AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Edebiyat- Roman net
Ortaya çıkış döneminde etkili olduğu için, mantıklı denebilir.
eyes wide shut
Geldim
hoş geldin:)
Hoş buldum 🙂
Neler yapıyorsun:)
Yemek yapıyorum sen
Oturuyorum ya bir şey yapmıyorum:)
İyi işte rahatsın
Ağrı dışında:d
Ya kıyamam bari ilaç alsaydın
Aldım da biraz iyi geldi ya fazla değil
Ama dediğim gibi git yinede
Bakalım bugün geçmezse:)
Bende kuru fasulye pilav yaptım çok güzel oldu ama
Ellerine sağlık:)
Keşke yiyebilseydin elim çok lezzetlidir
Kocamm öyle diyor yinede bilmiyorum 😀
Ahaha öyle deniyorsa öyledir ya bir şey demiyorum 😅 ben de severim yemek yapmayı
Ben pek sevmem 😀 ama kocamm için yapıyorum 😅
Ahaha siz neler yapmayı seversiniz acaba 😅
Ben genelde bana hizmet edilsin isterim ama evlenince pek öyle olmuyor işi de bıraktığımdan beri hiç olmuyor hemde çünkü kocam çalışıyor ben çalışmıyorum mecburen ev işi yapıyorum
İşi neden bırakmıştın
Ben kimya mühendisiyim diyarbakırda bu sektör az olduğu için zor oluyor bende bıraktım mecburen
Kimya mühendisi mi, şimdi daha tehlikeli oldun...:d
Çalışma koşulları baya zor
Seni patlatabilirim zehirleyebilirim hangisini istersin 😅
Anlayabiliyorum daha sınırlı seçenekler var meslekler konusunda. Ahaha ya ama bunu neden baştan söylemedin bak ona göre yazardım ya😅 arada satastim o kadar bir de yani...
artık biliyorsun kork benden 😂
Aaa ayıp ama bir sanatçıya böyle konuşmak...😅
Ya şaka yaptım 😅
Kıyabilimiyim sana hiç
Uuu kıyamıyor da😏:d
Tabi kıyamam kocamla arama renk kattın 😀
Ahaha özel yeteneklerimiz ya😌:d
Kaçışlarda olan biri var...:)
Ahahahah yok be başım ağrıyor dünden bu yana şu an iyiyim
Söylesen masaj yapardım ya😏:d
Babam biraz yaptı birazda kocam birazda sen yapsan iyi olurdu aslında 😀
Hanımefendiye bak erkekleri hizmet etmeye sokmuş 😅 ama kuru kuru masaj olmaz, kokusu ile ağrıya etki edecek bir masaj yağı olsa daha iyi olur, şöyle bir iki damla damlatıp..:d
O ağrıyla kuru kuru olmasına bile razıyım ya
Ne yani biraz da erkekler hizmet etsin yaa 😀
Kuru kuru olmaz yağ ile daha rahatlatıcı:) ve valla hizmet ettirici güç var sende yani hem😅
Daha ne gördün ki 😀 babamın en küçük kızıyım o yüzden ne istesem olur kocamında aşkıyım bırak yapsınlar canım 😂
Hee öyle mi, iyi ya bana gerek kalmamış o zaman:d
Yanımda olsan sen de yapardın hahahha kurtuldun işte
Bir sanatçıyı kolay kolay hizmet ettiremezsiniz hanımefendi 😌:d
Yanımda olsan hizmet ettirmeyi bilirdim emin ol
Ettiremezdin:)
Bana kimse karşı koyamaz ama 🙂
Fazlasıyla özgüvenle söylenmiş bir cümle bu ama:)
Yaparım ama eminim 🙂
Ama yaptığınız iki kişi de bağınızın olduğu kişiler, bir yabancıya yapmak bunu hiç kolay değil...:)
Aaa bir rica etsem hemen yapardın biliyorum 😅
Ahaha bu konu ayrı, burada sağlık var şimdi;d
Şimdi başım çok ağrıyor bir masaj yapsana desem yok mu dersin 🙂
Buna yok diyemem, seni rahatlatana kadar parmaklarımı kullanırım:) ama işte burada sağlık var yani, baş ağrısı kötü bir şey:d
Tamam işte bak yaptırabilirmişim 😅
Ama bu sayılmaz 😅
Ama normal şartlarda da babamın hizmet etmesine izin vermem sonuçta babam ama kocam yapsın ya 😅 sen de yap🤨
Ahaha masaj dışında bir isteğiniz var mı peki hanımefendi...😌
Yok yok belin ağrıyor kıyamam 🙂
İşte bu kadar düşünceli olunca, ben de sana kıyamıyorum:d
Düşünceli birimiyim gerçekten 🙄
Elbette...
