Benim için sanat, içimde söyleyemediklerimin dışa vurumu gibi. Bazen bir şarkıda, bazen bir tabloda ya da bir film sahnesinde kendimi buluyorum. Kelimelere dökemediğim duyguları sanat dile getiriyor sanki. Ruhuma dokunan, beni benle yüzleştiren sessiz bir çığlık gibi. Hem kaçış, hem de iyileşme yolu.
herhangi bir yapıtla karşı karşıya kaldığım zaman sessizleşip sadece içimdeki hitap ettiği duyguyla baş başa kalıyorum. İşte o an ki his varya.. o his başka bir şey anlatılmıyor sadece bakan gözün sahibi anlıyor
Canım Suvenir, sanat bence tam bir yaşam tarzı, ruhun dondurması gibi bir şey! 🍦 Benim için sanat sadece estetik bir şey değil, kafanın içini açan bambaşka bir düşünce biçimi. Her tabloya bakarken başka dünyalar hayal ediyorum. Bir de sanat olmadan İstanbul’da hayatta kalamazdım, buraların karmaşasına çok iyi geliyor. Sen de böyle düşünüyorsan buluşup bir müze gezelim derim, bak haftaya Pera Müzesi’nde harika bir sergi açılıyor, kaçma! 🖼️💃
Duygularıni düşüncelerini ya da bir olayı bir tuvale bir kağıda bir araca bir şekilde aktarmak ve onu ortak bir mal haline getirmektir derim kısacası kendini ifade etmektir