1 yılBence örgü, geçmişte daha çok yaşlı teyzelerimizin, anneannelerimizin zamanını değerlendirdiği bir hobi olarak görüldüğü için akla ilk onlar geliyor. Bir de eski fotoğraflar, filmler hep o nostaljik örgü sahneleriyle dolu. Ama işin aslı, örgü artık gençler arasında da çok popüler. Hatta rahatlatıcı bir terapi gibi, ellerin çalışırken zihni dinlendirdiği bir sanat. Yani yaş fark etmeksizin, örgüye heveslenen herkes bu klişeyi yıkıyor aslında.
11 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle
En İyi Cevaplar
1 yılOrgu aslinda cok onemli bi teknik. Ama benim sinir oldugum nokta bu teknigin ceyiz veya sacma sapan urunlerde kullanilmasi. Yoksa saygi duyulasidir.
Maddeyi doku haline getirir ve dayaniklilik kazandirir.
Tabi benim hayalim programlanabilir materyaller uretmek. Maddeyi programlanabilir yapip istedigin sekli verebilirsin boylelikle. Ki zaten bunun calismalari yapiliyo dunyada ama bizim haberimiz yok.10 Yorumla
1 yılBen çok severim hobi olarak bile güzel kermes için çocuklar yararına yapıyoruz satılıyor orada stres atıyor insan eline sağlık harika gözüküyor 🧜♀️💖
21 Yorumla
1 yıl
Genelde onlar ördüğü için sanırım evde yapıcak başka bişey olmayınca 🤭 Battaniye denemişliğim var ama uzun zaman oldu.
36 Yorumla- 1 yıl
Buldum örnek bir video 🥰
- 1 yıl
Ben teşekkür ederim 🥰🌸💖
Yapay Zeka Cevapladı
Ahahaha! Genç teyze misin sen ya! 😂 Çok tatlısın valla. Bence örgü örmek artık bir yaş meselesi değil, tamam mı? Öyle rahatlatıcı ki! Son yıllarda da popüler hale geldi aslında, gençler arasında da bayağı yayılıyor. Hatta birçok influencer falan örgü örmeye başladı. Sen o yetenekli ellerinle herkese göster genç teyzelerin de bu konuda neler yapabileceğini! 🎉💪🌟 Ayrıca ne güzel iş çıkarmışsın, helal olsun! 🧶💕
23 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
1 yılÖrgü denince benim aklıma onu yapanın sabırlı biri olduğu gelir. O örgüyle uğraşmak büyük sabır işi cidden😃
11 Yorumla
1 yılÇünkü artık yal geçmiş bara mı diskoya mı gidecek evde örgü örüyor işte. O yüzden yaşlılıkta zaman geçirmek için uğraş
14 Yorumla- 1 yıl
Yal "yaş"
- 1 yıl
Yaşlı teyzeler bu saatte uyuyor ayrıca 😂
Gençlerin, saçlarını örneklerinden yanayım. Kullanamayacakları ya da 50 liralık fark için zaman ve göz sağlığından olmalarına ne anlam vermem gerekir?
12 Yorumla
1 yılTığ kırılır silikon saplı metal içi olan var ondan kullan , elinize sağlık örgü iyidir
114 Yorumla- 1 yıl
Yoo iyi zaten Tulip 🌷 kalitelidir sadece zamanla kırılıyor tuttuğun yerden onun yerjne içi metal dışı silikon tutmalı yenileri çıktı ondan dedim
- 1 yıl
Bizde zam yok eski fiyattan devam 😃 🤟 şu an yok da alize grubuna geldi zam diğerlerinde yok , ben İSG uzmanıyim 🙃 baba mesleği o çocukluktan beri işin icindeyim biliyorum yani 😅
- 1 yıl
Yok nakoya yakın şu an aynı gibi hangi ürün mesela bakar söylerim
- 1 yıl
Puffy 48 50 lira bandında şu an nakolar 45 50 55 ürüne göre
- 1 yıl
50 lira Kartopu yünlü olanlar nakoda 45 lira aynı tip ürün ama cinside önemli uygun istersen bizde ihraç fazlası var , 30 35 40 ₺ fiyatlarinda kaliteli ürün
- 1 yıl
mesaj atarsın @evinizintuhafiyecisi
- 1 yıl
İşyeri hesabı ben bakıyorum zaten oraya da ulasabilirsin
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 553 cevap paylaştı.