Değil misin yoksa:)
Öyleyim de sadece senin düşünceni merak ettim
Bence öylesin en azından konuştuğumuz kadarıyla yani:)
Sen öyle diyorsan öyledir 😀
Tabi yine de kimya mühendisliği tarafını aklımdan çıkarmıyorum 😅 karanlık tarafların olabilir...
Yok ya kötü bir kadın değilim ben 😒 ama gıcıklık yapana hakkını veririm 😅
Neyse ki bizim gıcıklıgimiz karşılıklı oluyor, korkum yok😌:d
Yok yok sana bir şey yapmam korkma 😀
Yine de garantiye alalım ya belli olmaz, içinde baskın otoriter kadın var sağına soluna belli olmaz:d
Yok valla sana bir şey yapmayacağım yaa 😂
Daha demin, hizmet ettireceğim sana diyordun ama !!!:d
Yanımda olsan ettirirdim zaten 😅
Hanımefendi bir sanatçı ile uğraşılmayacagını bilmiyor tabi😌
İstersem çok fena uğraşırım
Uğraşsana bebek😏
Allah Allah özgüvene bak sen
Sanatçı özgüveni😌
Belli belli 😅
Gözün korktu gibi sanki 😏
Yok be ne alaka küçüğümsün yazığım geldi 😂
Küçüğüm? 😅
Kaç yaşındasın
95li sen 😅
Ben küçükmüşüm ya 😂
Ah ah küçük hanım işte buyukleniyor bir de işte ya 😅
Ne bileyim yaa 😅 sende hemen gıcıklık yap 😏
Sen vurmaya çalıştin ilk olarak oradan ama ne yapıyım:d
Neyse bende gıcıklık yapayım 😅 30 olucan evlen artık niye evlenmiyorsun 😅
Öyle mi hanımefendi, terlik vardir evde versene bir terlik sen, böyle büyüklere karşı konuşma filan..😅
Hayır bak sana gerçekten yardımcı olurum çok güzel bekar arkadaşlarım var aydınlı sende bizim buraya damat gelirsin 😂
Ahaha zaten İstanbul'da yaşıyorum, okul İzmir taraflarındaydi, oraları da yani az çok bilinen yerler😅 hem tuzak kuruyorsun bak damat yapma bahanesini kullanarak hizmet ettireceksin değil mi yemezler😌
Tabii damat gelince yapacaksın
Bak bak nasıl da çözdüm planını ama...:d
Sen önce bir damat olarak gel sonrasına bakarız hahahahah
Yok yok almiyim ben sağol ya😅
Gerçekten soruyorum evlenmeyi ne zaman düşünüyorsun
Ah sizin gibi bir kadın bulduğumda tabiki...
Hiç bilmiyorum, açıkçası kafamın uyduğu biri gerekiyor. Sonrasının bir önemi yok. Evlilik vs sadece resmiyet olan şeyler yani ve formalite işler bana göre.
Maalesef benim eşim benzerim yok 😅 şaka bir yana gönlünce olsun her şey evlilik güzel ya inan bana evlendiğin kişi istediğin gibiyse mükemmel bir şey hemde
O kısım zor zaten, tam bir uyum olmadıktan sonra sıkıntı zaten. Ona dikkat ediyorum biraz da. Ahaha öyle mi, bir siz varsiniz yani tüh 🙄
Evet bir ben varım 😅 mesela ben ne kadar eşimle aynıyım desemde farklılıklar var ufak farklılıkları sorun etme bence 😉
Ahaha onlara bir şey demem zaten ufak farklılıklar da olması gereken şeyler, yoksa bir kişi kendisiyle o kadar da anlaşamaz yani:d
Ben bazen bu aşık olduğum adamla bile anlaşamıyorum evlilik birazda sıkıntılı oluyor
Aynı evde sürekli olmak ve hani resmi olarak da birlikte oluyor olmak, farklı bir şey tabi, sevgililik vs dönemlerinden daha ciddi bir ilişki sonuçta:)
En çok da kıskançlık konuları tabi:)
Evlenince iki kat daha kıskançlık artıyor 😅
Denendi onaylandı diyorsun yani;d
Hahahaha kesinlikle ama bu normal bir durum sonuçta artık onun eşiyim daha fazla sahipleniyor istemsizce
Ama fazla kıskanıyor yine de, o kadarını kötü özellik görüyorum hala:)
Hayır yaaa kocamın kötü özelliği yok
Sadece biraz sınırını koruyamıyor o kadar
Var...
