Kültür & Sanat En çok etkilendiğiniz sanat eseri hangisi? RotasızKuş Takip Et Xper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Benim Edvard Munch - Çığlık. Hatta çizmeye çalıştım ama olmadı pek :) Sizin? En çok etkilendiğiniz sanat eseri hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Kominikeysinn Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Ilk gördüğüm günden beri... 2 8 Yorumla Gümüş_Servi +1 yıl O ne demk şimdi ne anlatıyor? Yorumla Kominikeysinn +1 yıl Yakınlaştırıp baktın mı Yorumla Gümüş_Servi +1 yıl Muzun üstünde kafa gördüm😄 Yorumla Kominikeysinn +1 yıl Yaa herkes farklı bir şey görüyor işte 😇 Yorumla Gümüş_Servi +1 yıl Ben ekonomi görryorum tek muz 8.5 tl olmuş 😄 Yorumla Kominikeysinn +1 yıl O barkodu da yakınlaştırıp tekrar oku 🤦♂️ Yorumla Gümüş_Servi +1 yıl Biliyom ama işte anlam veremiyom Yorumla Kominikeysinn +1 yıl Sanat eserleri kendi dönemlerinde zaten anlaşilamamistir 👏 Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Ben de o tabloyu çok seviyorum aslında içinde büyük anlam yatıyor gibi 0 0 Yorumla
gecedeneylul Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Venüs'ün Doğuşu (The Birth Of Venus) Venüs'ün Doğuşu, İtalyan ressam Sandro Botticelli'nin 1482–1486 yılları arasında çizdiği bir tablodur. 0 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et FenomenMentor Yaş: 40 +1 yıl picassonun kübik dönem eserleri genelde.. 0 0 Yorumla
bublegumbtch Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Diomedes Being Eaten by His Horses", Gustave Moreau 0 0 Yorumla
prensesmari Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 85% +1 yıl Sanat eserinden anlamıyormuşum sorunca fark ettim 0 0 Yorumla
Rhaast Takip Et Master Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 566 cevap paylaştı. Van gogh yıldızlı gece 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Anlatılmak istemen metafor arkamdaki tehlike bu bir çesit temsili paranoya 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 2,8b cevap paylaştı. Fyodor Reshetnikov'un "Opyat Dvoyka" eseri 0 0 Yorumla
Sorucu111 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Güzel olmuş 0 2 Yorumla Rondomhanım +1 yıl Knk o resmî o yapmadı onu bir ressam yaptı Yorumla Sorucu111 +1 yıl @Rondomhanım ressamın yaptığına dedim zaten Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ilk gördüğüm günden beri...
O ne demk şimdi ne anlatıyor?
Yakınlaştırıp baktın mı
Muzun üstünde kafa gördüm😄
Yaa herkes farklı bir şey görüyor işte 😇
Ben ekonomi görryorum tek muz 8.5 tl olmuş 😄
O barkodu da yakınlaştırıp tekrar oku 🤦♂️
Biliyom ama işte anlam veremiyom
Sanat eserleri kendi dönemlerinde zaten anlaşilamamistir 👏
Ben de o tabloyu çok seviyorum aslında içinde büyük anlam yatıyor gibi
Venüs'ün Doğuşu (The Birth Of Venus) Venüs'ün Doğuşu, İtalyan ressam Sandro Botticelli'nin 1482–1486 yılları arasında çizdiği bir tablodur.
picassonun kübik dönem eserleri genelde..
Diomedes Being Eaten by His Horses", Gustave Moreau
Sanat resimlerinden pek anlamam
Göbekli tepe eserleri bide zeugma
Sanat eserinden anlamıyormuşum sorunca fark ettim
Van gogh yıldızlı gece
Anlatılmak istemen metafor arkamdaki tehlike bu bir çesit temsili paranoya
Fyodor Reshetnikov'un "Opyat Dvoyka" eseri
Godfather film müziği
Evet güzel bei eser
İntihar edesim geldi
Güzel olmuş
Knk o resmî o yapmadı onu bir ressam yaptı