Kimine bir nefes, kimine kuru gürültü. Sokak sanatçılarının ekmek teknesi, kültürsüzün gürültüsü. Birimiz için geçersiz bir şey bir diğerimiz için oksijen kadar gerekli. Sanatın hayatınızdaki yeri ve değeri nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ben sanatçı değilim belki ama kişiliğim öyle sokakta müzik yapan insanları dinlemeyi severim resim çizmeyi arada arkadaşlarımın "hadi ve bir şarkı söyle de şenlenelim" dediği yerlerde şarkı söylemeyi belki biraz gitar çalmayı çok severim sanattan anlamayan insanlar tüm bunlara önem vermez belki sokakta şarkı söyleyen o insana bir lira atar ama yaptığı işe atmaz o parayı "yazık ekmeğini burada arıyor" der öyle atar oysa ekmekten ziyade tutku meselesi sanat
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Sanat toplum içindir, neyleyim ben bana hitap etmeyen kitabı, dizeleri, sayfaları. Sanat halkın bir aynasıdır ki bu yansımayı da en iyi onlar yaparlar.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
7Cevap
bir takim duygunun, bir takim fikirin disariya cikarilmasi. rahatsiz bireylere bir anlama, bir baglanti saglarken her seye goz yumup "mutlu" olan insanlari sarsmali, sinirlerini bozmali.
00 Yorumla- +1 yıl
Sanat yaşam demek ya çünkü ben sanatın değiştirmeyeceği insan tanımıyorum tabi ki ülkemizdeki hali ortada
00 Yorumla Kültür & Sanat konusunda 651 cevap paylaştı. Özgürlük ve mutluluk benim için. Sokak sanatçılarının özellikle cesareti ve emeğine saygım sonsuz.
00 Yorumla- +1 yıl
Olmazsa olmazlar arasında, hayatı daha yaşanılası yapıyor.
00 Yorumla - +1 yıl
Sanat görsel ve duysal şölen olmakla birlikte hayati rengarenk yapan bir hayal gücü ufkudur.
00 Yorumla - +1 yıl
Ruhsal bir terapi bence.
00 Yorumla - +1 yıl
Kelime etmeden kendini ifade etmek
00 Yorumla - +1 yıl
Duyguları dışa vurma ın en güzel yoludur sanat
00 Yorumla - +1 yıl
Dışa vurum, hayatın estetiği.
00 Yorumla - +1 yıl
Suyun sesi..
00 Yorumla - +1 yıl
Emek