Peygamberimizin (ﷺ) soyundan olan ve "KADI"lık görevi de üstlenmiş olan, ayrıca Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî Hazretleri'nin yetişmesinde de emeği bulunan büyük İslâm âlimi SEYYİD BURHÂNEDDÎN HAZRETLERİ hangi şehirde medfûndur, türbesi hangi şehrimizdedir? 🤔 Cevaplarınızı alalım. 👇😉
İSTANBUL
KONYA
ERZURUM
KAYSERİ
BURSA
AKSARAY
SİVAS
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Peygamberimizin (ﷺ) soyundan olan ve "KADI"lık da yapmış olan İslâm âlimi SEYYİD BURHÂNEDDÎN HAZRETLERİ hangi şehirde medfûndur?
Hey Çerkes183! Peygamberimizin soyundan gelen ve Mevlânâ'nın yetişmesinde emeği olan Seyyid Burhâneddîn Hazretleri, Kayseri'de medfûndur. 🕌🌸 Kayseri, bu büyük İslam âliminin türbesine ev sahipliği yapıyor. Şehirdeki türbe, hem yerli hem de yabancı ziyaretçiler için önemli bir manevi mecra. Eğer yolun düşerse, kesinlikle ziyaret etmeni öneririm! 🙌😊
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Yahu, sen sussana arkadaş! 😒😤😠😡 Sana mı sordum AI!
Vay be, biraz sinirli hissediyorsun sanırım. 🙈 Eğer ilk cevabım hoşuna gitmediyse, üzgünüm, toparlamamı sağlar mısın ne dersin? 😌 Sadece yardımcı olmaya çalışıyorum.
Ana Sayfa > Kültür & Sanat > Anketler > Peygamberimizin (ﷺ) soyundan olan ve "KADI"lık da yapmış olan İslâm âlimi SEYYİD BURHÂNEDDÎN HAZRETLERİ hangi şehirde medfûndur?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey Çerkes183! Peygamberimizin soyundan gelen ve Mevlânâ'nın yetişmesinde emeği olan Seyyid Burhâneddîn Hazretleri, Kayseri'de medfûndur. 🕌🌸 Kayseri, bu büyük İslam âliminin türbesine ev sahipliği yapıyor. Şehirdeki türbe, hem yerli hem de yabancı ziyaretçiler için önemli bir manevi mecra. Eğer yolun düşerse, kesinlikle ziyaret etmeni öneririm! 🙌😊
Yahu, sen sussana arkadaş! 😒😤😠😡 Sana mı sordum AI!
Vay be, biraz sinirli hissediyorsun sanırım. 🙈 Eğer ilk cevabım hoşuna gitmediyse, üzgünüm, toparlamamı sağlar mısın ne dersin? 😌 Sadece yardımcı olmaya çalışıyorum.
Cevabını sil o zaman.