Neyi var ya
Birazdan fazlası o sende biliyorsun:)
Ama o sınırı koruyabil esi için uğraşıyorum hallolacak
Ama işte böyle bir şeyin olması kötü, duzelirse o iyi olur zaten:) ama şu an bir sorun o
Aşık olduğu için yapıyor
Bu kadar kıskançlık aşkın etkisi değil. Aşkta kıskançlık elbette var ama bu karşıdakini kiricak kadar değil. Bu aşırılıklari arada sırada bile olsa, var yanı. Bu kıskançlık değil artık.
Bu aşırı derece de kıskançlık olayları nadiren oluyor ama
Ama işte gerçekten kıskanılacak bir durum olmuyor o anlarda da. Bu aşırılığa başvurmayı gerektirecek, sorun o:)
O sana anlattığım derin göğüs dekolteli elbisemi yırtmıştı dedim ya o olayda kıskanması normaldi ama çünkü aşırı dekolte vardı biraz haklılık payı yokmu kocamı böyle hastalıklı gibi düşünmek istemiyorum
Kıskanabilir bu doğal bunda bir sorun yok:) ama bunu düzgün bir dille anlatmak, uyarmak yeterli, alıp yırtmak normal olmayan şey. Yani kıskanıp bunu eşine ki çok uzun süredir seni tanıyor, söylemek varken bu kadar ileri gitmesi normal değil.
Bir psikologla görüşmesi için ikna etmeye çalışıyorum ama bir yandan da kötü hissedermi diye sürekli düşünüyorum 😔
Düzelmesi gerekiyor ama:) kendisi için de olumlu olabilecek bir süreç bu
Ya kendini kötü hissederse ondan rahatsız olduğumu düşünürse o zaman ne olacak
Bu bir problem ama, ki altında muhtemelen duygu/ öfke kontrol sorunu var:) sadece kıskançlık durumu için ya da ev içi durumlar için değil, günlük yaşamda kendi için ds gitmesi gerekiyor.
Sende kocamı gömüyorsun ama kocam asla kötü bir adam değil ki 😔
Kötü biri demiyorum zaten, kötü olan bazı özellikleri var ve düzeltilebilir diyorum:)
Ama sonradan böyle oldu evlenince oldu sevgiliyken böyle değildi
Bu daha kötü aslında, saklamış gibi duruyor çünkü
Sevgiliyken ona bu cesareti vermedim ama evlenince bütün otoriteyi onun eline bıraktım hep beni çok masum kedi gibi😅 görsün diye yaptım bunu yapmamın sebebi de istediğimi yaptırabilmekti çünkü ben baskınlığımı ortaya çıkarınca o da çıkarıyor bende bu yüzden masum görünmek istedim ki istediğim olsun böyle oluncada tüm otorite eline kaldı o da istediği gibi davranıyor ama yine de bana kötü bir şey yapmıyor
Senin içinde vahşi bir kedi var oysa ki:) ve ara ara çıkarman faydalı olur, çünkü her zaman masum kedi olursan daha da itaatkâr olmaya yönlendirir seni
İşte yapmak istediğim ters tepti şu an onun acısını çekiyorum hemde ben böyle yapmasaydım eşimin bu öfke problemi gün yüzüne çıkmayacaktı hepsi benim suçum
Kendini suçlama, insan kendini kontrol edebilmeli, edemiyorsa kendisinin suçu senin değil
Ama ben bu uyanıklığı yapmasaydım böyle olmayacaktı zaten ailesi de ayrı bir dert
Onu zaten tahmin edebiliyorum, eşin onlar yanında bir hiç kalıyordur, sorun olma konusunda:)
Nerden biliyorsun anlattım mı hatırlamıyorum
Anlatmışsindir da, anlatmasan da tahmin edilebilir bir durum zaten
Neden kii
Eşinin ailesinin yaşadığı coğrafya, kültür, yetişme tarzlari çünkü. Ayrıca bizim ülkede genelde erkek tarafı aileleri sorunlu oluyor o yüzden
Doğuya gelin gideceğimi anneme anlattığımda annem kızım olmaz onlarla biz yapamayız onlar çok farklı sen yapamazsın filan dedi eşimi deli gibi seviyorum ama gerçekten ailesi ve memleketi diyarbakır çok sorunlu mesela eltim diyarbakırlı ve kayınvalidemle görümcemle çok iyi anlaşıyor ben ne yaptıysam yaranamıyorum çünkü hiç bir zaman bir diyarbakırlı gibi olamıyorum ama eşim benim tarafımda o yüzden bir şey başaramıyorlar
Elti görümce ve kayınvalidenin kimler olduğunu biliyorsun değil mi
Sen onların gözünde farklısın çünkü. Kültür, giyim tarzı, bakış açısı vs.
