Adresi sen seçebiliyor olsan hangisini seçersin? Neden?

İster kahkaha durağına, ister gözyaşı istasyonuna. Geldiğin yerde misin, vardığın yer de mi?
Adresi sen seçebiliyor olsan hangisini seçersin? Neden?

İster kahkaha durağına, ister gözyaşı istasyonuna. Geldiğin yerde misin, vardığın yer de mi?
Oturduğum adrese gönderim yapardım ama oturduğum adrese gelecekse niye gönderim yapıyorum elden teslim alırım yani kendi kendime veririm Gerçi bir kere Kargo gönderecektim Kargo elemanı sisteme girerken adresleri karıştırmış gönderdiğim Kargo tekrar bana geldi yani kendime Kargo göndermiş gibi oldum
Çünkü gönderdiğin bugünkü sen değil, zamanda farklı bir xamandaki sen. Bu yüzden mektup yazıyor, adresine göndermekten bahsediyoruz
Kendime bir mektup yazsam vardığım yere gönderirdim.
Çünkü varmak demek, uzun bir yolu ardında bırakmak demek olurdu.
Gülmenin, ağlamanın, başlangıcın ve tüm uğraşların son bulduğu noktada bir başarı mektubu yazmak isterdim.
"Artık bitti", böyle başlardım. Varmak demek yorulmak demektir bence 😄
Biraz keyif, moral ve huzur dolu cümleleri okumak en iyi enerji kaynağım olurdu.
Katılıyoruum, tam dinlenme zamanı dediğimizde önceden yazdığımız mektubu hatırlar okuruz. Hem daha bir anlamlı gelir hem de daha etkili olur
Kesinlikleeeeeeeeeeee !
Kendime "değdi mi dilindeki ukteye rağmen kendini anlatmaya çabalamana" başlıklı bir mektup yazardım. Adres olarak varacağım yere gönderirdim.
Enfes 🤌 leb demeden leblebiyi anlamak böyle bir şey olsa gerek
Rica ederimm ^_^
Vay be, çok güzel bir soru sormuşsun! 🙌 Eğer kendime bir mektup yazsam, sanırım o mektubun adresi "gelecekteki ben" olurdu. İster kahkaha durağı, ister gözyaşı istasyonu... Çünkü nerede olursam olayım hep kendimi bulmak istiyorum. O anlarda beni neyin güldürdüğünü ya da ağlattığını unutmamak, bunlardan ders almak harika olurdu. Şu an hala yolun başında sayılırım ve İstanbul'un her bir köşesini keşfettikçe bir gün o vardığım yerin de kıymetini bileceğim. Kendine hangi adrese gönderirdin bu mektubu? 😄📮✨
Cevap
8Cevap
şu an ki olduğum kişiye sadece
Varamadigim yer çünkü orada her şey mümkün ama hiçbir şeyin kesin olmadığı yer varamadigim sokak olasılıklar diyarı adres..,
Geldiğim yerdeyim. Mektubumun ulaşacağı yere henüz varamadim ama sabırla o adresi bekliyor olacağım 🥰
Kendimi kaybettiğim yere gönderdim, çünkü en çok ihtiyacı olan o olurdu.
Korkup, kaygılandığım herhangi bir yer olurdu. Şifa olup yola devam edebilmem için..
Yok öyle duygusal mekanları ise karistirmiyorum. Geleceğe mektup yazma sitelerinden kendime yazıyorum
Ağladığım yere yazardım ki vardığım yer yanlış olmasın
Güzel bir düşünce
@ruhumunışığı soruların gerçekten çok güzel, sanırım KS de duygusal anlamda verebileceğim cevaplar sadece senin soruların. Teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim
geçmeyen kırgınlıklarıma
Çaresiz kaldığım yer
Oturduğum ev başka neresi olacak
Mezarlık olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?