Sanat kavramını size ifade ettiği biçimiyle tanımlarsanız,, kısacası size göre sanat nedir ve nasıl olmadır gibi bir açıklama yaparsanız, bence güzel sonuçlar çıkabilir ortaya. Belki de bir çoğunuz düşünmediniz bile bu konuda, ve belki de bu sayede düşünürsünüz,, tabi detay okumaya üşenmeyecek kimselersenizse..
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Sanat deyince aklıma hat, minyatür, müzik, resim, heykel, edebiyat falan geliyor.
Sanat eskiden imiş. Nerde o eski Farabiler, Amasyali Yakutlar, Bakiler, İtriler...
Şimdiki sanatçıların ekserisi maddi bir meta olarak görüyor bu işi
Tabi onlara sanatçı denirse!!!11 Yorumla- +1 yıl
sanatı metaya dönüştürenlere tabi ki sanatçı denmez. onlar sadece ünlü. bugünümüzün sanatçıları ünlü insanlar değil maalesef. hep bunların yüzünden.
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Rastgelelikten uzak, arkası ve içi dolu imgeler bütünü.
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler, pek açıklama sunduğumu düşünmüyordum ama :D
- +1 yıl
Sanat benim yapmayı istediğim tek şey. Dünyaya bunun için geldiğimi düşünüyorum. Müziksiz tek bir günüm geçmiyor. Enstrümanıma o gün elimi sürmediysem uyuyamıyorum. Sanat demek ben demek...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
14Cevap
- +1 yıl
dünyaya bir eser bırakmak,
insanın hayal gücü,
imkansızların yapılması,
insan beyninin aslında ne kadar geniş düşünebileceğini yansıtması,10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 871 cevap paylaştı. Bana göre sanat duyguları yansıtmak için için kullanılan bir dildir bazen şiir bazen resim bazen ise...
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sanat şarkı söylemek ya da sadece bir resim çizmek değildir bir zanaatkarin yaptığı iş te bir sanattır bir terzi mesela bir sanat yapar
00 Yorumlasanant parası olan olan toplumların canları sıkıldığında ürettikleri ve fakir topluluklar zenginleştiklerinde almak için para harcayıp tekrar fakirleştikleri nesnelerdir. ama siz gende sanat için soyunun
00 Yorumla- +1 yıl
bazı kişilerin özel hayatı gibidir herkeste olmayan özel bir yetenek ve azim gerektirir. geliştirilebilir, yeni ufuklar açar.
00 Yorumla - +1 yıl
tek kelimeyle ruhtur hayata bakış açısının yansıması
00 Yorumla - https://youtu.be/HTrqnn5d5Ng
Son cümlede sanat00 Yorumla - +1 yıl
Bana göre sanat savaşmaktır
10 Yorumla En büyük sanatçının eseridir sanat ''insan''
00 Yorumla- +1 yıl
soyunmaktır soyun şimdi
00 Yorumla Sanat insanin hayata bakis acisidir bence
00 Yorumla- +1 yıl
Özgürlük.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 7,5b cevap paylaştı. Aşktır