Kimine bir nefes, kimine kuru gürültü. Sokak sanatçılarının ekmek teknesi, kültürsüzün gürültüsü. Birimiz için geçersiz bir şey bir diğerimiz için oksijen kadar gerekli. Sanatın hayatınızdaki yeri ve değeri nedir?
Ben sanatçı değilim belki ama kişiliğim öyle sokakta müzik yapan insanları dinlemeyi severim resim çizmeyi arada arkadaşlarımın "hadi ve bir şarkı söyle de şenlenelim" dediği yerlerde şarkı söylemeyi belki biraz gitar çalmayı çok severim sanattan anlamayan insanlar tüm bunlara önem vermez belki sokakta şarkı söyleyen o insana bir lira atar ama yaptığı işe atmaz o parayı "yazık ekmeğini burada arıyor" der öyle atar oysa ekmekten ziyade tutku meselesi sanat
Sanat toplum içindir, neyleyim ben bana hitap etmeyen kitabı, dizeleri, sayfaları. Sanat halkın bir aynasıdır ki bu yansımayı da en iyi onlar yaparlar.
bir takim duygunun, bir takim fikirin disariya cikarilmasi. rahatsiz bireylere bir anlama, bir baglanti saglarken her seye goz yumup "mutlu" olan insanlari sarsmali, sinirlerini bozmali.