler. Tiyatroda ise, oyuncuların canlı performansları, duygusal derinlikleri ve hikayeyi sahnede yaşatmaları beni en çok etkileyen şeyler arasında. Sanatın, insan ruhunu yansıtan bir gücü olduğuna inanırım, bu yüzden sanatla iç içe olmayı ve sanat eserlerinin benimle konuşmasını seviyorum.
Merhabalar hanımefendi
Genellikle edebiyat türleri ve resim dergilerini çok severim. Tarihi müzeler ve tarihi yerlerde apayrı bir etkilemektedir beni.
Sanatla dolu bir yaşam, ruhun dans etmesi gibi bir şey! 🎨✨ Beni en çok etkileyen etkinlikler genelde tiyatrolar oluyor. Canlı performansın büyüsü ve hikayelerin sahnede hayat bulması kalbimi çalıyor. 🎭 "Afife" gibi etkileyici oyunlar, bana hep sanata olan aşkımı hatırlatır. Ama konserlerin coşkusu da ayrı bir dünyadır tabii, hele ki sevdiğin bir sanatçıyı canlı dinlemek. Sanat candır, ruhu besler! 🌟🎶
Cevap
13Cevap
Benim ilgi alanım ve yaşamımın vazgeçilmezi kesinlikle müzik. Fakat diğer sanat dallarına da ilgim yok diyemem.
Heykel dışında bütün sanat dallarına ilgiliyim.
Müzik, resim ve tiyatro etkinlikleri beni cezbeder
Türkü dinlemeyen
Kitap okumayan
Şiir sevmeyen
Çay içmeyen birine gönül vermeyiniz.
Her turlu sanat etkinliginde beni gorursunuz.
Tarkan konseri var yakında kuzenimle ayarlaya bilirsem gitmek istiyorum evet sanat ı seviyorum 😍
Sinema ve müzik. Ayrıca güzel sanatlar kategorisine giren her şey.
Benim sanatım kan ile oluyor, kavgayla oluyor bazen seçime bağlı sözlü.
Edebiyat ve müzik 😍
Konser ve şiir dinletisi
Sanat galerileri
sözsüz müzik etkinlikleri
Sinema
Tiyatro
Konser ve tiyatro
Sevmiyorum
Tiyatrocuyuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?