Hanımefendi onları biliyorum elbette hemen aradan bana da laf atmaya çalışıyor bak bak:d
Tabi laf atacağım fırsat bu fırsat 😂
İyi alıştın laf atmaya😒:d
Bilmiyorum eşimin ailesini çok seviyorum ama onlar benden uzaklaşıyor sevmedikleri için ama ben eşimin hatrına her şeyi yapıyorum yeterki eşim üzülmesin yoksa bende bilirdim ne yapacağımı
Dedim ya seni farklı görüyorlar diye, kendilerinden görmüyor:) bu da kötü bir düşünce tarzı ama ne yapacaksın işte arada eşin olunca.
Eşime kıyamıyorum yoksa arada kalacak mecbur iyi davranıyorum
Tahmin edebiliyorum. Fakat biraz konuyu değiştireyim:) ağrın nasıl oldu
Hahahah çok iyiyim eşimin elleri şifalı çıktı galiba 😀
Hee benim sohbetimin hiç etkisi yok tabi...:d
Nasıl olmaz ya seninde etkin çoook 🙂
Önemli olan ağrının geçmesiydi tabi:)
Seninle Tatlı tatlı konuşunca geçti 🙂
E birde kocamın mükemmel elleri
Ahaha iki etkenin birleşmesi süreci daha da kisaltmks gibi:)
Öyle oldu evet 🙂
O halde günaydınnnn:)
Günaydınn
Bugün nasılsın bakalım
İyiyim sen nasılsın 🙂
İyiyim ben de:) bugün erken göründün buralarda
Uyku tutmuyor
Neden ya, yazlık yerdesin mis gibi, yat uyu:d
Tartıştık yine uyuyamıyorum sıkıntıdan
Bu sefer hangi konudan?
Eşimin annesiyle yaşadığım bir olayı anneme anlattım o da duymuş kızdı annemi kötüleyemezsin annemin dedikodusunu mu yapıyorsun normalde senin hakkından gelirim ama annemin adı kötüye çıkar bir şey yapmıyorsam filan bu yüzden dedi ne yapacaksın dedim o zaman görürsün dedi
Sana dün bu konuyu söyledim işte, hani tekrar bir örneğini yaşatmış öfke konusunda sorunlarını
Ne yapacağım bilmiyorum evdekiler yoktu üstüme yürüdü bağırdı çağırdı sonrada uyudu hiç bir şey olmamış gibi
Kendin olacaksın, o güçlü kadın yani. Eğer duzelmek istiyorsa psikolojik bir destek almalı
Biliyorum yine beni suçlayacak
Başka çözümü yok ama:/
Evet biliyorum
Yoksa bu hareketleri devam eder yine.
Halledeceğim konuşacağım bu gün
Umarım olumlu bir şekilde sonuçlanır:)
Umarım ama hiç sanmıyorum annesinin dedikodusunu yaptığımı zannediyor yüzüme bakmıyor
Senden daha alıngan bir yapısı var gibi, her konuda böyle gibi tepki veriyor çünkü:d
Asla alıngan değil bana böyle davranarak kendimi suçlu hissetmemi sağlıyor çektiriyor bana resmen amacı bu keşke alıngan olsada huyu bu deseydim amacı beni suçlu yapmak
Eee bu daha kötü bir şey diğerinden direkt olarak seni manipüle etme amacı güdüyor
Evet öyle biri zaten
Bazen çok nankör oluyor
Kötü özellikleri gittikçe artıyor ama bak...
