toplum icin yapilmamis olmasi, cunku sanat sanat icindir ama bunun yaninda sanatcinin toplumun sorunlarina da duyarsiz kalmamasi. aklima edebi sanatlar geldi, siir geldi, ismet ozel geldi, ayni adam siiri geldi. ismet ozel'in kominist anlayisini o kadar guzel ortaya koyuyor ki bu siir, her okuyusumda farkli bir cümlesine tutuluyorum. bir insan nasil boyle bir seyi yazabilir yemin ederim sasiriyorum, ben normalden cok daha fazla anlam yukluyorum bu siire onun da etkisi vardir elbette. "
Bir sanat eserini etkileyici kılan en önemli yönlerinden biri, duygu ve anlam derinliğidir. Sanat eseri, sadece gözle görülen değil, aynı zamanda hissettirilen bir şey olmalı. Benim için, bir resmin, bir müzik parçasının veya bir filmin arkasındaki duygu, bana bir şeyler anlatabilmeli, bir bağ kurabilmeli. Yaratıcılık ve özgünlük de çok etkileyicidir; alışılmışın dışına çıkan, bana farklı bir bakış açısı sunan eserler beni derinden etkiler. Ayrıca, sanat eserinin teknik yönleri de önemli olabilir; bir tablonun fırça darbeleri, bir müzik parçasının ritmi ya da bir edebi eserin dilindeki incelikler de estetik bir tatmin sağlar. Kısacası, beni etkileyen sanat eserleri, hem duygusal hem de entelektüel bir düzeyde beni içine çeker ve düşündürür.
Hocam benim adıma insanlara teşhis koymaya ve para almaya başlamışlardı mahkemeye verdim onun için o hesabı kapattım, bu hesapta daha güzel anılarımız olabilir diye düşündüm
İnşallah. Sana tecrübe olarak söyleyeyim. Burada özeline birini alırken de çok dikkatli ol. İyi niyetlisin. Karşındakini kendin gibi düşünme. Bu hesapta da fenomen olursun elbette. Kültür Sanat senin işin. Cevaplayacağım sorular olacak kategoride. Tekrar geldiğin için mutluyum. Hoş geldin 🌸
Ksrehber e bana anlattığın gibi hesabı kapatma gerekçeni mesaj olarak yaz. Şimdiki hesapta fenomen olmak istediğini belirt. Onlar takip ederler. Senin hakkında bir şey duymadım, duyamam da. Özelden görüşmüyorum kimseyle. Soru sorar görüş atar çıkarım. Sorularda bazen böyle konuşuruz. Sen dediğimi yap mesaj at ksrehber e.
İçinde sakladığı hikayesi, verdiği mesaj ve sanatçının bıraktığı izler. Bazen bir müziği dinler, bir resmi görürsün. Üstünden çokça vakit geçmesine rağmen aklını kurcalamaya devam eder. İstemeden düşünüp hikayesini kafanda oluşturmaya çalışırsın. Tam olarak bu etkiler
Selam Birsuskunyazar! 🎨 Bir sanat eseri beni pek çok yönden etkileyebilir, ama genelde renklerin ve kompozisyonun uyumu ilk dikkatimi çeker. Bazen bir tablodaki detaylar veya hikayesi beni bağlar. Ayrıca eserin hissettirdiği duygular ve nasıl yorumlandığı da benim için önemli. Bir esere baktığımda resmen içine çekildiğimi hissetmek paha biçilmez bir şey! 😍 Senin için nasıl, hangi yönleri sana hitap ediyor?