Bunu ben çizdim onun için. Platonikçe aşık olduğum, ama beraber olmamız biraz imkansız olan kişinin resmini çizdim dün, çünkü aklım almıyordu onu, çıkaramıyorum aklımdan. Annem bu kara kalem resmimden çok etkilenmiş ve bana sormadan bu resimleri çekip, aşık olduğum kişiye göstermiş, çünkü annem onun ailesinle çalışıyor ve hep görüşüyorlar. "Baaak oğlum bu kim?" demiş annem, Oda baya bir şaşırmış "Aaaa, kim yaptı?" demiş, annemde benim ismimi söylemiş, oda tabii baya gülümsemiş, çok çok mutlu olup, etkilenmiş ve kızarmış hatta, 30 dkka sonra "yaaa bana o resimleri atabilir misin, WhatsApp veya messenger'den" demiş anneme kibarca, gülümseyip ve utanıp, annemde göndermiş... Sizce platonik aşkım ne düşünmüş olabilir, baksanıza resimleri de istemiş... Siz olsanız ne hissederdiniz, sizin resmini çizen kadın için düşünceniz ne olurdu? Yorumlaaaar! Ve bunu ben çizdim işte. Maşallah, güzel oldu!Ah ahhh... 😍 Keşke oda beni bu kadar sevse.
Sizin resminizi çizen kız hakkında düşünceniz ne olurdu?
Öncelikle çok yeteneklisin gerçekten tebrik ediyorum seni, müthiş olmuş. Severek yapılan bir iş ancak bu kadar güzel olabilirdi. :) Ne kadar tatlısın, ne kadar ince ruhlusun :) şanslı olduğunu bilmesi gerekiyor kendisinin. Aranızda özel bir bağ olmasını kendi adıma çok isterim. Ondan güzel karşılıklar almayı hak ettiğini düşünüyorum. Sevgi böyle birşey işte. :)
Ben alırım o kızı önce lahmacun yediririm sonra gider kunefe gömeriz sonra gider çiğ köfte. Gecede alırız çerezimizi çayımızı balkona sabaha kadar sohbet. Yerim la öyle kızı.
Herhalde buna karşılık bir gece uykusundan uyandırıp camdan baktığında o çizdiği emek verdiği resim ile kendi resmini yan yana devasa bir reklam panosunda görürdü :)
En İyi Cevaplar