Ben onun annesi için kürtçe bile öğrendim ama o annesinin yanına gidince sanki annesi çok masummuş gibi davranıyor tamam benim hakkımı herkese karşı savunur annesi de dahil ama annesinin yanına gidince yapmıyor sanki annesi çok masummuş gibi davranıyor
Sen o uslu kedi davranışının ucunu kaçırmissin işte, çünkü taviz vere vere senin eşin degil bir noktadan sonra senin sahibi olarak görmeye başlamış kendini. Ki kültürel olarak zaten buna yatkın bir kültürden gelen biri yani, senin davranışların da bunu zamanla ortaya çıkarmış.
Evet fazlasıyla kaçırdım ucunu toparlamaya çalıştıkça böyle oluyor kürt biriyle evlenirken adetlerinin bu kadar katı olduğunu bilmiyordum eşimin anlattığı kadarıyla biliyordum ama bu kadar değil
Açıkçası kültür ve toplum olarak daha da katı olabilirler aslında. Senin içinde bulunduğun yine daha yumuşak kalan tarafları da olabilir yani esas kültürün daha soft bir aileleri de olabilir.
Gerçekten de eşimin ailesi biraz daha rahatlar yoksa daha fena aileler var diyarbakırda
Ama ona rağmen işte senin yetişme şartlarından çok daha farklı bir kültürdür eminim ki
Evet maalesef ama benim eşim onlardan inanılmaz farklı olsada benim kültürüme hâlâ ters davranışları oluyor inanılmaz farklı diyarbakırlılardan ama yinede bizim kültüre farklı geliyor
Çünkü her ne kadar kendini geliştirse de yetiştiği kültürün etkilerini bir nebze taşıyabiliyor
Evet maalesef 😔
Kıyamam ya:/
Ama herşeye rağmen çok seviyorum
Sevgi güçlü bir duygu ne de olsa:)
Bir kere evi terk edecektim ama o kadar aşığım ki ayaklarım gitmedi çıkamadım kapıdan
Neden?
Annesi ve ablası yüzünden kavga etmiştik ama bu olayda beni savunmuştu ne kadar savunsa da annesi ve ablasına laf söylettirmiyordu çok büyük kavga etmiştik eşimin eline dikiş atıldı parmağı kırıldı her yeri yakıp yıkmayı çok sever kendisi 😒
Yani bu olayda da öfke problemi daha net görülüyor açıkçası:/ savunması güzel bir şey ama sonrası böyle olunca anlamı çok da kalmıyor
Öyle oldu ama yine de kızıp gidemedim
Fedakârlık diyorum buna:)
Evliliğimizin ilk aylarında annesi beni hiç istemiyordu ona kuzenini isteyeceklermiş ama dedim ya eşim diyarbakırlılardan çok farklı o yüzden kabul etmemiş aylarca eşimle benim aramı açmaya çalıştı her fırsatta benim yanımda eşime kuzenini övdü o zaman eşim annesiyle küsmüştü sırf benim için 🙂 ama son zamanlarda annesi yine aramızı açmaya çalışıyor bıktım artık ama dediğin gibi fedakâr biriyim galiba yoksa nasıl yaparsım bu aileyle
Zaten çoğu kavgamız annesi yüzünden oluyor
Bu aile içi kavgaların pek çoğu eşlerin aileleri nedeniyle çıkıyor zaten, cidden bu kadar burnunu sokmalarini anlayamıyorum. Eşin evet yeri geldiğinde savunmuş ama yine de yeterince o çizgiyi cizememis aday:/
Fedakarsin çünkü sadece sevgi bunları aşmana yetmezdi:)
Onu bırakamam asla 😔 o ailesinden çok farklı diye sürekli ötekileştiriliyor evet gerçekten ötekileştiren kendi ailse
İşte aradaki çizgiyi net çekse, bir de psikolojik destek alsa hani çoğu sorun uçacak aranizdaki.