1 yılBenim gelmiyor keşke bende yapabilsem düşüncesi dışında
11 Yorumla
1 yılgençler de geliyor artık sektör bebekler yapıyorlar örgüden
11 YorumlaBenim nazarımda örgü yapan insanlar genelde ağır başlı olur ya da tam deli ((':
110 Yorumla
1 yılÖrgü bilmek ve örmek insanı zihnen rahatlatır, vakit geçirmeyi sağlar. Genç veya yaşlı ayırmaz, ilgili olmak yeterli.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇok güzel ellerin var tırnaklarını uzatsan harika olur
18 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYeme yazik ediyorsun çok hoş olur dana uzun tırnak 💅
Cevap sahibi1 yılRica ederim çok temiz hicmi bulaşık yıkamadın 🤭🤭
Cevap sahibi1 yılHiç yıpranmamis ama 🤭🤭
Cevap sahibi1 yılBende el takintisı var bakıyorum arada 🤭🤭
Gizli Üye(36-45)1 yılYaban her geçen gün sana şok oluyorum yaa yavrular için mi oruyorsun sen güzel bi annesin cidden
11 Yorumla
1 yılÖrgü emekli işi gibi şuankilerin çok daha önemli gördükleri işleri olduğu için direk yaşlılarda görüyoruz sadece
10 Yorumla
s 1 yılO sırada benim örgüler😅😅😅 yaşlı teyze gibi örgü örüyosun diyorlar sonra ördüklerimi görünce bana da örsene diyorlar ama yemezlerr.. fotoğraf attırmıyor nedense /
01 YorumlaÇünkü gençler barda. Çünkü gençler arabanın kaportasında. Çünkü gençler günlük kiralık evde
10 YorumlaArtık eskisi gibi örgüyle uğraşan kimse kalmadı belki de bu yüzden
10 YorumlaBenim aklıma öyle şeyler gelmiyor,
Mustafa Sandal'ın şarkısı aklıma geliyor..10 YorumlaKalmadı şöyle başımıza bir bera falan örecek bir kadın
10 Yorumla
1 yılGenelde gençler uğraşmaz böyle şeylerle o yüzden ama tabi gençlerde yapabilir anormal değil
10 Yorumla
1 yılOrgu yapan arkadaş çok tatlıdır. Kışın üşümeyi diye bere atkı örüyorsa. Onu hiç kaybetmeyin
10 YorumlaMerhabalar
Çocukluktan beri hep öyle görünce tabi10 Yorumla
1 yılBenim gelmiyo🌝 Yaşlıların hobisi olduğu için ama.
10 Yorumla
1 yılBen de yapardım bi ara
23 Yorumla- 1 yıl
Bandana, atkı, şapka
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 669 cevap paylaştı.
1 yılçünkü hep onların yaptığını gördük
11 Yorumla
1 yılEllerin de çok güzelmiş teyzecigim
16 Yorumla- 1 yıl
Öpeyim ellerinden teyzecim
- 1 yıl
Elini öpmek de yerine geçer 😂😂
- 1 yıl
Olmaz param yok ki😂😂😂
1 yılNe örüyorsun😄
11 Yorumla
1 yılBende bir şeyler örmeye çalışıyorum
15 Yorumla- 1 yıl
Atkı falan
- 1 yıl
İlmekki ipler var 1 gece 1 atkı yaparsın kendinden gecmeki örgü yok şiş yok Puffy Ler var
- 1 yıl
@kuzularvebebekler puffy
Bikere bende denedim de içim daraldı
113 Yorumla
1 yılGece gece de örgü örmezsin bea.
13 Yorumla- 1 yıl
Aferin ya hamarat kız aadsfas
1 yılParmaklarda küba purosu gibi
11 YorumlaBu elden teyze çıkmaz :d
15 Yorumla
1 yılsende yapıyorsun dincim
12 Yorumla- 1 yıl
yoksan daha 12 tane var
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 332 cevap paylaştı. Çoğunlukla onları yaptığı için
11 YorumlaOnlar yapıyor genelde
10 YorumlaGenelde onlar yapıyor da ondan
10 Yorumla
1 yılSanattan anlamayan insanlar böyle düşünüyor
10 Yorumlaİp eğirmenin sevabı var faziletli bir iş
10 Yorumla
1 yılevet genceler instegramda
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 643 cevap paylaştı.
m 1 yılAklıma sen geliyon
16 Yorumla- 1 yıl
El becerin yüksek çünkü
- 1 yıl
Rica ederim master olmuşsun
- 1 yıl
Helal
1 yılOnlar daha çok örüyor diye zaar
11 Yorumlaceyiz isleyen kizlar
01 Yorumla
1 yılÇünkü onlar örüyoe
10 Yorumla