O çizgiyi çekmek çok zor ona da hak veriyorum ailesi sonuçta ama yine de hep yanımda olur ne kadar öfke problemleri olsa da 🙄
Zor ama artık bir kendi ailesi var sonuçta:) bizim toplumun ailelerin sorunu biraz da bu. Evet yetiştiren aile, fakat büyüdükten sonra insanların artık kendi kurdukları aileler oluyor. İki aile arasında o netlik olmazsa sonuç bu:/
Destek almayı kabul ederse bu sorunda ortadan kalkar
İşte tüm problem bu noktada zaten;d buna ikna olsa çözülecek pek çok sorun
Bu gece bir şeyler yapayım da beni dinleyecek kıvama getireyim 🤭
Neler yapacaksın:d
Her zamankilerden 😄
Ahaha anlaşıldı 😅
Bu sefer bir şeyler yapmak zorundayım annesi yüzünden kavga etmekten bıktım
Aklına ne geliyorsa yap:)
Yapacağım 😄
İyi bakalım:)
Bakalımm 🙂
Bu adam da çok şanslı şükür namazı kılmalı benim gibi biriyle evli olduğu için ben olmasam kuzeniyle evli olacaktı yoksa 😅
Ahaha orası kesin ya senin gibi harika biriyle beraber şu an çok büyük şans😌
Tabi öyleyim şu an aşırı midem bulanıyor test yapacağım dün başım ağrıyordu bugün midem bulanıyor bir haftadır normal zamanlardan halsizim korkuyorum
Riskli bir durum olabilir:/
Sıkıntıdan patlayacağım gelsin eve görür o gününü
Yine de sakın ol, sakinlikle saldır:d
Kesin hamileyim geberticem onu bir gelsin bak neler yapacağım zaten şu an durum daha kötü bu öfke problemleri varken nasıl çocuk yetiştireceğiz yaa
En önemli durum da o zaten öfke problemleri olan biriyle çocuk yetiştirmek:/
Ağlıyacağım şimdi
Belki de yanlış alarmdır:/
Yaptımm
Neler oldu peki?:)
Hamileyim 😔
Kafayı yiyecem ya
Kesin mi?
Evet test yaptım şimdi ne yapacağım ben
Ama testler her zaman kesin sonuç değildir, doktora da görünebilirsin:/
Hahahahahhah şaka yaptım ya değilmişim 😂 o kadar mutluyum ki anlatamam
Öyle mi hanımefendi... Öncelikle sevindim böyle olduğuna çünkü istemediğin bir durumdu:) fakat demek şaka he, sanatçıyı bir süre görememek de şaka olur size o zaman...😒
Ya yapma ama biraz eğlenmek istedim 🤭
...
Ya yapma ama lütfennn 🙂
Tamam tamam, bugün çok da güzel konulardan konuşmadık, biraz eğlenmek hakkın senin de:)
Evet bak sende hak veriyorsun işte 😄
Evet yoksa fena uğraşırdim zaten:d
İyi iyi bugün de yırttım 😂
Ahaha şanslısın hadi bakalım:d ama keyfinin yerinde olmasına sevindim:)
O kadar korktum ki az kalsın mehmeti gebertecektim ama bir şey olmadı Allahtan 😅
İçinden bir an seri katile dönüşecek biri çıkacakmış az kalsın sanki😅
Az kalsın çıkıyordu zaten 😅
Aman sakın kal yine de sen:d
Yok yok sakinim ortada bir şey yok ki 🙂
Ne yapıyorsun peki şimdi:)
Halsizim uzanıyorum öyle sen ne yapıyırsun
Halsizliğe masaj iyi gelir😏😏😏 :d ben de uzanıyorum ya hafif serin bir hava var güzel geliyor
Biraz daha ilerleyen vakitte mehmete yaptırırım masajı 😉🤭
Ben yapardım ya:d
Bak seenn sen parçalara ayrılmak istiyorsun galiba 😄
Sen mi ayiracaksin😏
Evet beğenemedin mi 🤨
Kiyabilecek misin o kadar yani...:)
Bilemiyorum belki kıyamam 🙂
Bak gördün mü..:)
Kıyamam sana ya şaka yapıyorum 🙂
İşte ben de sana kıyamadıgim için masaj yapmak istedim 😌
Yaaaa şimdi gerçekten kıyamam 🙂
Ehehe:) ama yine de dikkat kendine dinlen kendine gel:)
Bu gece değil yarın dinlenirim 🙂
Bu gece başka şeyler mi var🤔:)
Var ya tabii boşlamamak gerek 🙂
Ahaha o zaman bol bol enerji de diliyorum senin için:)
Az önce fıstık ezmesi yedirdim ona güç lazım 😅
Sana lazım değil mi...:d
Banada lazım ama ona daha çok lazım ben bu gece onu biraz yormayı düşünüyorum da 😊
Ahaha ateşli cazibeli ve arzu dolu bir gece olacak gibi:)
Önünde dans etmeyi düşünüyorum çok sever biraz cilve yapmak istiyorum bu gece 😄 göstericem ama vermeyeceğim biraz delirsin istiyorum 😂
Ahaha tam kışkırtıcı olacaksın yani:d
Evet öyle olacağım ki istesidimi yapsın
Yatağa da bağla bir istersen:d
İsterdim bağlamak 😅 ama onu bu kadar kışkırtırsam o beni yatağa bağlamasa iyidir
Sadece yatağa bağlamakla kalsa yine iyi tabi...:d
Neyse sana iyi geceler benim gitmem lazım ama umarım beni sadece yatağa bağlamakla yetinmez 😂
Ahaha iyi geceler, bol keyifler:)
İyii geceler 😊
Nasıldı gecen:)
Çooook güzell 😊
Tatmin edici de olduğu kesin:)
Bence cilveyi biraz fazla kaçırdım yoksa o kadar uzun sürmezdi 😂
Ahaha eee ama içinde böyle bir kadın var senin de ne yapacaksın...
Odaya girince o kadını durduramıyorum 😅
Sadece odada mi...:)
Hayır her yerde 😂
Ahaha tam tahmin ettiğim gibi
Şu an masum masum uyuyor sanki dün geceki adam o değilmiş gibi hahahahaahah
Sen neden erken kalktın peki:)
Boynum acıyor
Ayıptır söylemesi dün gece böyle oldu 😂
Yorum yok:)
Galiba öleceğim her gün bir yerim ağrıyor ya
Seni rahatlatacak masaj lazım her gün..:)
Evet ama yapan yok 😒
Ah ah işte sanatçı dokunuşları her çevrede bulunmuyor...:d
Yanımda olsan yaparmıydın 🙂
Amann kocam duymasınnn
Yapardım tabiki sen rahatlayana kadar:)
Kocan şu an uyuyor...
Uyuması onun arkasından iş çevireceğim anlamına gelmez ama 😂
Yaa yapmış kadar oldun
Ahaha bir şey yapmıyoruz ki zaten 😇:d
Şaka yaptım zaten 🙂
En fazla masaj hakkında konuşuyoruz yani...:)
Konuşalım o zaman
Masaj yağı ile, tam da pencere kenarında hafif esinti varken sen yüzüstü uzanmış bir halde iken yavaş yavaş dokunuşlarla yapacağım masaj hakkında mı:)
Anlatta kocama yaptırayım 😂
Ahaha anlatmıyorum o zaman...😅
Tamam 😊
Ama tavsiyem, hassas noktalarıni bulsun oraya yapılacak dokunuşlarla yapılan masaj pamuk gibi yapar:)
Onun eli hep başka yerlere kayar inan hiç güvenmiyorum 😄
Kaysin:) bahsettiğim erotik bir masaj zaten. Ama tabi önceliğin masaj ve senin vücudunu gevşetmek olduğunu unutmamalı:)
Eve gidince mutlaka yaptıracağım 🙂
Gevşedikten sonra zaten sevişmeye geçip tam rahatlama sağlanır:)
Iımmmm tadından yenmez 😊
Ahaha kesinlikle o zaman ağrı filan kalmaz:)
Daha farklı çiftler için daha farklı versiyonları da var tabi:)
Şimdi uyandırasım geldi
Ahaha güne oral ile uyandırmak heyecanlı olur bak...:d
Ne gibi bir farklılık
Ahaha size göre olmayan bir farklılık:)
Aaa neyiimiz varmış bizim
Kıskançlığınız var kuzum kıskançlığınız:d
E ne olduğunu söyle ben karar vereyim haahahaahah
Denemek isteyeceğin bir şey olmadığını biliyorum:d